- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Szégyen, hogy ebben a válságban sem vagy hajlandó támogatni szegény éhező bankárokat!
Komolyan mondom, a magyar embereknek minden ingyen kéne! ()
De komolyan, én is a minap szembesültem hasonló övön aluli banki hozzáállással:
Édesanyámmal elmentem, mert szeretne egy új autót venni.
A pénze viszont még júliusig le van kötve, így az autó vételárának első részét én fizettem ki.
És a vérnyomásom rögtön felment 250-re, amikor megláttam, hogy az OTP bizonyos körülmények között közel 1,5%-os átutalási díjat számol fel belföldi forint átutalásokra.
Ha fel akarom venni a számlámon lévő pénzemet, akkor az is egy nagyon szép sarcot von maga után (kb. 0,5%).
És emellett is gyakorlatilag mindenért kő keményen megfizettetnek, a törvényben előrt havi két ingyenes kézpénzfelvételen kívül.Komolyan motivál annyira a méreg, hogy elkezdtem gondolkodni, hogyan lehetne ezeket az élősködőket kiiktatni az életemből. A szolgáltatásaik drágák, a weboldaluk és mobilakalmazásuk ki tudja, mennyire biztonságos, és ha valamit el akarsz intézni bármelyik banknál, akkor úgy kell odamenned hozzájuk, hogy ellenségként kezeled őket.
Hirtelen nem is vagyok már annyira szkeptikus a bankmentes pénzügyi rendszereket építő kriptopénzekkel szemben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest