- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Én nem lepődnék meg egyébként azon sem, ha a Rocksteady új projektjében viszont hallanánk, már ha ugye nem az AC-ben elejtett szálat veszi fel az új gamma.
Volt már példa ilyen kijelentésre pl a filmszakmában is, a végén pedig mégsem úgy lett.
Majd meglátjuk, btw maximálisan egyetértek azzal, hogy pótolhatatlan. -
csaba951
veterán
válasz
Peterson_
üzenetére
Mert Mark Hamill azt mondta, hogy a második rész után már nem akar ezzel foglalkozni. Meg gondolom a fejlesztők is szerettek volna már másik főgonoszt.

Egyébként nem hiszem, hogy pótolható lenne. Tökéletesen játszotta el Jokert a hangjával, RockSteady szintén nagyot alkotott. Ezek a játékok sokkal jobban tetszenek nekem, mint bármelyik Batman film/sorozat. Egyszerűen tökéletesek!
-
D_r_u
tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy miért nem a Rocksteady fejleszti? És ők akkor mit csinálnak, ha nem Batmant?
-
Peterson_
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Remek hír, köszi

A ruhával kapcsolatban egyetértek, mert túlzottan páncélra hasonlít, amit pluszban kihangsúlyoz hogy helyenként elég fémes hatást kelt.
Na meg a maszk lehetne végre valami olyasmi, mint a Batman Beginsben is volt, de hát úgyis megoldják majd az ügyes modderek, mint az Arkham Cityben
(#10) orichalcos:
Szintén köszi, azt egyébként lehet tudni, hogy miért mellőzték Mark Hamillt Jokernél?
Mert szerintem blama, hogy túl öreg a hangja, ennyiből Conroyé is egy fiatal Batmannek.
Csak ne az legyen aki Az Injustice-ben, mert az nagyon ratyi -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hivatalos.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez már biztos? Nem csak még nincs megerősítve?
-
Darth_Revan
veterán
Joker Mark Hamill hangja nélkül olyan lesz, mint a gulyásleves hús nélkül

-
Bjørgersson
félisten
Jönni fog PC-re, a Deathstroke DLC-t nem tudni még milyen platformokra adják ki. Az előző két rész is ilyen volt, nem?
A páncél nekem sem tetszik, maradhattak volna a megszokottnál. Ezzel szerintem idősebbnek is néz ki, pedig pont fiatalabb lesz. Pár napja jelentették be, hogy igen, ő marad. -
Peterson_
addikt
Megőrülök, ha nem fog jönni PC-re(vagy mostmár tényleg rászánom magam és veszek egy konzolt
)
Nem gondoltam egyébként, hogy ennyire elmozdul az új Sötét Lovag filmek irányába, úgy értem nincs meg a XX. század eleji utánérzés, elég realisztikus és modern.
Batman páncélja viszont megint egy -nekem- új verzió és még mindig nem fekete.
A szinkronhangja vajon Kevin Conroy lesz újra? -
Logen88
aktív tag
Kb így
leesett az állam miután megnéztem a trailert. Remélem hamarosan kapunk egy kis gameplay videót is. 
-
Prof01
veterán
Hangulatos trailer! Kíváncsian várom a játékot!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lehet hogy konzol exkluzív lesz.
Amúgy a trailerhez meg: Jól láttam Queen Industries? Utalás Green Arrow-ra, vagy csak easter egg?
-
Bjørgersson
félisten
A videó végén azt írják Deathstroke nem lesz elérhető az összes platformon, viszont konkrétan nem említenek egyet sem. Remélem PC-re megkapjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
leesett az állam miután megnéztem a trailert. Remélem hamarosan kapunk egy kis gameplay videót is.
Valószínűleg jól láttad, láttuk.