Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Már a 2. OKJ informatikus képzésem csinálom. Én azt mondom ha nem akarsz átlagos fizetéssel megelégedni tovább kell tanulni.. Úgy értem szerintem havi nettó 100-200 000 nél többet nem hiszem hogy bármelyikkel kapnál. Persze régió függő.
A CAD-CAM informatikust én nem ajánlom, idióta szakma. Úgy értve 2 év alatt meg akarnának tanítani informatikára és gépészetre. Ezt nem lehet! Vagy egyik vagy másik, vagy úgy jársz, hogy tudsz egy kicsit ebből egy kicsit abból. Majd a fizetés is így lesz, egy kicsit innen egy kicsit onnan. Mi úgy vizsgáztunk le, hogy a hálózati részt se tudtuk valami jól, a gépészetit meg totál nem. Egy rendes műszaki rajzot nem tudtunk rajzonli, CNC gépekkel se tudtunk kb semmit kezdeni.
A második szakmám rendszergazda. Ez egész jó alap, de itt is azt mondom, hogy tovább kell tanulni, akár otthon akár egyetemen. Én otthon tanulok, cisco vizsgára készülök. Otthon is tökéletesen fel lehet készülni rá. Ezzel szinte egyenes út lehet a felsőbb IT szektor felé. De marha sokat kell tanulni. És ha elhelyezkedtél akkor se lehet hátradőlni. Sőt! Akkor jön az igazi tanulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest