Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Rezeg egyet a telefon, amikor odaérintem az ujjam, tehát "felismeri", csak nem enged át a patternen. Ha megadom neki azt, amit én anno megadtam neki azt nem fogadja el. Legutóbb 2 órára zárolta magát, még egyszer nem akarom kipróbálni. Annyi még, hogy hívni tudnak, az értesítési sávban is tudok ügyködni, csak olyan mintha ez a minta eltakarná a kijelzőt és nem tudom eltüntetni.
-
japunk
aktív tag
Most ott vagyok, hogy megadtam a pint, de a feloldási mintát nem merem neki megint megadni, mert félek, hogy lezárja megint a telefont ki tudja meddig. Létezhet olyan, hogy felülírja magának a rendszer a mintát? A sajátomat adtam meg, de nem enged vele továbblépni (érdekes, közben tudom a kapcsolókat kapcsolgatni az értesítési sávban). Van esetleg valami mód, hogy ezt leszedjem, vagy reseteljem, vagy bármi? Ezen a lock screenen kellene tovább lépnem és meglenne.
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki akadt egy kis problémám a telefonnal. Zenét hallgattam róla, majd úgy döntöttem elég volt mára, kihúztam belőle a fülest és zsebre raktam a telefont. Pár másodperc múlva elővettem amikor valami idegen menü fogadott PASS/FAIL választásokkal, szóval abszolút fogalmam nem volt hová kerültem és hogyan. Abból a menüből valahogy eljutottam egy rebootig, de most meg újraindítás után nem fogadja el a feloldási mintámat a pin után, ujjlenyomatra nem reagál. Mitévő legyek? Lenyomva tartottam a power plusz volume down gombokat is egy recovery mód reményében de csak egy fastboot feliratot látok meg egy logót.
-
japunk
aktív tag
Koszonom sracok, mukodik! Amit irtatok minden engedelyezve volt csak ki es bekapcsoltam es mar mukodott is. Kesz csoda ez a telefon meg a rendszer a ZUK utan pedig azt csak 2 napig hasznaltam.
-
japunk
aktív tag
Na meglett az en telefonom is. Egy ksrdesem van. A FB messenger nem mutatja a chatfejeket. Mar engedelyeztem a biztonsag menupontnal a felugro ablakos ertesiteseket de igy sem. Mi a megoldas?
Koszi elore is!
-
-
japunk
aktív tag
Melyik romot ajánljátok a leginkább egy olyan személynek, aki nem akarja buherálni, csak bekapcsolni és használni? EUstockon néztem ki a telefont.
-
japunk
aktív tag
Szevasztok!
Nézegettem a Redmi Note 3 Pro-t, szeretnék váltani az LG G4-ről. Tudnátok mondani vele kapcsolatban mindennapi tapasztalatokat, esetleg hátrányokat? Nincsenek nagy igényeim, a B20-as LTE hiánya nem nagyon érint, GPS-t használnám alkalomadtán, de főleg az akksi mérete ami felkeltette a figyelmemet.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest