Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
04ahgy a MSI támogatta

Viccet félretéve, rengetegen vesznek gyári OC-s kártyát, mert esetleg laikusok ebből a szempontból de a legjobbat szeretnék ha kapnák.
Beteszik a gépbe, megy és kész, magasabb órajelen, és természetesen az e-szerszámot is növeli.
Nem beszélve arról, hogy a használatával a rendes szerszám használata a nulla felé konvergál, így a felhasználó elbukott egy csomó pénzt és nőt is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ilyen körülmények között érthető, hogy kell a stabil fesz meg a magas fesz állítási lehetőség, de ahogy írtam ez a réteg nagyon kicsi aki ezért veszi meg ezt a kártyát, sőt állítom az ilyen kártyát 80%-a alapon megy azt se tudja az user mi az a tuning és nem is foglalkozik vele csak bemegy a boltba és komplett géppel együtt megveszi azt használja addig ameddig le nem cseréli.
Igen emlékszek Veletechre rémlett is hogy az kártya is 1250 körül bírta csak normális keretek között.
Persze hogy van létjogosultsága, de én mint írtam ezért felárat nem fizetnék mert nem éri meg. Pl a GTX 680 nagyon szépen szalad vele a fesz állítás miatt a refekhez képest. De ugye 7970 az más mivel ott lehet feszelni a refeket is.
-
De minek ilyen atom biztos vrm meg a sok ficsőr mikor egy refet is közel így lehet tuningolni? Hozzá teszem én nem az extrém tuningra gondolok, hanem egy 24/7-es tuningra mert számomra az a fontos na meg az userek 98%-nak a maradék kettő % lehet kb a ponthajhász aki benchekre veszi.
Ha jól rémlik volt valakinek még a sima lightning verzió a topikba stabilan nem ment annyit mint egy ref...szal én továbbra is kidobott pénznek tartom ezt átlag felhasználónak max a halk hűtése miatt vennék ilyet a tuning miatt biztos nem mert levegővel úgyse lehet lehűteni a hatalmas feszt hiába lehet annyit adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)