- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassyno
tag
Semmi gond Bacsis, a pálinkám nélkül is ugyanilyen hülye vagy.
De értem én, hogy az én hibám
Annyira alattomos volt a pálinkám, hogy én be sem rúgtam tőle. Ez az igazán felháborító!
Nálad meg az a pár sör amit még megittál mellé...Amúgy természetesen köszönöm a szervezést, valamint minden kedves megjelentnek a részvételt.
-
solena
tag
Na, hazaértem
Köszönöm mindenkinek a játékot, nagyon jól éreztem magam
Bacsisnak külön köszönet a szervezésért, remélem, legközelebb is mehetek idétlenkedni
-
nahh srácok,
Először is szeretnék elnézést kérni, hogy egy kicsit "lazábbra" engedtem magamházigazdaként úgy gondolom, ez nem biztos hogy beleférhetett volna nekem, de mentségemre szolgáljon, hogy tomasszino-nak nagyon alattomos votl a pálinkája, és úgy ütött, hogy észre sem vettem
Nagyon jól éreztem magam, jó volt a hangulat, ígérem, a következő nem egy év múlva lesz -
solena
tag
Kicsit megcsúsztam (éljen a reggeli ködtől befosott nép). De ha minden oké, fél 12 fele érek oda.
Ps.: Átértem a Dunán, és szakad a hó. Szóval, milyen enyhe havazás?
-
Tomassyno
tag
EPIC
-
-
[gyenge havazás várható...
Csak hogy ne szakadjon meg a jó hagyomány -
-
-
Tomassyno
tag
Itt sincs minden rendben
-
Skaccok, Komárom környékéről nem jön valaki, aki be tudna vállalni fuvart?
-
-
Sotho
őstag
Routert, switchet ki hozza?
-
Tomassyno
tag
Ohh, a rokonlélek
-
-
Úgy néz ki mégis leszek srácok, marad az eredeti forgatókönyv
-
Ipse89
tag
Szombat OK
-
-
Tomassyno
tag
válasz
Synthwave #159 üzenetére
Alkalmazz öngyógyítást.
+ Pálinka!
-
-
Fáraó
őstag
Sztem 10 után érkezek, szóval nem én leszek a kulcsember.
Fuvar? Vki?
Emlékszem régebben még mennyi szervezés volt utazás terén is. Mindenki felnőtt, lett autója.
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Most nem igazán vagyok a topon; reméljük, szombatig javul a helyzet, de ha nem, akkor részemről max. otthon lesz retro LAN.
-
Ranagol_5
senior tag
Mi is kb 9-10 között értünk oda, bár kitudja milyen lesz a forgalom. 8körül indulunk.
-
Srácok! Annyi kellemetlenség van a dologban, hogy én csak délután 4-kor fogok tudni csatlakozni
sajna ez végig benne volt a levegőben, de addig nem is akartam mondani, amíg nem vált biztossá...
Én pénteken mindent előkészítek szal amikor jöttök csak be kell pakolni, azt nyomatghatjátok a témát...
Viszont valakinek ki kell nyitni a kóerájt... a kulcsot a feleségem oda fogja adni... annak aki a legkorábban érkezik... Szóval ki hányra jön kb? aki a legkorábbi időpontot adja meg, vele akkor lebeszélem a kulcs átvételt -
Martenz
csendes tag
Nem volt teljesen biztos eddig,viszont most már fix hogy megyek. Nem is tudom mit vesztenék ha nem
-
válasz
Madara-san #140 üzenetére
Egy a lényeg, hogy májusban szabad legyél
-
Fáraó
őstag
válasz
Madara-san #140 üzenetére
Aham! Így már értem! És vasárnap?
De azért úgy látom meggyőzhető vagy.
-
Tomassyno
tag
-
-
Fáraó
őstag
válasz
Madara-san #132 üzenetére
Szombaton nincs vizsga.
#131: Helyesen: Both Winter and Fülei LAN parti are coming.
-
solena
tag
válasz
Csak van még idő áttenni másik időpontra
-
Tomassyno
tag
válasz
Pótvizsga! Vállald be!
-
Madara-san
aktív tag
Uh, de kár hogy pont vizsgázom.
Pedig jó lenne ismét menni.
-
Tomassyno
tag
-
Tomassyno
tag
Igaz, de ahhoz egy meteor becsapódás kéne minimum a Balaton nyugati medencéjében, hogy meglegyen a kellő vízmennyiség amit ki tud loccsantani keleti irányba.
De ha maradunk a realitások talaján akkor egy jó kis ondós eső ami szombat nap közben ráfagy az utakra, majd ráesik 10+ centi hó.
Na azon már lehetne rendesen break-elni
Be is rakom a hóláncot. -
Ranagol_5
senior tag
Ja, volt hogy 40-el mentünk hazafelé mert akkora havazás lett másnapra..
Volt, hogy befagyott a picsánk és titával óránként jártunk fűteni a kazánba.
Aztán volt, hogy cigizni nem tudtunk kimenni, úgy szakadt az eső.
Összesen talán egyetlen egyszer volt olyan, hogy jó idő volt, nem is tudom hogy sikerült nyár elejére leszerveznie a Bacsisnak a lan-t akkor.. -
-
vasárnapra már mondja, hogy előferdülhet hó/havaseső
milyen meglepő
-
2 fázis van... mindegyiken vannak gépek.. mindegyik fázis 80-as évekre volt tervezve.. most pacsáltak el a kócerájra 140 milliót... ez nem sok pénz.. a jó pár éve kiégetett konnektorunkat kicserélték, és ennyi történt a hálózati áram fejlesztésén...
Szóval az a nagy büdös helyzet hogy nincs kávé főző, mert 1: kevés a kraft, kell a gépeknek, 2: azt az egy szétégett konnektort is vagy 4-5 év után, hogy kapott a falu 140 millát a fejlesztésre, ezután sikerült kicserélni, szóval nem kéne megint kiégetnünk, mert a köv. 140 milla majd sztem vagy 30 év múlva fog jönni, szóval ne basszunk ki magunkal már -
Tomassyno
tag
-
Tomassyno
tag
(Úgy tudom nem létezik fehér kávé. De az orvostudomány csodákra képes.)
Ajánlom figyelmedbe az elsőt és a harmadikat
Az emberi hülyeség határtalan. -
solena
tag
válasz
Tomassyno #100 üzenetére
"Nahogy már ne tudjon valaki hozni egy kv főzőt."
Konkrétan valami olyasmire gondoltam, hogy van-e legalább egy villanyrezsó vagy garzon-gáztűzhely, mert vinnék kotyogóst
Mert a tartalékba elrakott főzőm nem biztos, hogy jó ötlet, nem véletlenül hívjuk "Mutternak" itthonMikor kész a kv, ordenáré módon elkezd visítani, amolyan "kész a kávé, gyere, kapcsolj ki, ha már lefőzetted velem, büdös kölke" stílusban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged