- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
Nagyon szeretnék elmenni a következő találkozóra. Rendkívül inspirálónak tartom azt, amit, és ahogyan Bacsis intézi ezt az egészet.
Azt hiszem, lényegét tekintve, Bacsis és én sok közös, fontos dolgot tudhatunk magunkénak. Azt, hogy elégedettek vagyunk az életünkkel. Azt, hogy lényegileg, minden nehézség ellenére amit az élet gurít elénk napi rendszerességgel, boldogok vagyunk.
Bacsis, keep up the good work!
-
solena
tag
Éled a topik, nagyon helyes
-
Tomassyno
tag
Szerintem éppen beérett egy LAN kiírás így a 434987ö384ö92834. hullám közepére mert ugye mégiscsak
-
Tomassyno
tag
Megválaszolhatat-LAN.
-
Tomassyno
tag
Lan mikor?
-
sptkyle
senior tag
2021-re esetleg van már terv, ha nem lesz korlátozás? Topicot nem találtam neki, és már nem tudom hányadik éve, hogy tervezünk lemenni egy ilyenre. (De mindig csak az élménybeszámolók olvasgatásáig jutok)
-
-
-
solena
tag
Érdeklődni szeretnék, hogy az NDK turmixgép, a leszedhető ajtajú...
Izé, szóval érdeklődnék, hogy áprilisra akkor lesz-e valami a lanpartyból, és ha igen, melyik hétvége?
(Akinek meg nem ismerős az első sor: Halló belváros! Mai napig zseniális
)
-
Tomassyno
tag
-
hhenry
őstag
Következőre mindenképpen szeretnék jönni
-
-
-
-
-
Fáraó
őstag
Köszönjük a szervezést! Legközelebb sztem inkább szabad CSS legyen, ne bajnokság.
-
-
-
Akkor próbáljunk megcélozni egy Áprilist?
-
Ranagol_5
senior tag
Mi is köszönjük a szervezést Mester! Úgy néz ki még egy plusz emberrel bővült a LAN-ra járók létszáma a részünkről Pestről.
A kövi lécci vagy tavasszal, vagy agusztusban legyen, mert ha mégegyszer befagy a picsám, akkor agyhúgykövet kapok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged