- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azozo
senior tag
Az uj xtmodos romot feltette már valaki?
-
azozo
senior tag
Tud valaki egy jó screen mirror appot olyan mint a yatse?
-
azozo
senior tag
válasz
csontika78 #90 üzenetére
És melyik app-al ? MXplayer vagy vlc-vel próbáld hátha jobb,de tényleg egy fenz javasolt LE vagy módosított ROM lenne a jobb
-
azozo
senior tag
válasz
csontika78 #88 üzenetére
WIfi-n nézed a filmeket?
-
azozo
senior tag
Na a remote conf csere esetén se tudom bekapcsolni...viszont müködött egy darabig a Hdmi cec samu távirányítoval,addig még át nem kapcsoltam tv re
...hétvégén átnézem a kódokat../T3-as airmouse/..hátha a bekapcs kód betevèsèvel jó lenne..vár a bootloader miatt azt az újraindításnál elfelejti..rosszul gondolom.!?
-
azozo
senior tag
Hiába tettem fel friss mókolt 9-es verzióju firmwaret orosz oldalról..most bekapcsoláskor kikapcsolja pedig hdmi cec ki vsn kapcsolva mindkèt helyen tv-n ès boxon is
Az jó lenne ha bekapcs is müködne..Most jött meg a T3-as légegeremBár mèg a microfonos rèszt nem jözt össze talán google voice is kellene..
-
azozo
senior tag
Én is szenvedek a V88 proval a Samsung C650 /anynet/ HDMI CEC-e miatt ...nem müxik egyáltalán vagy ha nagy nehezen megtalálja (néha playerként vagy p212 ként ismeri fel) első kikapcsolás után elfelejti
Új romot is tettem rá (beelinkes) de ott se látja ... -
azozo
senior tag
Sajnos rájöttem ....érdekes ha áram alá teszem egyből indul... valamit elcseszhettek
Sőt anynet alatt hol player hol p212 ként ismeri fel...Ugyis a samsung távkapccsal akarom irányítani (HDMI-CEC-el) ..legfeljebb nem lesz kikapcsolva...
NEm kell mégegy távkapcs..Valahol megvan letölthetően az eredeti remote conf ?
-
azozo
senior tag
Na elkezdtem belakni
Lett pár érdekes hiba...
a samsung c650-es (anynettes) HDMI-cec sajnios még nem sikerült jól belőnöm.. egyenlőre nemigen találja meg a boxot vagy ha megtalálja akkor meg nem muxik a samsung távírányitóval .
Hiába nyomok bármelyik gombot...
Bár egyszer valahogy összejött de kikapcsollás után mintha elfelejtené...
A Mini mx -en ment
NA majd felteszem az egyik ROMOt..
Nem baj hogy nekem csak 1 gb verzióvan látom a Beelinkes 2 GB !?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Olcsó Android 6.0-ás TV box Kínából, amellyel felokosíthatjuk a tévénket, monitorunkat vagy projektorunkat.Egy dolgot...
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest