Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Figyelj, barátom.
Már máskor is szóvá tettem, tőszavakban beszélsz. Hogy lehet így bármit kihámozni?Képtelen vagy arra, hogy elképzeld azt a helyzetet, hogy egy asztalnál ülünk, és egyszerűen kiöntöd a lelked?
Előttem vörösbor, mert azt szeretem, ujjaim közt füstölög a cigi. Kíváncsian nézek Rád, és várom, hogy elém teregesd mindazt, ami a lelkedet nyomja.
Akarod?Ha igen, akkor úgy beszélj hozzám, mintha ott ülnék Veled szemben. Öntsd ki a lelked, mondj el mindent.
Tudsz beszélni? Akkor beszélj! Ne nekem kelljen kitalálnom az eseményeket holmi utalásokból, meg előző történetekre való utalásokból.Nyugi.
Mesélj el mindent tövéről hegyére.No persze ha nem bírom bizalmadat, akkor hagyjuk a fenébe az egészet...
-
blokad
senior tag
Adott egy legjobb barát, meg a szakítós történetem, az első, ami miatt nagyon elkenődtem... vele osztottam meg mindent, de már az elején leszögeztem neki, hogy ha soknak érez szóljon lelövöm magam. Nem tette.... Egy idő után már nem is beszéltünk én szerettem volna de nem, van a hotdog közösségi olda, szeptember óta fenntvoltam az adatlapján is pl, mint aki a legjobb barátja, onnan is lekerültem... Egyszerűen csalódtam, azthittem rá mindig számíthatok, és azt is hittem, hogy szólni fog, ha soknak érez. Nem tette. Egyszerűen el vagyok keseredve emiatt is. Pedig nekem Ő ég mindig sokat jelent, de hogyha ... Pedig változtattam, de ebből csak annyi érződik kettőnk viszonyán, hogy mostanába már beszélünk kicsit.
-
Vakegérke
félisten
Figyu, ne tőszavakban beszélj.
Figyelek Rád, tudhatod.
Hajlandó vagy beszélgetni? Igen? Akkor mesélj. Ülök, és hallgatlak.Szóval adott egy legjobbnak hitt barát...
Na mesélj csak, én figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest