Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz Aryon87 #22493 üzenetére
Hát akkor közkívánatra:
Végy egy olyan telefont ami tudja a Camera2apit! ( schawo fórumtárs szerint az általad kinézett Redmi pro nem tudja )
1. Az összefoglalóban található TWRP [link] legyen a telefonon.
2. Root szintén szükséges [link] Csak rott joggal tudod szerkeszteni a buld propot !
3. Bármilyen fájlkezelő (pl Total commander [link] ) vagy Build prop editor [link] telepítése
4. Snap camera HDR beszerzése pl. [link] megéri ezt a 712forintot.
5. Most jön a lényeg! : Total commanderrel vagy más szerkesztővel megnyitod a build prop fájlt ami a telefonunk esetében a fájlrendszer gyökér-System-build prop utvonalon megtalálható
legörgetsz az aljára és beleírod a következő sort : persist.camera.HAL3.enabled=1
Mented majd újraindítod a telefont ! Fontos különben nem fog müködni !
6. megnyitod a Snap camerát és 4. fül Egyéb beállítások- advanced mód engedélyezve- camera2 api engedélyezve,- Low Light Mode engedélyezve- Lov Light Frames 7 ( ezzel az értékkel lehet játszani, adott helyzet szerint)
A kamera tudja a fénykép dátumozását amit mostanában a gyári romok nem nagyon, ezt át lehet állítani 24 órás formátumban mert nekem csak 12 órásban mutatta, a következő módon : a miui rendszeridejét állítsd 12órásra, lépj be a SnapCamerába, majd lépj ki belőle, állítsd vissza a miuiban 24órásra és onnantól kezdve 24órásat fog mutatni a SnapCamera isA tapasztalatok szerint valakinek a gyári kamara alkalmazását meghülyítette, nekem nincs gondom vele.
Saját felelősségre módosítsatok!Ha valaki olyan láma mint én és nem találja a Low light módot = alacsony megvilágítású mód
A tartalmat és a "trükköt" zeno79 fórumtársnak köszönjük én csak csokorba szedtem innen a fórumból!
UI: Ha valamit nem jól írtam szóljatok, javítom és ha oké megkérjük Topik gazdánkat Criminal017 mestert, hogy akár az összefoglalóba is berakhatja.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
bloggiold
tag
válasz DroiDMester #22467 üzenetére
Nálam sem megy tovább (Nem sikerült hitelesíteni ...) a Lost modot próbáltad már egyébként a Find device-ben?
https://fontecone.blog.hu/
-
zeno79
őstag
válasz bozarjoska #22505 üzenetére
Igen, azt meg hozzá lehetne tenni, a legszebb eredmény érdekében, hogy az élesség legyen 1, a denoise pedig KI.
Amúgy köszi az összefoglalót! -
rellif
senior tag
Ha esetleg valaki jobban szereti a videós útmutatókat.
TWRP Recovery & Root
How to enabled camera2api[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
batai15
félisten
nova launcher ismét le van árazva.
-
laychi
veterán
üdv.
Újabb kérdésem lenne.
Tegnap ugyebár lefrissítettem a rendszerem a 8.1.1.0 stable verzióra.
Hogyan tudok root jogosultságot adni a telónak? -
golyós
addikt
válasz schawo #22516 üzenetére
Milyen nyelven beszéltek ?
Bokeh? WTF?Frissítettem a 6.12.15 Dev-re, kaptunk egy google duo alkalmazást, videohívásra.Gondolom valami skype klón.Visszajelzések alapján nagyon egyszerű a használata.
A frissítés során megint ugrott a root és megint visszarakta a törölt google alkalmazásokat.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
pvt.peter
őstag
Aki esetleg "ZCX-TWRP RECOVERY FOR REDMINOTE 3 PRO Kenzo BY~XM" -t használ (mint ahogyan én is), annak hasznos lehet a következő infó.
It also relocks your bootloader!
You have been warned....DON'T UPDATE until a solution is found
Tehát ha úgy frissítünk Global Stable V8.1.1.0 -ra, hogy a ZCX-TWRP van fent, akkor nem fog bebootolni a telefon.
Ez pedig a megoldás rá, ha már megtörtént a baj (legalábbis elméletben):
Elméletileg egy újbóli bootloader unlock helyrehozza.
A kérdés többek között az, hogy a rákövetkező OTA frissítések után is így fog reagálni a teló vagy sem?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
golyós
addikt
-
pvt.peter
őstag
ZCX TWRP -ben hogyan lehet am. előcsalogatni a default SuperSU -t?
Miután felraktam és újraindítottam recovery -ben, újraindítottam mégegyszer a telefont és hiába próbáltam felrakni a SuperSU -t, azt írta, hogy nem találja a SuperSU binárisát. Ergo nem lett felrakva a TWRP -vel együtt automatikusan.
Mikor legelőször betöltöttem a ZCX TWRP -t akkor ott nekem kellett volna még telepíteni a SuperSU -t valamelyik *.zip -ből?
(Azóta már van minden, felraktam ZCX TWRP -ből a SuperSU-v2.79-201612051815.zip -et.)
-
laychi
veterán
Sajnos annyira nem értek ehhez tényleg,hogy lehet inkább jobb is,ha nem kezdek neki,mert a végén még téglázom
Ki akartam próbálni ezt a kamerás dolgot,amit fentebb írtatok,és ezért akartam volna a rootot,mert látom szerkeszteni kell hozzá valami fájlt,hogy legyen jogosultságom a fókusz manuális állításához.
Meg biztosan jól jönne még pár esetben.
De ha nem olyan bonyolult és tud valaki privátban segíteni,akkor esetleg valaki privátban adhatna instrukciókat,hogy ne a topikot offoljuk szét.
Legalább akkor legközelebb is meg tudnám csinálni,mert ott lenne egy leírásom.
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok.
Sima OTA frissítés után meghalt a telefonom. Jelenleg bekapcsoláskor csak egy pillanatra villan fel a MI logo,majd kikapcsol. Fastboot- módba be tudok lépni.Van egy friss TWRP mentésem, viszont azt hogyan tudnám elérni? A power+volume up-al nem jön be a recovery.
-
pvt.peter
őstag
válasz golyós #22526 üzenetére
Reagálva a nyitott bootloader melletti rootolásra TWRP flashelése nélkül:
Most, hogy így mondtad, ez nem azzal ekvivalens amikor fastboot módban kiadod a:fastboot flash boot boot.img
parancsot?Ergó megmarad az eredeti recovery, TWRP -t töltöd be, majd ebből meg telepíted a SuperSU -t.
(Bocsi, ha esetleg triviálisat kérdezek, nem rég kezdtem el ismerkedni ezzel az egésszel.)
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Global Stable V8.1.1.0 után nektek sem érzékeli a Mi PC Suite a telefont?
-
pvt.peter
őstag
válasz WhiteWalker #21986 üzenetére
Témaindító poszt legvégén van.
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
válasz laychi #22529 üzenetére
Ezek a videók alapján raktam fel a TWRP-t utána pedig a root és a Camera2API-t. MIUI 8 Global Stable V8.1.1.0-ra
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pvt.peter #22523 üzenetére
Zárt BootLoader esetén nem csak a 8.1.1.0 ROM tól van, én már leírtam 3.HETE ITT hogy mi a gond, és a megoldást is rá! Értelem szerűen amik 6.11.24 es ROM után megjelentek MIND ilyenek, szóval bármelyiket teszed fel ami tartalmazza a BootLoader -t is (emmc_appsboot.mbn) az mint téglásítja a telót ha TWRP van fennt ZÁRT Bootloaderrel!
Másik kérdésed vagy okosságod!
fastboot flash boot boot.img
ez nem éppen az amire te gondolsz! ezzel konkrétan a telefon KERNEL részért tudod (nyitott bootloader mellett) újra flesselni, ennek semmi köze a TWRP hez de még a Root hoz sem!Ha arra gondolsz hogy ha nyitva van a bootloader a telón és nem szeretnél TWRP feltenni csak 1X elindítani pl: Root telepítés végett akkor neked a
fastboot boot recovery.img
parancs kell és értelem szerűen a recovery.img az maga a TWRP.img de akár lehet úgy is hogy ha a twrp.img a neve a twrp nek akkor afastboot boot twrp.img
parancsod adod ki akkor nem kell átnevezni a twrp.img .t recovery.img re![ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
MiFlash Unlock tényleg megoldotta, köszönöm a válaszokat.
Remélem nem kell minden frissítésnél majd ezt végigcsinálni... -
beg
veterán
válasz bebolint98 #22533 üzenetére
Gyári vagy 2-es api?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
pvt.peter
őstag
válasz DroiDMester #22538 üzenetére
Értem, köszönöm szépen a választ.
A
fastboot boot *
parancsra gondoltam, csak nem jól írtam be.Igazából nekem csak a root jogosultság miatt kellett a ZCX-TWRP, viszont ezt a
fastboot flash recovery *
paranccsal raktam fel, tehát cserélte a gyári recovery -t is.A kérdésem az lenne, hogy megoldható az, hogy a gyári recovery -t visszaállítsam úgy, hogy megmaradjon a root hozzáférésem?
-
nagyúr
válasz pvt.peter #22545 üzenetére
ugyan úgy feltudod tenni a gyári RECOVERY -t is ahogy a TWRP -t flesselted fel, leszeded a legutolsó fastboot ROM ot és kicsomagolod az images mappában ott lesz a gyári recovery.img fájlt ez feltudod tenni a fenti módon tehát
fastboot flash recovery recovery.img
paranccsal, de magából a TWRP ből is tudod cseréni az említett gyári recovery.img -t felmásolod a telóra és TWRP -t elindítva az install fülön katt majd alul katt az install image gombra, itt kikeresed a felmásolt recovery.img -t és kiválasztod ezután kérdezni fogja mit akarsz telepíteni értelem szerűen a recovery -t jelölöd ki alul csúszkát elhúzod és megy is fel a gyári recovery -
laychi
veterán
válasz pvt.peter #22547 üzenetére
ok,már írtam unlock kérelmet
az mindegy,hogy developer vagy stable rom van fent?
Nem értem miért nem lehet gyári szoftvert kiadni root jogosultsággal,miért kell a felhasználónak ilyenekkel is bajlódni,meg nyyitott bootloaderrel. Főleg,hogy a felhasználók 70-80%-a tuti jelentkezik feloldásért.
Vagy ezzel akarják ellenőrizni,hogy hány készülék került eladásr?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Hardcore café
- Horgász topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Ingatlanos topic!
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok