- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juhaszattee #45 üzenetére
nem, az USB3-ról azért tudott butulni a gép mert a
BIOSUefi vezérelte, ami után átadta az OS (telepítőnek) a vezérlést ő meg mrá nyögött hogy hoppá nem tudja a többi file-t felfosni mert nincs sehol se semmi -
válasz
juhaszattee #41 üzenetére
Tudod mi volt a gond? az hogy USB3.0-ból bootoltattam volna....
USB2.0-ba rakva jó lett, mehetett VOLNA a telepítés! de sikerült helyre hozni a Vistát!
egyik cimbim javasolta egy köcsög hosszú sort bekellett írni a parancsorba, (a 939es géppel botolva) vagy 20percig kapart a hdd-t vissza rakva jó is... legyalult minden drivert, lényegéeb mintha egy szűz telepítés lett volna... a telepített progik megmaradtak, igaz a háttér és a tálcám az ugrott, a háttér 1sec alatt visszaállítható a tálcának kell pár óra mert vagy 60 ikon volt kint de ez legyen a legnagyobb gond
-
válasz
juhaszattee #27 üzenetére
és vajon nem lehetne úgy frissíteni a Vistát hogy megmaradjon a régi?
szerk: akkor leszedem azt a"flopy"-s drivert -
válasz
juhaszattee #21 üzenetére
csak marvell sata3 driver van, semmi más, nem lehetséges hogy az összes satát az a szar vezérli?
megnéztem az asrock honlapján, ott isszerk: találtam még külön inf fileokat a marvell könyvtárba de aszondja hogy nem támogatott ennél ez a telepítési típus... szal minnyá restart azt vissza rakom a hddt-t és meglássuk
-
válasz
juhaszattee #10 üzenetére
csak ugye csökentettel nem indul
najó kikapom a HDD-t, berakom egy 939-es gépbe mert az már össze van rakva, és akkor megpróbálom abból leszedni a drivereket, illetve telepíteni ennek a driverét.. jahh sztem is az lesz a gond hoyg túl új a lap már neki, azért kajolta be az ix38at mert az még belefért ez meg már nem -
válasz
juhaszattee #7 üzenetére
muszáj ezt a windowst bebutultatni hogy kipucoljam? úgy nem jó ha másodlagos HDD-nek teszem be egy másik gépbe?
-
válasz
juhaszattee #5 üzenetére
zsír és tényleg köszi
na ember legyen a talpán aki ebből tudja miatoszvan:
STOP: 0x0000007B
elég ennyi vagy kéritek még a zárójelbe egy halom ugyanilyen marhaságot is?szerk:
kraftxld! Honnan tudtad? akkor te neked ez mondd valamit -
válasz
juhaszattee #2 üzenetére
régi lapot vissza nem rakom az nem kis meló lenne megint
de inkább akkor kiszedem a hdd-t azt rátolom arra a lapra kint az asztalon összerakva
kraftxld! Télleg nem tudom mert fél másodpercig nem látom, bevág valami kék hátterű valamit, kb a kép 1/3-át töltheti ki az "információ" majd indul is újraszerk: amúgy igen az lesz, valamelyik másik gépemet kell flopyzásra befogni de jó is volt a 790FX DFI, úgy kezelte az is meg a 64bites Vista is az 5,25-ös drive-ot mint az álom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged