Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MunezXBK
nagyúr
Szomorúan tapasztalom, hogy milyen állapotban van szegény.
Ha 1x hazakeveredek, eskü rendberakom.
-
-
válasz Luck Dragon #16 üzenetére
A probléma ott kezdődne, hogy nem tudnám melyikbe tegyem a fenekem Ott folytatódna, hogy mindkettőre akarnék költeni, és amilyen szerencsém van törés miatt átülök másikba tuti összetörik azt is
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
válasz Luck Dragon #14 üzenetére
Nalunk csak Teddy van a szuk csaladban, szerencsere - ha tobb auto miatt kellene idegeskednem mar elvitt volna valami szervi tunet
-
-
válasz Luck Dragon #12 üzenetére
Éppen most jutottam el oda hogy csak két piszlicsáré hiba van a tárolóban (egy a bal tükörbehajtó motorra pampog pedig mén, a másik meg a hüttőventilátorra anyázik de ott vmi kivezérlés gond van, másik vezetékről működik) Minden másban hibátlan (na jó mivel nem gyári a navi ott is pofázik de ugye azt én raktam béle). Rendbe van rakva műszakilag, meg előbb kap meg mindent mint én, oszt tessék más nem vigyáz rá
-
Szegény Teddy . De legalább kiderült előbb a baj, ha nem nézeted meg , akár későbbiekben , gondolok itt a hűtőkre , akár nagyobb baj lehetett volna.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Nem gond, csak megfizeted az árát.
Ráadásul a másik félnek sem lesz nagy anyagi hátránya, legfeljebb a kötelező biztosítás díja emelkedik egy keveset. Amit majd az idő újra eltüntet.A postásoknak kell, hogy legyen felelősség biztosításuk. Ez esetben még csak következménye sincs a postás számára, ha a felelősségbiztosítás megfizeti a károd.
Nem a másik feled kíméled, hanem saját magad szívatod ezekben az ügyekben. De ez a Te döntésed, nekünk nincs bele vau vau.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
válasz Hieronymus #9 üzenetére
En egyszeruen nem ilyen vagyok. A postas gyereket sem b@sztattam amikor a szolgalati biciklivel nekiment Dominak.
-
"..akkor csak a kocsinak lesz karácsonya. Két évig."
Nincs kicsi és nagy koccanás. Ha nem te vagy a hunyó, akkor ragaszkodj a kék - sárga kitöltéséhez. Még akkor is, nem keletkezett látható kár a járműben.
A mai, műanyag - papír szerű lökhárítók nagyon nagy erőhatást bírnak ki, látható károsodás nélkül. A lökhárító mögötti alkatrészek viszont károsodhatnak, ami nem látszik azonnal.
A lehető leggyorsabban előzetes kárbecslést kell kérni, ami alapján lehet dönteni a kárigény benyújtásáról.Ha a másik fél valamennyi pénzt ajánl fel, "fájdalomdíjként" jól gondold át, hogy elfogadod vagy sem. Utána nincs vissza út. bár a kocsinak lesz karácsonya, de ez nem fog téged boldogítani.
Szerintem.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
A második kép ma készült. Kérlek vesd össze az elsővel ami augusztusi.
(#6) Kalandor: nem volt - szerencsére - olyan komoly. Ha én nem gyök kettővel kukucskálok akkor sokkal de sokkal nagyobb baj is lehetett volna. Most ha pici szerencsénk lesz, akkor igazítható a cucc, ha nem , akkor csak a kocsinak lesz karácsonya. Két évig.
-
Amikor legyakta a másik autót, az volt a Teddy henger.
-
Ha már mindenképpen szőrszálhasogatás megy, akkor téli gumi, mert én csak azt használok amióta nem megyek olyan sokat.
A gumi pedig a gyári megadott értéken van, csak most lett cserélve pár lengőkar és szilent ami elhasználódott és ami miatt a kopás jelentkezett Egy bő 80kból orvosolva lett és most elől 6,5 mm-s gumik vannak. Kérsz róla fotót?(#4) Feketelaszlo : Egy opel zafira volt. Teddy meg le volt engedve a legalacsonyabb állásra és éppen csak volt pár centi különbség közöttük Az első képen látszik hol és mennyire ért minket kocc - az opelnek a jobb első sárhányója ráhajlott majdnem teljesen a kerekére. Mázlija volt h el tudott vele lábon menni.
-
-
Feketelaszlo
senior tag
Nem értem hol itt a probléma - az SUV-ket arra tervezik, hogy ütközéskor maguk alá gyűrjék az ellenfelet. Csak itt úgy tűnik a vetélytárs még túl eleven volt, így egy bal felütéssel hárított átrendezve azzal a bizonyos 2 centiméterrel az autód arculatát. Ha egy magasságban lettetek volna csak horgot vagy egyenest tudott volna adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest