- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
blokad
senior tag
Adott egy legjobb barát, meg a szakítós történetem, az első, ami miatt nagyon elkenődtem... vele osztottam meg mindent, de már az elején leszögeztem neki, hogy ha soknak érez szóljon lelövöm magam. Nem tette.... Egy idő után már nem is beszéltünk én szerettem volna de nem, van a hotdog közösségi olda, szeptember óta fenntvoltam az adatlapján is pl, mint aki a legjobb barátja, onnan is lekerültem... Egyszerűen csalódtam, azthittem rá mindig számíthatok, és azt is hittem, hogy szólni fog, ha soknak érez. Nem tette. Egyszerűen el vagyok keseredve emiatt is. Pedig nekem Ő ég mindig sokat jelent, de hogyha ... Pedig változtattam, de ebből csak annyi érződik kettőnk viszonyán, hogy mostanába már beszélünk kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest