Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
válasz gusthy #21100 üzenetére
update: kikapcsolva nem tölt, ellenben nagyon melegszik. Mintha még merülne is tőle, mert százalékokat esik az ilyen próbálkozások közben. A fastboot-tal kilistázza a telefont a gép.
Jelenleg 10%-on áll kikapcsolva. Érdemes így megpróbálni? Nem vagyok egy túl nagy ROM-olós, de gondolom nyitni kell hozzá a bootloadert, ami elég kellemetlen lehet, ha lemerül miközben még nem végzett. A szervizben valahogy beüzemelik, és gondolom nyitott bootloader, pápá garancia :/ Vagy gyári ROM, ezért nem kell bootloader nyitás?
Mellesleg az SE-hez melyik ROM kell? A sima Pro ROMja jó hozzá, vagy a B20 miatt másik kell?
-
-
Abysmal
aktív tag
Pár helyen olvastam olyat, hogy időnként előfordulhat, hogy nem hajlandó tölteni, ha nem gyári töltőt használunk. Előfordulhat, hogy itt is ez a helyzet? Én egy 2 USB-s Blitzwolf töltővel (5V/2.4A sima, és QC2.0-s gyorstöltő) használom. Kikapcsolva most úgysem merül, próbálok utánaolvasni mindennek, még mielőtt olyanba vágok, amitől téglásodhat a telefon.
tlala: teszek vele egy próbát
[ Szerkesztve ]
-
Abysmal
aktív tag
Sajnos ez nem jött be. Nem melegedett úgy, mint eddig, de nem is töltött bele, csak merült tovább. Bár nem tudom, hogy a melegedés elmaradásának van-e köze ahhoz, hogy most megpróbáltam a QC-s USB helyett a simával tölteni. Mivel nem támogatja a QC2.0-t, így gondolom nem kéne, hogy számítson ez, feltételezem normál töltőként működik ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
-
zeno79
őstag
Nem szívesen bantanám most ezt a 8.0.6.0-t, ki kéne húzni vele 8.1.1-ig, az hátha jobb lesz, de ez most gyorsabban merül mint a Titanic. Nappal, átlagos használattal ~50ot, éjjel, net kikapcsolódás, legalább 10%ot esett. Sajnos nem tudom rootolni. Dev-et se használnám szívesen. Ötlet?
-
madrac
senior tag
válasz Abysmal #21111 üzenetére
Tényleg fura egybeesés, hogy a frissítés óta van ez. Ha neked Kate verzió van, akkor letöltenék egy ahhoz való régebbi gyári fastboot rom-ot és felraknám fastboot módban amíg van még benne annyi kraft. Persze így is kockázatos az alacsony akku miatt, de szerintem 10%-ot nem eszik meg egy telepítés. Más lehetőséget nem látok, leszámítva a garanciás ügyintézést.
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Ma feltétlenül életet kell leheljek a telefonomba, mert holnap szükségem van rá és ehhez segítséget kérnék!
A pénteki frissítés során deglett meg! Úgy csináltam, ahogy már számtalanszor, most mégis beütött a krach! Van egy amúgy használaton kívüli laptopom, amit akkor húztam nulláról újra, amikor felraktam a GD verziót. Azóta sem használtam másra, akkor minden driver megfelelően telepítve volt a telefon buherához, így jó eséllyel most is jónak kellene lennie! Ha a telefont most rádugom, akkor az értesítési LED pirosan villog, az eszközkezelőben a COM10 porton megjelenik a Qualcommos eszköz, tehát ez jó. Ha fastbootba teszem a telefont, (csak ebbe lehet, a TWRP-be nem megy) akkor új eszközként elkezdi telepíteni, majd az eszközkezelőben megjelenik egy Android Phone szekció, azt kinyitva pedig egy Android Bootloader Interface eszköz. Na ez már probléma, mivel itt a Mély víz szerint itt egy ADB és egy MDB interfésznek kellene lennie! Éppen ezért az ADB nem is látja a telefont, a devices lista üres!
Most itt tartok! Az első kérdésem az, hogy mivel ugyanezen a laptopon minden driver OK volt, érdemes-e egy félnapot küzdeni a különféle driverek és ADB verziók keresgélésével, telepítésével és tesztelésével? Fasboot módban, mivel így megy a driver, fel tudom rakni a rávaló ROM-ot? Az ADB-re visszatérve. Remélem az, hogy a korábban tökéletesen funkcionáló ADB most nem megy, nem jelenti azt, hogy tégla a telefon! -
dacsa
senior tag
válasz Digger #21124 üzenetére
Ha nem megy a twrp akkor csak a fastboot romot tudsz felrakni ahhoz meg kell, hogy jól működő adb drivered legyen! Illetve ha eltudod küldni a telót edl módba akkor ne habozz romolj, de amit írtál abból nekem az jön le, hogy az nem megy. Egy heti frissel nem lehet a telót téglásítani!
#21125: Jah de adb-n keresztül kell elküldeni a telót edl módba.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
valaki felrakta már a nougat RR-t? milyen lett?
-
Digger
senior tag
-
-
nagyúr
válasz Digger #21124 üzenetére
ha ezt látod amit írtál => COM10 porton megjelenik a Qualcommos eszköz ebben az állapotban indítsd el a MiFlash -t(mert ekkor EDL be van a teló) és nyomj a refresh gombra ra a progiban is megjelenik a com10.en a teló akkor mehet fel a Fastboot rom és minden rendben lesz!
-
hgabor19
aktív tag
válasz batai15 #21128 üzenetére
Eddig teljesen jó. Mondom ezt szűk 1 nap használat után.
Jobb mint a XenonHd, mert legalább itt nincs napi 2-3x random reboot.
És elég jól sikerült a RR configuration menüpont, így egyáltalán nem hiányzik az xposed.
Saját kernelével is elég jó akkutakarékos és akadás mentes. Sztem tök fölösleges custom kernellel mókolni. -
gusthy
veterán
Ízlések és pofonok. Szerintem kár vitatkozni a semmin
-
veterán
-
stingy2
senior tag
válasz hgabor19 #21132 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy a vásárlók 99%-a nem azért vesz egy telót, hogy 2 naponta romokat cserélgessen rajta, hanem hogy használja.
Itt a fórumon viszont felülreprezentált ez a kisebbség. Aki megvette és teljes megelégedettséggel használja miui-val a telefonját, mint pl én is március óta, az minek írogasson ide naponta, hogy hű de jó kis teló?
Egyébként GS van rajta, a 7-es és a 8-as is teljesen jó, soha semmi gond nem volt eddig.
Pl. a céges samu s5-től ha ránézek kiver a víz, random újraindul, fagyogat. Sáomi eddig egyszer nem csinált ilyet se GS 7, se 8 verzióval.
Ki is írtam magam vagy fél évre megintINTJ
-
WhiteWalker
nagyúr
Én is vissza tértem a MIUIra és cseppet sem bánom.
Ami küzdés volt CM-n itt flottul megy.
Minden problema eltűnt és a ráncaim is kisimultak azóta.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz WhiteWalker #21147 üzenetére
én is vissza fogom tenni a miuit de csak mert pl egy kezes módot hianyolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest