- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
A probléma ott kezdődne, hogy nem tudnám melyikbe tegyem a fenekem
Ott folytatódna, hogy mindkettőre akarnék költeni, és amilyen szerencsém van törés miatt átülök másikba tuti összetörik azt is
-
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Nalunk csak Teddy van a szuk csaladban, szerencsere - ha tobb auto miatt kellene idegeskednem mar elvitt volna valami szervi tunet
-
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Éppen most jutottam el oda hogy csak két piszlicsáré hiba van a tárolóban (egy a bal tükörbehajtó motorra pampog pedig mén, a másik meg a hüttőventilátorra anyázik de ott vmi kivezérlés gond van, másik vezetékről működik) Minden másban hibátlan (na jó mivel nem gyári a navi ott is pofázik de ugye azt én raktam béle). Rendbe van rakva műszakilag, meg előbb kap meg mindent mint én, oszt tessék más nem vigyáz rá
-
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
En egyszeruen nem ilyen vagyok. A postas gyereket sem b@sztattam amikor a szolgalati biciklivel nekiment Dominak.
-
A második kép ma készült. Kérlek vesd össze az elsővel ami augusztusi.
(#6) Kalandor: nem volt - szerencsére - olyan komoly. Ha én nem gyök kettővel kukucskálok akkor sokkal de sokkal nagyobb baj is lehetett volna. Most ha pici szerencsénk lesz, akkor igazítható a cucc, ha nem , akkor csak a kocsinak lesz karácsonya. Két évig.
-
Ha már mindenképpen szőrszálhasogatás megy, akkor téli gumi, mert én csak azt használok amióta nem megyek olyan sokat.
A gumi pedig a gyári megadott értéken van, csak most lett cserélve pár lengőkar és szilent ami elhasználódott és ami miatt a kopás jelentkezettEgy bő 80kból orvosolva lett és most elől 6,5 mm-s gumik vannak. Kérsz róla fotót?
(#4) Feketelaszlo : Egy opel zafira volt. Teddy meg le volt engedve a legalacsonyabb állásra és éppen csak volt pár centi különbség közöttük Az első képen látszik hol és mennyire ért minket kocc - az opelnek a jobb első sárhányója ráhajlott majdnem teljesen a kerekére. Mázlija volt h el tudott vele lábon menni.
-
válasz
Feketelaszlo #1 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- Samsung Gear S3 - második kör
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó