- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az a kábel semmire sem jó. De le is írja hogy csak analóg jel átvitelére alkalmas, azt meg nem ad ki a hdmi.
"Alapból ugye minden flanc nélkül csinálunk hdmi-ből dvi-t és ugye dvi-ból is egyszerű átalakítóval tudunk d-subra alakítani."
Nem, ezt már sokszor leírtuk, hogy a digitális jelből (hdmi/dvi) nem lesz analóg (dsub) magától.
Amire te gondolsz a dvi kapcsán az a dvi-i, ami a digitális mellett az analóg jelet is tartalmazza, ezért lehet egyszerű passzív átalakítóval dsub-ot kötni rá. A hdmi-dvi átalakító dvi-d, ami csak a digitális jelet tartalmazza."Értem hogy egy analóg jelből elektronika kell a képi megjelenítés javítására de itt butításról lenne szó"
Ezek szerint mégsem érted.Eleve azt sem értem, hogy milyen analóg jel javításáról beszélsz.
Neked hdmi digitális kimeneted van, abból akarsz analóg dsub-ot csinálni. Ehhez aktív átalakító áramkör kell. Ilyen van abban az írásban is amihez ezt a kommentet írtad. De a kommentek közt ajánlottam már jobb fajtát is, aminek van táp bemenete. Leírtam már, hogy miért kell olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged