Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
Szerintem nem fogunk menni, asszony a nyíregyházi állatkertet akarja meglátogatni a gyerkőccel egy kis barlangtúrával egybekötve. Nektek azért jó bulit.
-
(P
)Komaasszonyok és komák!
Pénteken már nem fogadunk étellel kapcsolatos igényeket - tehát addig mindenki gondolja át és meg mit szeretne oszt jelezze!(/P) -
válasz
macilaci78 #294 üzenetére
Na hat na. De nekem a legjobb lenne holnap
meghalt a vizhutew pumpaja es kellene sos potlas
-
Jön vki Dunaújvároson keresztül?
-
-
-
-
-
-
Zolás
addikt
Köszönöm a mai napi vendéglátást, lehettünk volna többen, de én így is nagyon jól éreztem magam, az étel fantasztikus volt.
-
válasz
FoBCRaistlin #268 üzenetére
Gyertek csak gyertek a terminatornak kell az uzemanyaggoz!
1stVikman: nincs kvota sem kotelezo. Amit magad fogyasztasz italt hozod
-
1stVikman
senior tag
válasz
macilaci78 #267 üzenetére
Akkor pálinka is legyen?
-
FoBCRaistlin
őstag
Ahoi,
Még élünk. Malacka úr csak most értesültem a happening-ről.
Amennyiben van lehetőség kis családdal lenéznénk. Zasszony, illetve Törpe Terminátor. -
Zolás
addikt
Bakker, még csak most tudtam elindulni, kettő körül vagyok ott....
-
-
-
Somatom
veterán
Hejjjzetjelentés.
Úgy látszik, hogy ütött az önkormányzati szúnyogírtó. Síri csend mindenütt. Persze, érthető, hiszen nyár van és az egyszámjegyű órák amúgy is alvásra, vagy bulizásra valók. Nekem is tompa a búrám, de be lettem ijesztve a dugóval. Na, ilyesminek nyoma sem volt. Viszont, kisütött a nap, úgyhogy gondoltam, tekerek egyet. Háááát... Ahhoz képest, hogy szombat van, szezon, meg Balaton, elég kihalt minden. A közérten kívül, semmit sem találtam nyitva. Tengerparton ilyenkor már toltuk a jegeskávét vaniliafagyival. -
Somatom
veterán
Remélem, hogy nem én ébresztem a háziakat!
10...9...8... -
-
Zolás
addikt
Csak sikerült délelőttre programot csinálnom, dél körül érkezem csak.
-
-
válasz
BigBlackDog #249 üzenetére
Holnap? Tetszésetek szerint. De ha most akartok enni akkor most mondd mert zajlanak a kamionos előkészületek.
-
-
Kellenek honlapról kedvcsináló képek?
-
-
-
-
Aki biztosan tudja hogy jön és enni is akar az utalhat és akkor nem kell kínlódni.
1- pulled pork jellegű cucz raczger után szabadon. 1000 Ft a hambival és salival
2- oldalas + saslik, két fajta salátával és kinyírrel (tomcsi23 figyesz, figyeljjé!) 2000 FtVillányi Izabella
10918001-00000083-43540007A közleménybe ph nick és menü+ darabszám megjelölést kérek szépen.
Minden egyéb esetben a helyszínen intézhető a készlet erejéig. (Most tartunk 40knál alapanyagban, és elég kevésnek tűnik
) Viszont ha valaki utal és nem gyön akkor ételt kap vissza gyorspostával!
MOD
(#232) focvis Láttam és jó az úgy.
MOD2
(#211) aero. Kicsit? A hambi zsemle adott méretű és üresen nem maradhat. Az oldalast is inkább súlyra mérjük. A saslik meg olyan mint a régi céllövölde - kétpálcikás
-
Somatom
veterán
válasz
macilaci78 #225 üzenetére
Hááát... Amióta megvan a bringa, azóta azt fontolgatom, hogy eladom a "nagyrobogót", mert nem fogom használni. A Simsont is csak azért tartom meg, mert ha áll, akkor sem kerül pénzbe.
-
-
1stVikman
senior tag
Na végigolvastam a hsz- eket, 10.-ére jelentkeznék 2 fővel.
Ha arra a napra is lehet pulled porkos hamburgert rendelni, akkor azt is szeretnék 2 főre.
Asszony délig dolgozik, szóval csak késő délután 4-5 felé tudnánk odaérni, ha nem gond.
Pm-ben kérek számlaszámot és utalandó összeget, ha lehetséges a kaja így is. -
-
válasz
macilaci78 #219 üzenetére
nemtom, de szombaton leviszem, ha valaki esetleg kedvet kap kipróbálni.
-
Somatom
veterán
válasz
macilaci78 #219 üzenetére
-
Jól kiutálnak innen bennünket.
Bár Malac Úr azt írta, h itt nincs OFF.
Én egy hónapja vettem, de Q....va jó. 1300km-t tekertem vele, lemeríteni még nem tudtam, lehetőség szerint 60-90km-t tekerek vele egy kanyarban. Sajnos itt a Zsámbéki-medencében is sok a hupli, de ezzel a géppel lexarom. Na meg pofaszél? Az meg mi?? -
Somatom
veterán
-
...van már valami konkrét létszám? Valaki tényleg hoz bringát?? Menjünk tekerni??
Most vettem egy villanyosat, mert a karbon országúti nem bírja a 100+ os seggem
-
Holnap delig kerlek jelezzetek a jovetel melle kivant fogyasztasrol. Aki gergonel kert volna pulled porkot annak jo lesz a mienk is?
-
-
bbubby00
őstag
Én most értesültem a buliról
Este megbeszélgetem a zasszonnyal, tizedikei hétvégére pont nem terveztem semmit.
Gyerkőcök lesznek lent aznap? Lehet én is viszek egy sátrat, biztos ami tuti -
-
-
válasz
macilaci78 #199 üzenetére
Mi ott leszünk egész hétvégén
Jellemzően 12-14 között enni szoktunk.
És a pulled pork hambi és az oldalasaslik mehet természetesen. Asszonykádnak mondd h lazán öltözzön nehogy koktélruciban jelenjen meg
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na jóccakát!Idén Augusztus első hete és annak a hétvégéje van első lépésben feldobva - illetve jelen állás szerint...
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest