- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Na most teljesen elvesztem én is. 3-a kilőve, nem? Azt írtad, hogy a hivatalos időpont az már 10. Én ezt úgy értelmeztem, hogy 10-én lesz a tali, ami sajnos nem lesz jó, mert 10-én már többen vannak szabin, azt nem tudom kivenni. Most akkor lesz 3 is? De én 3-án dologozok, mert az vissza lett mondva
-
Úgy látom van egy pici zavaz az étel területén. raczger és MurdR csak harmadikán süt. Mivel Mágus2 vel megspékelve 10 lett így csak a kevésbé ... autentikus pulled , oldalas és saslik levend.
-
salesman
őstag
válasz
macilaci78 #195 üzenetére
Mackó testvér, Te fogyókúrázol?
-
válasz
Speeedfire #193 üzenetére
Mágus2 ekkor lesz ott. Még jó hogy nem rendezünk rögtön lincselést
-
-
Jól van jól, akkor nem leszünk egyedül. Kicsit sajnálom hogy idén az állam beleugat.
-
rob210
nagyúr
Részemről storno a dolog így, hogy szétszakadt a társaság sajnálom
-
válasz
BigBlackDog #179 üzenetére
Huh akkor kicsit nyugodhatok le a picsába
2ALL: Akik 10.-n tunnak gyönni azoknak pulled porkot tudunk csinálni az oldalas és saslik mellé. Aki Gergő neve alá beírt valamit harmadikára de netán mégis 10.-n gyönne megkaphatja a mi verziónkat (még ha nem is ugyanaz)
-
Srácok! Akkor most tényleg senki nem jön Szombat 10.-n meló miatt?
-
Speeedfire
félisten
Sajnos nekem sem jó a 10-e. Meló van. Max este tudnék csak lemenni.
-
válasz
macilaci78 #173 üzenetére
Bármit lehet hozni öntevékenyen - szívesen veszi a társaság!
-
macilaci78
nagyúr
Van ép ajtód?
Speeedfire: Kéne egy dátum is abba a táblázatba, hogy egyértelmű legyen.
rob210: attól többen leszünk szerintem, hogy egy normál méretű tábortűz elég legyen...
bitpork: na, a 10.-e jó nekünk is. mailaci78+1fő, Újbudáról. Ebédre és vacsorára is maradnánk.
Ha az segítség valakinek, van hely a kocsiban akár utasnak, akár kelléknek. Tudom is én, rendelésre viszünk néhány zsugor folyadékot.
Minden kajából 2 adagot, majd viszek mikrós edényt.
Pogácsára van-e igény? -
-
kk831228
addikt
10-re lehet beneveznék én is ha el tudok jutni...
-
Somatom
veterán
válasz
Speeedfire #165 üzenetére
Igen, ez kamionos betegség. Monotómia. Egész nap ül az ember karnyújtásnyira egy telipakolt hűtőtől. Négy éve vagyok főállásban, aktívan kamionos. Azóta felszedtem egy húszast. Nem jó ez így.
-
-
Zolás
addikt
-
Somatom
veterán
Zolással szeretnék összefutni, mert még nem találkoztunk, csak a kamionos topikból ismerjük egymást. Meg, persze veled is. Amúgy alkalmazkodó típus vagyok. Ha van vmi házi fincsi, azt megköszönöm / kifizetem. Ha nincs kedved melózni vele, akkor keresünk egy kajáldát, és bezabálunk ott. Sztem a Balatonnál ez nem egy lehetetlen küldetés.
Bringázok egyet a balcsinál és ennyi. Persze, örültem volna egy nagy, PH -s társaságnak, de talán majd jövőre.
-
Összesen 17 szavazat érkezett az alábbiak szerint:
2019 tali. Somatom-Zolás: Titeket szívesen látlak előtte harmadikán de akkor csak kiccsaládos evés lehet
5 -Hétfő 8% (4)
6- Kedd 10% (5)
7- Szerda 10% (5)
8-Csütörtök 13% (6)
9-Péntek 15% (7)
10-Szombat- Mágus2-nek legjobb időpont, de 5-től tud jönni. 21% (10)
11-Vasárnap 8% (4)
3-Szombat -Itt azonban sokan nem lesznek jelen. 15% (7)
Total votes: 48 Voters: 17Ha azt feltételezem hogy a 3.-i szavazatoknak az egy negyedében 10.-e is jó lehet akkor (rgo átfedés lehet 2 szavazó erejéig) szombat 10.-e viszi a pálmát.
Tehát ettől a pillanattól szombat 10.-e a hivatalos időpont. Ettől függetlenül Iza és én ott leszünk 3.-n is, de ha ekkor jön valaki kérem nyilatkozzon mik az elvárásai - enélkül vízen és társaságon kívül mással nem fogok tudni szolgálni!
Mivel raczger és MurdR leírta hogy mikor ér rá félek kicsit szűk lesz a kínálata keresztmetszet. Szeretném megkérni az érintetteket hogy a szavazás tekintetében nézzék át hogy tudnának-e 10.-n jönni és etetni az autóbuzikat. A Somatom-Zolás párosnak természetesen tartom amit ajánlottam!
Várom a visszajelzéseket!
-
-
-
Jelenleg 3.-a, 9.-e és 10.-e van versenyben. Első kettő holtversenyben a második helyen. Kedden az itt leadott szavazatok döntenek el mindent!
Ugyanakkor a harmadikától sem zárkózom el, mert megnyertem két kamaszlányt a balatoni nyaraltatásukkal együtt így ott leszünk - de ekkor az étel kérdése kicsit megvariálódik a 10.-e kapcsán. -
-
Somatom
veterán
válasz
BigBlackDog #144 üzenetére
Én olyan este 10 és éjfél közöttre terveztem az indulást.
-
BigBlackDog
veterán
M1-esen/1-esen Bicske utánig érdemes eljönni, majd 811-esen Székesfehérvárig. Onnatól 7-es, vagy 8-as út a forgalom függvényében. Nem mondom, hogy rövidebb, de Fehérvárig gyarkolatilag alig szokott lenni forgalom.
(#143) Somatom: Péntek este halál szokott lenni az M7 (sőt, már csütörtökön is érezhető sokszor a tömeg előszele). Szombat hajnalban szerintem még nem lesz gáz (hajnal = 5-6 óra körüli indulás).
-
-
-
Na jó, vn össze vissza 5 szavazatunk eddig. Mindenki nyomjon itt egyet plíz.
-
-
5-11 között van olyan időpont ami a többségnek jó lenne?
-
barnam_
nagyúr
Nekem csak a dátumokkal van bajom. Augusztus 1-től 10-ig szabin vagyok, valamikor 11.-én érünk vissza nyaralásból.
Amúgy hétköznap is simán le tudok ugrani. Ha nincs dugó, 1 óra alatt ott vagyok a munkahelyről
szerk.: sőt, még talán jobb is az M7 hétköznap, mint hétvégén.
-
Hét közben mennyire macera mindenkinek is?
-
-
Qru
MODERÁTOR
Sajnos az augusztus 10 az munkanap idén.
De meló után le tudok ugrani akár egy laza vacsira. -
Legyen egy szerdai nap, aki akar, biztosan odaér!
-
-
-
-
Gézáim!
Most beszéltem Mágus2-vel. A trónörökös csak a 10.-i hétvégén lesz szabad, így akkor tudnak jönni!
Óriási botrány lenne ha tolnánk egy hetet a találkozó időpontján? -
válasz
BigBlackDog #101 üzenetére
Pedig jó lenne egy helyen gyűjteni!
MurdR ha már úgy is gúgli táblázatolol nem fésülnéd össze a kettőt?
-
BigBlackDog
veterán
Visszajelezve!
Akkor a táblázatban leadott szavazatok nem számítanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest