- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Amíg én jól érzem magam addig semmi kivetnivalóm nincs. És elvárom hogy más ezt -legalább velem kapcsolatban- tiszteletben tartsa! Én sem megyek oda a fogpiszkálókhoz h közöljem mennyi az egészséges zsírhányad egy átlagos embernél
Nem mellesleg ezt úgy írod le, mintha mindenkinek a maga választása lenne a túlsúly... -
törölt tag
Az átlagos és az egészséges/normális az nem ugyanaz. Nem egészséges ezt mind tudjuk, de átlagosan elterjedt.
Én le is fogom dobni, mert már elkezdtem érezni a lábaimon, hogy nap végére nagyon terheli és elfárad, sokat számít az a 15 kiló. Ha felemelek egy 15 kilós valamit és hurcolom magammal érzem mennyire jobban terhel. Na most ugyanezt a terhet viselem magamon zsírban, csak nem tűnik fel mivel rajtam van és hozzászoktam. Nagyon sokat számít minden 10 kiló. Ha a kocsi alá befekszem is sokkal lassabban állok fel alóla, mint a többiek. Észrevettem én is. Pedig a 96 kiló nem a világvége, még nagyon nem. Mindenképp le akarok fogyni 85 kilóra, most még vagyok annyira fiatal, hogy nem nehéz és még időben van. Jó az anyagcserém, amennyit összezabálok ennél sokkal nagyobbnak kéne lennem, nem lesz nehéz. Szimplán csak pszichológiailag kell leküzdenem saját magam, hogy nem zabálok bele mindenbe amit szeretek, hanem stop. Nehéz. Ne áll közém és egy tál ropogós bacon vagy a mama sütije közé.
-
-
-
-
Somatom
veterán
Hejjjzetjelentés.
Úgy látszik, hogy ütött az önkormányzati szúnyogírtó. Síri csend mindenütt. Persze, érthető, hiszen nyár van és az egyszámjegyű órák amúgy is alvásra, vagy bulizásra valók. Nekem is tompa a búrám, de be lettem ijesztve a dugóval. Na, ilyesminek nyoma sem volt. Viszont, kisütött a nap, úgyhogy gondoltam, tekerek egyet. Háááát... Ahhoz képest, hogy szombat van, szezon, meg Balaton, elég kihalt minden. A közérten kívül, semmit sem találtam nyitva. Tengerparton ilyenkor már toltuk a jegeskávét vaniliafagyival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Cyberpunk 2077
- Acer notebook topic
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Asztali PC v3 , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest