Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Figyelj, barátom.
Már máskor is szóvá tettem, tőszavakban beszélsz. Hogy lehet így bármit kihámozni?Képtelen vagy arra, hogy elképzeld azt a helyzetet, hogy egy asztalnál ülünk, és egyszerűen kiöntöd a lelked?
Előttem vörösbor, mert azt szeretem, ujjaim közt füstölög a cigi. Kíváncsian nézek Rád, és várom, hogy elém teregesd mindazt, ami a lelkedet nyomja.
Akarod?Ha igen, akkor úgy beszélj hozzám, mintha ott ülnék Veled szemben. Öntsd ki a lelked, mondj el mindent.
Tudsz beszélni? Akkor beszélj! Ne nekem kelljen kitalálnom az eseményeket holmi utalásokból, meg előző történetekre való utalásokból.Nyugi.
Mesélj el mindent tövéről hegyére.No persze ha nem bírom bizalmadat, akkor hagyjuk a fenébe az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest