Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz tiraker #65 üzenetére

Az a kábel semmire sem jó. De le is írja hogy csak analóg jel átvitelére alkalmas, azt meg nem ad ki a hdmi.

"Alapból ugye minden flanc nélkül csinálunk hdmi-ből dvi-t és ugye dvi-ból is egyszerű átalakítóval tudunk d-subra alakítani."
    Nem, ezt már sokszor leírtuk, hogy a digitális jelből (hdmi/dvi) nem lesz analóg (dsub) magától.
    Amire te gondolsz a dvi kapcsán az a dvi-i, ami a digitális mellett az analóg jelet is tartalmazza, ezért lehet egyszerű passzív átalakítóval dsub-ot kötni rá. A hdmi-dvi átalakító dvi-d, ami csak a digitális jelet tartalmazza.

"Értem hogy egy analóg jelből elektronika kell a képi megjelenítés javítására de itt butításról lenne szó"
    Ezek szerint mégsem érted. :) Eleve azt sem értem, hogy milyen analóg jel javításáról beszélsz.
    Neked hdmi digitális kimeneted van, abból akarsz analóg dsub-ot csinálni. Ehhez aktív átalakító áramkör kell. Ilyen van abban az írásban is amihez ezt a kommentet írtad. De a kommentek közt ajánlottam már jobb fajtát is, aminek van táp bemenete. Leírtam már, hogy miért kell olyan.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés