Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz bozarjoska #21900 üzenetére
Ezzel nincs gond, csak a t.köm tudja, hogy melyik volt az utolsó normális messenger.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
félisten
válasz F.B.I. #21901 üzenetére
[91.0.0.8.70]
Nekem annyi a bugom ezzel, hogy ha elszáll a mobnet ami azét szokott ott ahol dolgozom fogja magát kiírja nincs net, piros csíkban a messengerben, ha visszajön az a fül beragad oda, de ha bezárod és újra elindítod már jó. Ebben nincs semmi így érzem magam ezt csinálom fül, minden a nagy elbszs előtti állapotban van. Párom is feladta és átváltott erre, ezzel jobb az akkuidő és nem laggol, fagy miegymás.
(csetfejeket külön install után engedélyezni kell)[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
pvt.peter
őstag
válasz F.B.I. #21901 üzenetére
Próbáld meg ezzel: Facebook Messenger 91.0.0.19.70
Ez az utolsó release amibe még nem került bele a nagyszerű Messenger Day ...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Trianta
tag
Hasznalja valaki az alap email klienst?
Hogy lehet beallitani nem a pop3-mal azonos smtp adatokat?Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
gusthy
veterán
Hát ezt nem értem. Az Updatert megfuttatva letölti a frissítést, majd azt mondja, hogy nem sikerült. Ha megint azt mondom neki, akkor megpróbálja még egyszer ,,de egyből közli, hogy nem jó. Ha letörlöm a telepített fájlt, akkor megint letölti és kezdődik elölről.
Ha fájl kiválasztásával akarok telepíteni bármit, akkor is azt mondja, hogy kapjam be.
Ötlet? -
Trianta
tag
válasz WhiteWalker #21908 üzenetére
Digi net van, freemailes fiokot akarok, pop3-hoz be van irva a freemail, le is tolti a leveleket szepen, viszont! van sajat domanin-em es azt az smtp-t hasznalnam a kimeno levelekhez, ahhoz be kellene irni a belepesi adatokat, viszont ilyen lehetoseg nincs, igy nem kuldi el a leveleket, mert mikor kuldene, keri a freemailes jelszot, ami termeszetesen nem jo az smtp-hez...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
zeno79
őstag
Na akkor akit érdekel: napokon belül tölthető lesz mindenkinek a Global stabil 8.1.1.0 M alapokon : http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=433367&extra=page%3D1&mobile=2
-
félisten
Akkuhasználat menübe miért kerül be a teledon IMEI száma? Jobb felső sarok.
Ahol az ébrenlétet lehet követni, ami mellesleg régen megjavult téma már.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Trianta
tag
válasz WhiteWalker #21911 üzenetére
Van egy fiok sajat domainnel, az tokeletesen mukodik, es az az erdekes, hogy ott van alul meg plussz mezo, ahova az smtp account adatokat kell beirni. Na a freemailesnel ez nincs ott es nem is lehet elohozni sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz t.roby90 #21926 üzenetére
Ilyet találtam aki kísérletezni akar és ismeretlent kipróbálni[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz t.roby90 #21926 üzenetére
Megerősítették a fórumon hogy tud magyarul
Izgi, de nem próbálom ki[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Ma hozta meg a futárt a telefont (2/16), MIUI 8 Global Beta 6.12.8 van rajta.
Van benne gyárilag root, ami megoldható SuperSU telepítése nélkül? Úgy tudom régen a MIUI-ban alapból volt root, ebben most nem találom.A másik kérdésem, hogy az előte telepített Google alkalmazásokat (Hangouts, Google+, stb.) le lehet tiltani valahogy? A beállításokban nem elérhető ez az opció.
Köszi!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Trianta #21917 üzenetére
Tudom , mire gondolsz.
Nah mikor állítod a saját domaines fiokod , kell egy email cim + pass , aztán később is kell egy user név (nem mail cim) + pass .... nah freemilesnél az utobbi lépcső hiányzik ha jól olvasom....
Azt nem tudom miért nem jelenik meg...de nekem a gmailbe appba nem lehetett saját domain fiókot hozzáadni , mert nem adta be a port és tanusitvány beállítást...
De most valami oknál fogva ismét megjelent.
Esetleg próbáld ki a Blue Mailt ,vagy az Aqua Mailt. -
zeno79
őstag
válasz barnam_ #21932 üzenetére
Szia!
Üdv a klubban! Sajnos nem pre-rooted a telefon, talán csak a kínai rom.
Csak BL unlock+twrp+SuperSU-val lehet rootolni.
A gyári google appokat nem lehet root nélkül tiltani, de próbáld ki mrszitya megoldását! Kíváncsi is vagyok működik-e?[ Szerkesztve ]
-
drdr
senior tag
Most jött egy frissítés: 8.1.1.0(MHOMIDI) Global Stabil. 6.0.1 MMB29M
Teljesen magyar...Úgy tűnik minden megmaradt, ujjlenyomat olvasó is működik...
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz zeno79 #21934 üzenetére
Ez az Activity Launcher működik, de csak újraindításig sajnos.
No mindegy, akkor megcsinálom majd a bootloader nyitást, aztán rakok fel TWRP + SU-t.
Megszoktam CyanogenMOD alatt, hogy le lehet tiltani az alkalmazásokat.Tetszik ez a MIUI, de azért sokkal inkább a CM híve vagyok.
(#21935) drdr: thx, már töltöm is!
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Ha most eu stabil van fent rootolva, kipucolva, akkor ezt a stabil 8.1.1.0 global stable hivatalost fastbooton kívül, hogy is tudnám feltenni?
-
-
sunnyi
csendes tag
Hali!
Egy HMNOTE3RPO most kezembe került, ha én saját fiókommal belépek és feloldom a bl-t, majd ráhúzom twrp-t, eu-romot, utánna vissza lépek az eredeti tulajdonos fiókjával, utánna vissza zár? vagy marad minden nyitva?köszi,üdv!
Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
Trianta
tag
válasz WhiteWalker #21933 üzenetére
Kosz, de annyira nem lenyeges, fremmail webrol irok ha kell, meg gyebkent talan gmail is engedne. Mindegy, csak erdekes. Jeleztem a kinaiaknak, de sztem nem erdekli oket.
-
mrszitya
senior tag
Adtam be ("fantasztikus" angolságommal) egy kérelmet a hiv. fórumon, hogy tegyék lehetővé a beállított ébresztési idő megjelenítését opcióként (tehát csak ki/bekapcsolható lehetőségként) a státuszsoron, a zárképernyőn, illetve a gyári widgeteken.
Akit érdekel a dolog, itt kéretik reagálni és hozzászólni (csak sulykolással lehet rájuk hatni, némi szerencsével persze). Akit annyira nem, az is nyugodtan hozzászólhat, szándékosan csak opcióként adtam be a kérelmet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest