Új hozzászólás Aktív témák

• bazsi83vp

senior tag

válasz totron #30 üzenetére

Bocsi, de valahol úgy kezdődött hogy kialakult ez az érzés... okkal.. nem gondolod?
    Tudod, amikor rövid ideig munkanélküli voltam, a kishivatalnoknak (vagyis ügyintézőnek) az nehezére esett hogy pontosan felvigye a végzettségeimet a rendszerbe, de az ment, hogy az engedélyem nélkül rögzítse, hogy hallássérült vagyok kissé, mert a fülembe volt a hallókészülék.

Nekik így az egyszerűbb, számomra pedig pont ezek a kis rongyos kur...k/strici k listáztak anno embereket vallás alapján is, ahogy jelen esetben egészségi állapot alapján.
    (Persze: közszféra-versenyszféra... de nekem meg így egyszerűbb.. különben is rühellem, ahogy jó szakmunkás eladóként kínálgatják a további szolgáltatásaikat, rájuk is kéne egy adblock.)

Egyébként meg a nem telefonos SIM-ekről.... a különböző felügyeleti stb rendszerekben miért ne lehetne feltöltős SIM? Ha pl egy riasztórendszert üzemeltetnék, ami lehet akár meg sem mukkan az adott hónapban, ott szerintem nem érné meg ráfordítani az előfizetés havidíját a semmiért.

Új hozzászólás Aktív témák