Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredbiro
senior tag
válasz WhiteWalker #21750 üzenetére
Köszi, megnézem
sEtuke , neked is köszi
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
Tsubee
csendes tag
Sziasztok. Valaki tud arra megoldást, hogy nem rootolt Note 3 pro-ra adatvesztés nélkül MiFlash-el szoftverezzek, ha netán balul sülne el a frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
tboy72
aktív tag
Helló mindenki! Multi eu 12.01-et használok, TWRP+root zárt bl. Guyver 1.8 kernel. Minden tuti. Egy dologra nem találok megoldást. A wifi-hotspotnál hiába állítom át a védelmet, Wpa2-psk-ra és állítom be a jelszót, nem menti el az "ok"-ra. Másnak is ilyen?
-
batai15
félisten
a nougat rrt próbálta valaki ?
-
Digger
senior tag
Nagyon égő, hogy nem tudok rájönni a 12.1 verzió óta az akku és wifi ikon között levő 5 pöttyös szintjelző valami mire való?
Illetve tippeltem már erre-arra, de biztosat szeretnék tudni! Gondolom a mobilnettel összefüggő kijelző lehet. -
félisten
Ritka trágya az üzemidő 6.12.1 alatt. Mostmár le fogok szokni a frissítgetésről, majd ha pár kísérleti nyuszi megnézte mit tud. Amúgy nem vágom ezek ott kint okosírták a szoftver, de nem tűnik fel pl egy képhozzáadási hiba böngészőben meg pár dolog, aztán az addig jól működő dolgok is hajlamosan elromlani. 2 előre 3 vissza, majd 3 előre 2 vissza....
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
blakey
titán
Akkor tedd vissza azt amelyikkel jó volt számodra, lassan eltelik 1 hét és én nem nevezném trágyának a 12.01 dev-et, nem azt mondom, hogy a legjobb, de úgy tűnik, hogy feleslegesen nem merül és nálam jó az üzemidő, egyelőre.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
effendi2
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy sokszor volt már ez a kérdés az elmúlt huszonvalahányezer hozzászólásban, én elolvastam a témaindítót, meg vagy ezer hozzászólást (nekem az nagyon mélyvíz), de nem találtam rá választ, elnézést, ha már volt.
A feleségem XRN3PRO-ját Eustockos Rommal kaptuk, ami nem frissül, és eléggé bugos is. Szeretném lecserélni a hivatalos global romra, ami OTA frissül, de lövésem sincs, hogy álljak neki. Utoljára a Galaxy Spicát frissítettem Eclair-re, az meg nem ma volt
Szóval ha valaki be tudna linkelni egy olyat, hogy xrn3pro frissítés totál kezdőknek, vagy le tudná írni lépésről lépésre, hogy mit honnan kell letölteni és hogyan, mivel kell frissíteni, azt nagyon megköszönném!
Előre is köszi!
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok !
Valaki adna egy linket hogy hol kell újraigényelni a bootloader nyitást ?
Eddig volt engedélyem,de a kis nyomik elvették.előre is köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Sziasztok!
Megint frissítési gebasz
Ma rányomtam a frissítésre, twrp-be belépett, frissített, majd nem indult a teló (boot loop szerűség volt).
Fastboot van, bootloader nyitott, twrp valami titkosítási jelszót kér ( ) így nem csatol fel semmilyen meghajtót. Most így, h flash-eljem újra?
Kezd amúgy ebből elegem lenni, lehet nem frissítem most már soha többet...[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
válasz WhiteWalker #21769 üzenetére
A miflash ezt mondja nekem:
-
effendi2
tag
válasz gusthy #21765 üzenetére
Aha, köszi, nem szúrta ki a szemem
Viszont egyből el is akadtam.
Először gondoltam kipróbálom ezt:http://en.miui.com/a-232.html
Itt az a gond, hogy nem tudok belépni a frissítés menübe. Ha bemegyek a beállítások --> A telefonról --> Rendszerfrissítések-re, akkor nem nyílik meg, hanem visszadob a beállítások főmenübe.
Gondoltam akkor kipróbálom ezt:
http://miui.hu/forum/kb/viewarticle.php?a=26
Itt meg az a gáz, hogy nem jutok be a recovery menübe. hangerő fel+bekapcs kombóra egy ideig molyol, aztán azt jelzi, hogy kevés a töltés, majd kijön egy ábra, hogy dugjam töltőre, és onnan nem megy tovább. A telefon egyébként 96%-on van, rádugott töltővel és anélkül is ezt csinálja.
Van valakinek ötlete?
Eustockos rom van rajta (MIUI Global 7.2 stabil 7.2.3.0 LHOMIDA)Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
bozarjoska
őstag
válasz effendi2 #21771 üzenetére
Ha nyitott a bootloader akkor fastboot + miflash, ha zárt akkor edl + miflash. Előtte ments mert. De ez is benne van az összefoglalóban...
body007
Amúgy ha jól megy valami akkor minek frissíteni? Nem értem...
Ezek a kamu xiaomi frissítések meg semmire nem jók, legtöbbször csak elbasznak valamit. Csak azért csinálják hogy elmondhassák hogy ők aztán foglalkoznak a rendszerrel rendesen. Szánalmas...[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz effendi2 #21771 üzenetére
Neked az a rész kell, amikor mindent lementesz a telóról, feltelepíted a gépre a miflash meg ilyen szoftvereket, letöltöd a miui download oldaláról és flasheled a global dev vagy global stabil romot. Ez az egyszerűbb, nincs se twrp, se root. Tök üres, új, tiszta global rendszert kapsz, később sem kell vesződnöd semmivel, dev esetén magyar is lesz, global stabil esetén nem.
-
effendi2
tag
válasz zeno79 #21773 üzenetére
Köszi!
Most odáig jutottam, hogy felraktam a leírásban szereplő legfrissebb MiFlash-t, bekapcsoltam a fejlesztői opciókat, aztán az USB hibakeresést. Mikor rádugom, ott is van az állapotsorban, hogy USB hibakereső csatlakoztatva, de az eszközkezelőben csak egyetlen felkiálójeles "Android" nevű eszköz van az egyéb eszközök alatt, nem jelenik meg az Android Composite ADB és a Xiaomi Composite MDB interface, mint a leírásban.
win10 pro 64bit alatt. Kábelt cseréltem.Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
válasz bozarjoska #21772 üzenetére
Elsők között vettem lassan egy éve a telót, az utolsó két frissítésig minden flottul ment. Egyébként meg minden frissítéssel jönnek új funkciók, javítják a teljesítményt, szerintem kötelező a dolog.
Az én esetemnek az lett a vége, h kapott egy új fw-t (fastboot módban). Sajnos így ugrott a rajta lévő adat, de ez van...
-
bozarjoska
őstag
válasz body007 #21777 üzenetére
Már több éve használok xiaomi telókat, nem kell bemutatni de amit csinálnak frissítés címszó alatt az kamu (a mostani frissítés is egy vicc... a képekre rajzolásnál beletették a fekete illetve fehér színt... azta de jó, még több ilyen szuper dolgot kérek). Folyamatosan írják a hibákat az oldalra aztán szarnak rá. Ott kell nekik könyörögni hogy foglalkozzanak vele.
-
zeno79
őstag
válasz effendi2 #21774 üzenetére
Ebben nem vagyok profi, eleinte ment nekem is win64biten, aztán a windóz önhatalmúan elszarta a drivereket, azóta egy 8.1-es gépen csinálom mikor kell. Otthon linuxozom, úgyhogy nem vagyok w$ guru.
A MiFlash meg a MiPCSuite vagy mi kell, fastboot mód vagy edl a miflash-hez. -
F.B.I.
veterán
válasz bozarjoska #21778 üzenetére
Bocsáss meg de mutass már olyan androidos céget, akitől az ilyen hw-el vásárolt készüléked mellé, akár évekig kapsz frissítést? A 3x ennyibe kerülő Asus tablet kapott egyet és ott rohad azóta is.5.0.1-en.
Itt legalább tudsz könyörögni....[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz WhiteWalker #21781 üzenetére
Ezért nem értem itt a sírásokat. Volt egy befosott kis készülékük, most kaptak egy sokkal jobbat, amit ha soha nem frissítenének, akkor is best buy ezért a pénzért.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
bozarjoska
őstag
válasz F.B.I. #21782 üzenetére
Senki nem mondta hogy ennyi pénzért nem éri meg a hw. De ezek a "frissítések" szerintem nem sokat érnek. Főleg úgy hogy ami jó azt elbasszák majd megjavítják majd ismételten elbasszák ha annyira akarják frissíteni a rendszerüket meg annyira közösségiek (egyre inkább nem) akkor ne ilyen faszságokkal szórakozzanak hogy jajj meg lehet osztani az időjárást meg hogy beletesznek plusz 2 színt, meg az örök kedvenc, letiltasz egy számot hogy ne jöjjön SMS de azért van még beállítás mellé hogy jelezzen ha jön tőle SMS és még vissza is tudsz neki írni, mi a halálért kell akkor letiltani, van ám itt logika -.-'
-
F.B.I.
veterán
válasz bozarjoska #21783 üzenetére
Nagyon egyszerű a megoldás...nem kell frissíteni. Több nő ismerősnek vettem xiaomi készüléket (akik azért tudnak problémázni) egy hang nem jött tőlük, pedig nem 3310-ről váltottak. Kikapcsoltam neki a frissítést és örülnek.
-
fudi2002
veterán
válasz bozarjoska #21783 üzenetére
Ugye tisztában vagy vele, hogy hetente a fejlesztői rom frissül. Stabilt használj, vagy ne frissíts.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
F.B.I.
veterán
válasz bozarjoska #21786 üzenetére
A lényeg: te a felhasználók olyan kis százalékához tartozol, akik szeretnek mókolni, ezzel ki lett tárgyalva.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz F.B.I. #21782 üzenetére
Azért bozarjoskaval
egyet értek , sajnos ezek a frissítések ebben a formában nem mindig jól sülnek el.
Alapszabály , ami működik azon ne változtass. Vagyis csak ha megéri.
Sajnos én a múlt heti malőr miatt felraktam a legfrissebb decemberi devet , de amint lesz időm megy vissza a 6.10.23.
Ezt a frissítési tendenciát , egyet előre kettőt vissza lépünk Note2-n is tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Valóban senki nem veszi észre, hogy Developer (fejlesztői) ROM-ról van szó ami hetente frissül? Mindenhol pontosan így működnek, azaz próbálgatnak dolgokat, van ami jól sikerül és van ami kevésbé, aki nem szereti ezeket vagy csak ritkán frissítene az válassza a stabil ROM-okat, tudom mivel járnak a fejlesztői ROM-ok épp ezért elolvasom a visszajelzéseket és aszerint cselekszem, nem csak telefonra teszek fel fejlesztői ROM-ot, így tudom, hogy más eszköznél is többé-kevésbé pontosan ugyanez a szitu. Továbbra is lehet fikázni, de a fejlesztői ROM-ok lényege, hogy minden apró f…szaágot kipróbálnak ami aztán vagy bekerül a stabil verzióba vagy sem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
golyós
addikt
válasz WhiteWalker #21788 üzenetére
Idáig csak az Eu romot bántam meg, hogy lecsréltem.Az hozta a 6-7 órát.Ez max 5 órát bír.
Néha tényleg úgy tünik, hogy próbálkoznak csak.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
pvt.peter
őstag
Járt már vki úgy, hogy visszavonták az unlock jogát?
Mindenesetre most megint megkértem...Egyre inkább kellene a root a telóra, eddig bírtam
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
orimate86
tag
Hali, szert tettem egy ilyen telefonra, de nem bírok vele. A telefont Németországban vettem ebay-ről Snapi de nem b20 verziót a leírás szerint, 3/32, modellszám 2015161 (olcsóbb is volt, mint ahol írva volt, hogy b20 támogatott). Megjött kínai rommal, a kamera nem működött. Felraktam rá a Global stabil rom-ot innen. A kamera továbbra sem működött és mint utóbb kiderült a mobil hálózat sem. Itt gyanússá vált a dolog, hogy lehet, hogy b20 verzióm van. Felraktam rá a 8.0.5.0 global stabilt Special Edition verziót. Kamera megjavult, hálózat lett, viszont a Wifi ami eddig ment most az szart be. Mi tegyek fel, hogy végre működjön minden?
-
blakey
titán
válasz orimate86 #21795 üzenetére
Az a gond, hogy nem tudod mid van, amig az nem tiszta addig nem szabad bárminek is nekiállni. Pontosítsd, hogy mid van és utána MiFlaxh-el fel tudod tenni a megfelelő ROM-pt.
-
pvt.peter
őstag
válasz bozarjoska #21794 üzenetére
rendszeres követője vagyok a fórumnak, de nem igazán vettem észre az efféle panaszokat
-
pvt.peter
őstag
válasz zeno79 #21796 üzenetére
még senkinél sem, egyelőre ott tartok, hogy megkértem az engedélyt
ezt írja jelenleg:
"Submitted. Please wait for the reviewAfter your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum."
Szerk.: amúgy ez az egész engedélykérés egy nagy vicc ...
egy program igényelne rootot és emiatt a k*rva unlockolosdni miatt nem tudom használni[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
illetve még vmi, már kb. nyár óta fennáll ez a probléma
Hogyan tudok a galériában megszüntetni úgy albumot, hogy ne törlődjön a tartalma?
Ergo kerüljön vissza a tartalma a "Cameras" albumba.Szerk.: ok, megvan. Kizárólag Mi Cloud webes felületén lehet ...
Agyam eldobom ezektől a kínaiaktól.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs