- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
Bocsi, de valahol úgy kezdődött hogy kialakult ez az érzés... okkal.. nem gondolod?
Tudod, amikor rövid ideig munkanélküli voltam, a kishivatalnoknak (vagyis ügyintézőnek) az nehezére esett hogy pontosan felvigye a végzettségeimet a rendszerbe, de az ment, hogy az engedélyem nélkül rögzítse, hogy hallássérült vagyok kissé, mert a fülembe volt a hallókészülék.Nekik így az egyszerűbb, számomra pedig pont ezek a kis rongyos kur...k/strici k listáztak anno embereket vallás alapján is, ahogy jelen esetben egészségi állapot alapján.
(Persze: közszféra-versenyszféra... de nekem meg így egyszerűbb.. különben is rühellem, ahogy jó szakmunkás eladóként kínálgatják a további szolgáltatásaikat, rájuk is kéne egy adblock.)Egyébként meg a nem telefonos SIM-ekről.... a különböző felügyeleti stb rendszerekben miért ne lehetne feltöltős SIM? Ha pl egy riasztórendszert üzemeltetnék, ami lehet akár meg sem mukkan az adott hónapban, ott szerintem nem érné meg ráfordítani az előfizetés havidíját a semmiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- BMW topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest