- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Figyelj, barátom.
Már máskor is szóvá tettem, tőszavakban beszélsz. Hogy lehet így bármit kihámozni?Képtelen vagy arra, hogy elképzeld azt a helyzetet, hogy egy asztalnál ülünk, és egyszerűen kiöntöd a lelked?
Előttem vörösbor, mert azt szeretem, ujjaim közt füstölög a cigi. Kíváncsian nézek Rád, és várom, hogy elém teregesd mindazt, ami a lelkedet nyomja.
Akarod?Ha igen, akkor úgy beszélj hozzám, mintha ott ülnék Veled szemben. Öntsd ki a lelked, mondj el mindent.
Tudsz beszélni? Akkor beszélj! Ne nekem kelljen kitalálnom az eseményeket holmi utalásokból, meg előző történetekre való utalásokból.Nyugi.
Mesélj el mindent tövéről hegyére.No persze ha nem bírom bizalmadat, akkor hagyjuk a fenébe az egészet...
-
blokad
senior tag
Adott egy legjobb barát, meg a szakítós történetem, az első, ami miatt nagyon elkenődtem... vele osztottam meg mindent, de már az elején leszögeztem neki, hogy ha soknak érez szóljon lelövöm magam. Nem tette.... Egy idő után már nem is beszéltünk én szerettem volna de nem, van a hotdog közösségi olda, szeptember óta fenntvoltam az adatlapján is pl, mint aki a legjobb barátja, onnan is lekerültem... Egyszerűen csalódtam, azthittem rá mindig számíthatok, és azt is hittem, hogy szólni fog, ha soknak érez. Nem tette. Egyszerűen el vagyok keseredve emiatt is. Pedig nekem Ő ég mindig sokat jelent, de hogyha ... Pedig változtattam, de ebből csak annyi érződik kettőnk viszonyán, hogy mostanába már beszélünk kicsit.
-
Vakegérke
félisten
Figyu, ne tőszavakban beszélj.
Figyelek Rád, tudhatod.
Hajlandó vagy beszélgetni? Igen? Akkor mesélj. Ülök, és hallgatlak.Szóval adott egy legjobbnak hitt barát...
Na mesélj csak, én figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Proxmox VE
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis
- Lenovo Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem Quectel EM05-G Fibocom L860-GL-16 Quectel EM120R-GL
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- Acer LED monitor (B247Y)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs