- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ti mindig nézitek az fps-t, amikor játszotok? 80-ról 50-re esést kinek a szeme veszi észre, pláne kit zavar? Mérés nélkül észre se vennétek...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nem feltétlenül. Nekem pl. bőven van a Steam-en játszatlan játékom még, most 3 éves az APU, ezeket viszi 1080p-ben 2014-es játékokig. Azóta nem sok jött ki, ami érdekel, jóformán csak a két Far Cry (4, Primal). Warezt már nem futtatok, az újaknak meg kell 1-2 év, mire lemegy az áruk arra a szintre, amit már nem sajnálok általában érte. Ez jelenleg 5-10€, aktuális számlaegyenlegtől, illetve magától a játéktól is függ.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Agrippa22 #132 üzenetére
Az XP után Windows 8.1-en játszottam a legtöbbet, véletlenszerű, megmagyarázhatatlan fagyás nem volt. Játék közben Alt+Tab és más program használata, majd visszaváltás talán okozott néha ilyet, bár ott is inkább az volt, hogy a játék nem jött vissza, feladatkezelőből kellett kilőni. De ez nem feltétlen operációs rendszer és driver hiba, vagy ha mégis, akkor meg egy 20+ éve létező bug, mert ez a jelenség, ha nem is nagy arányban, de végigkísérte az összes Windows-t.
A Mantle-ről nem a videókártya tehet, az AMD lobbi nem volt elég erős, bár lehet, hogy nem is akarták elterjedt API-nak, ellenben rá épül részben a DirectX 12 és a Vulkan is, amiket viszont tud használni az összes Radeon, ami a Mantle-t is. Bár értem én, hogy sovány vigasz így több év után, de azt is be kell látni, hogy a Mantle olyan megközelítést hozott, ami teljesen eltért a korábbi DirectX gyakorlatától, idő kellett, amíg lett belőle valami. Talán 1-2 éven belül a DirectX 12 és a Vulkan végre elér valamit. De ez még a DirectX-szel is így volt, anno évekbe telt, mire valóban kihasználták pl. a DirectX 9-et a fejlesztők, és nem csak a semmiért kellett telepíteni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Agrippa22 #114 üzenetére
Kíváncsi lennék, pontosan mik is voltak az elvárásaid ezzel a konfigurációval kapcsolatban. Ráadásul, ha egyszerre voltak ezek, az A8-6600 helyett egy Athlon II X4-el jobban jártál volna, nincs benne IGP, így olcsóbb, az OpenCl neked mindegy, mert amúgy van benne támogatás, legfeljebb a programban nem jó, amit használni akartál. Driver hibával 15 éve nem találkoztam Radeonnál, egy R7-nek meg soha sem volt fölénye játékokban, legfeljebb egy R5-el, meg egy Geforce GT730-al szemben.
-
Dilikutya
félisten
A belépőszintes topik, rossz helyen keresgélsz.
Egyébként a GTX660 eredményeit nézve, én a 670-et még nem cserélném a helyedben. 2 Gb, most még épp jó, valamelyik árcsökkenésig bőven kihúzod vele.
A most érkező Battlefield 1-ben még szépen teljesít: GTX 670 1080p ultra vs. high.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Franklin #100 üzenetére
De ezek mindenféle magas beállítások voltak. Kiveszel egy pipát, és rögtön +10 fps, miközben a látvány alig változik.
Mediumon a RX460 nem esik 60 fps alá a Battlefield 1-ben. Texture quality-t meg nyugodtan lehet maxra is állítani, az manapság nem fogja már a hardvert. Ez teljesen jó eredmény a kínálat alját képező kártyától. A 4 Gb viszont kell, mert itt is majdnem elmegy 2 Gb. 1080p-nél alacsonyabb felbontásokon még több fps van.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest