Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Igazából két alapanyag van, amit érdemes szakboltból megvenni: egy jó minőségű szójaszósz és egy osztrigaszósz. Shiitake-gombát már Auchanban meg ilyen helyeken is meg lehet venni, a többi alapanyag már mindenhol van. Esetleg lehet ramen- és soba-tésztát is szakboltban venni, de teljesen rendben van bármilyen más tészta is, nekem pl. a Lidlben kapható sárga spatzle is nagyon bejött. Ha belemész a hoisin-szósz, teriyaki, mirin, algák és hasonlók világába, akkor nagyon el lehet veszni és persze, hogy sokba kerül meg csak szaküzletben tudsz vásárolni, de a wokos ázsiai konyha általában az egyszerűségről szól, nem kell túlbonyolítani.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
na igen.
Amúgy én pont azt szeretem az ázsiai konyhában, hogy nagyon gyors. Sokáig én is albiban kerámia lapon csináltam mert nem volt más, megoldható.
Amúgy kezdjél nagyon alapokat, "sült lizs! (maga barom)", gyömbéres csirke (thai recept), alap thai curryk. ezek mind 15-20 perces kaják és nem nehezekIkea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest