Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blokad
senior tag
Adott egy legjobb barát, meg a szakítós történetem, az első, ami miatt nagyon elkenődtem... vele osztottam meg mindent, de már az elején leszögeztem neki, hogy ha soknak érez szóljon lelövöm magam. Nem tette.... Egy idő után már nem is beszéltünk én szerettem volna de nem, van a hotdog közösségi olda, szeptember óta fenntvoltam az adatlapján is pl, mint aki a legjobb barátja, onnan is lekerültem... Egyszerűen csalódtam, azthittem rá mindig számíthatok, és azt is hittem, hogy szólni fog, ha soknak érez. Nem tette. Egyszerűen el vagyok keseredve emiatt is. Pedig nekem Ő ég mindig sokat jelent, de hogyha ... Pedig változtattam, de ebből csak annyi érződik kettőnk viszonyán, hogy mostanába már beszélünk kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest