Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Már a 2. OKJ informatikus képzésem csinálom. Én azt mondom ha nem akarsz átlagos fizetéssel megelégedni tovább kell tanulni.. Úgy értem szerintem havi nettó 100-200 000 nél többet nem hiszem hogy bármelyikkel kapnál. Persze régió függő.
A CAD-CAM informatikust én nem ajánlom, idióta szakma. Úgy értve 2 év alatt meg akarnának tanítani informatikára és gépészetre. Ezt nem lehet! Vagy egyik vagy másik, vagy úgy jársz, hogy tudsz egy kicsit ebből egy kicsit abból. Majd a fizetés is így lesz, egy kicsit innen egy kicsit onnan. Mi úgy vizsgáztunk le, hogy a hálózati részt se tudtuk valami jól, a gépészetit meg totál nem. Egy rendes műszaki rajzot nem tudtunk rajzonli, CNC gépekkel se tudtunk kb semmit kezdeni.
A második szakmám rendszergazda. Ez egész jó alap, de itt is azt mondom, hogy tovább kell tanulni, akár otthon akár egyetemen. Én otthon tanulok, cisco vizsgára készülök. Otthon is tökéletesen fel lehet készülni rá. Ezzel szinte egyenes út lehet a felsőbb IT szektor felé. De marha sokat kell tanulni. És ha elhelyezkedtél akkor se lehet hátradőlni. Sőt! Akkor jön az igazi tanulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- iPhone 16 Pro Max 256GB 96% ( 1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest