- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Amit eddig olvastam az iPades iOS7-ről, a "szerencsére" helyett inkább a "sajnos" használata megfelelő...
Akkor kellene kiadni, amikor legalább az utolsó két hardveren zökkenőmentesen fut. Jelenleg iPad 4-en sem ez a helyzet.
Remélem, hogy lesz türelmem kivárni az új vas megjelenése környékén kiadott frissítést. -
buci30
addikt
iCloud segítség kéne.
iPadon beállítva a laptopon is le szedtem a win64valtozatott ott is beállítottam.
De se onnan nem tölti fel a képeket se az iPadrol.
a Laptopon a megadott könyvtárba másoltam pár képet de semmi.
Az iPadon meg gondolom ahogy fotozok tudja hol keres és töltse fel.De az iPadon nem is tudom mivel kene megnézném a felhőt ,h mi van benne? Mert nem találok widgettet rá....
-
tomi5244
őstag
Nem úgy volt, hogy az iOS 7 iPad verziója majd az októberi iPad5- el együtt fog debütálni?
-
zeee
senior tag
És mit kell tenni majd este a 7-nél? Engedély után teszi a dolgát, vagy kérdez a telepítő hogy frissít, vagy tiszta rendszert húz programok nélkül? Na ezt most elég hülyén fogalmaztam meg...
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz
Palika71 #7175 üzenetére
Hát ez se az igazi
Magától nem kapcsolta ki. Én ki tudtam kapcsolni csak a baj h mivel zárni szoktam, így azt men nyitotta fel ,így az ébresztő nem volt jó
Valami ehhez hasonló programot valaki használ ami fel nyitja a zárat?Ez a tok lett a nyertes: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
-
szasanyi
félisten
Van már infó arról, hogy iPad-re mikor lesz letölthető az iOS7?
-
Krisz0630
senior tag
-
erdoke
titán
válasz
Krisz0630 #7177 üzenetére
Az biztos, hogy amíg a szürke import nem indul el nagyban, az 5 érezhetően drágább lesz. Viszont a 64 bites procival és az ujjlenyomat olvasóval szerintem időtállóságban is többet ad, akár 2 évvel is. Arról nem is beszélve, hogy érezhetően vékonyabb és könnyebb lesz. No meg jön az arany színű!
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Nagyon úgy néz ki, hogy belépek a klubba egy Ipad 4-el. Viszont azon "variálok" , hogy érdemes e megvárni az Ipad 5-t vagy bőven elég a 4?
Az az igazság most elég jó áron hozzá tudnék jutni 32 GB vagy 64 változatokhoz (135k és 150k). Attól tartok, hogy ha bejön az Ipad 5 elég húzós áron kezd és nem igazán tudnék 16 GB-ostól nagyobb változatot venni, pedig kellene a nagyobb tárhely.
-
buci30
addikt
őőő már nem tudom... GSM Line lett Magyar menüs 1év gyári gari bontatlan dobozba. S én is kaptam külön a doboz mellé egy konnektorba való átalakítót. Rengeteg boltot felhívtam de amikor rákérdeztem vagy nem volt fehér színbe vagy tartozék nélküli stb. Így kicsit több lett de nem gond.
-
buci30
addikt
smile ilyesmi:
Találtam egy pont estére lévő programot hihetetlenül tetszik androidra egy csomót kipróbáltam de ez huu
Erre csak egy kérdésem van hogy nehogy gond legyen
Gáz az ha pl ez az óra megy egész este a éjjelin?
Mert xy idő amíg elalszunk addig szól és erre kelnénk de az időt nem kapcsolja ki ,így nem gond a kijelzőnek?
Ha nem akkor az ,hogy mennyit eszik majd letesztelem ma. Vagy ha folyamat töltőn lenne reggelig az gond?[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Én a nem használt gyári appokat elraktam a legutolsó oldalra.
Billentyűzetet nem lehet cserélni, de szerintem nem is kell. Androidra megvettem a Switkey-t is meg a Swype-ot is, de az iPad-é a legjobb. Nekem piszok nagy kezem és ujjaim vannak, de még nem volt szükségem nyilakra. A beépített nagyító nagyon jól végzi a dolgát, majd meglátod.
Az utolsó mondatot nem értem. Smail? -
bigdady
nagyúr
ne exchange-ként állitsd mert úgy már nem lehet jan óta.
itt nem kell kipucolni a gyári dolgokat, ez nem android
nagyon optimalizált a rendszer, appokat sem kell bezárni nem lesz lassú sosem. De majd tapasztalod úgy is, Csak használd ennyi. nincs buhera lehetőség, ez más világ
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7159 üzenetére
Mégse sikerült
Van a:
Safari
Kamera
FaceTime
iTunes
Program telepítés
Alkalmazások törlése
Siri
Durva beszédA Mail az pont nincsen ,hogy eltudjam tüntetni
-
Syl
nagyúr
válasz
szijartg #7157 üzenetére
Én a tescoban vettem ~2500 pénzért Trust barnás-átlátszó gumibugyit. Iszonyat erős, alig tudtam rá feltenni. Az utolsó sarkánál csavarhúzóval kellett "ráemelnem" a műanyagot. Bő egy milliméteres pereme van, ami a kijelző fölé emelkedik, így ha "arccal" lefelé teszem le a gépet, nem az üvegre fekszik.
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7159 üzenetére
Big thx az már elég
-
vadászcsiga
félisten
Új lap csak akkor keletkezik ha átviszel egy appot a következő oldalra, üres nem lehet.
Gyári appokat nem lehet torolni, illetve tiltani lehet a beállítások, általános, korlátozásokban. Bekapcsolod, majd kipipalod ami nem kell, és az nem is fog latszódni, ettől függetlenül a gepeden marad[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
2 dologra nem jövök rá.
Egy ha én akarok még egy lapot azt lehet vagy csak automatikus amikor megtelik és ő rak még egyet.
Másik amelyik widget nem kell azt hogy tudom törölni?
Mármint ami gyárilag van ott? pl a e-mail nem kéne mert leszedtem a gmailt és az okés. -
szijartg
őstag
Javasoljatok nekem amolyan "gumibugyit". Amibe bele lehet bújtatni és védi a hátulját a gépnek.
-
erdoke
titán
Az iCloud nem egészen olyan, mint a Dropbox. Leginkább automatikus, a háttérben történő folyamatokra épít, nem is igen van saját app felülete. A képeid tényleg automatikusan felmennek a háttérben, ha bekapcsolod a Photo Stream-et, ellenben a Dropboxnak futnia kell.
Az iTunes egyaránt jelöli a zeneboltot és a számítógépes szinkronizáló progit.Egy alkalmazást ideiglenesen letilthat a fejlesztő, pl. ha egy nagyobb frissítést készít elő, és addig nem akarja, hogy a régit töltsék.
-
buci30
addikt
válasz
Ragnar95 #7150 üzenetére
THX!
- iCloud -Ez olyan mint a dropbox gondolom. Érdemes váltani erre?
- iTunes és App Store?iCloud ha jól olvastam akkor ha meglesz az 5S és csinálok képet és ott is be van lőve és feltölti akkor automatikusan látni fogom a iPad-on is.
Ilyen van aszem dropboxnál is. Melyik a jobb akkor?Az RTLmost app-ot akartam leszedni most és ezt írta ki:
"The item you tried to buy is no longer available" Ez mi is? -
Ragnar95
félisten
Az iMessage az Apple saját internetes üzenetküldő rendszere, tehát más iOS és OSX felhasználóknak küldhet vele üzeneteket interneten, amit ugyanúgy az Üzenetekben jelenít meg, mint az SMSeket, de ugye nem kell érte fizetned, mivel neten keresztül megy, illetve képet is tudsz pl küldeni.
A FaceTime videótelefonálásra jó, illetve mostmár csak hanghívást is kezdeményezhetsz vele iOS-t vagy OSX-et futtató eszközökre. -
buci30
addikt
Megjött az iPad 4 16GB WiFi
Samu Tab2-ről váltottam és huuu....Hiper gyorsnak mondom. Mind a böngésző (Safari) mind az alkalmazások megnyitása és a kamera részről már nem is beszélve.
Nem bántam meg sőtDe lenne pár kérdés mint ex Android-os
Beregeltem az e-mailom így van Apple ID és az app store-ba is bent vok.
Viszont pár kérdés amibe még nem jelentkeztem be mert ,hogy érdemes vagy mire is jó kimondottan?- iMessange? - ez okés ,hogy üzenet küldős de röviden mi is még ezen kívül ,hogy érdemes e....
- FaceTime?
- iCloud -Ez olyan mint a dropbox gondolom. Érdemes váltani erre?
- iTunes és App Store?Ennyi elsőre
-
buzuss
tag
Valakinek fel van rakva a GM edition, és ha fent van, akkor mit gondoltok róla?Buggok, komolyabb hiányosságok vannak esetleg?
-
bigdady
nagyúr
Szerintem mindenkinek fel fogja kínálni ios7 telepítés után az ingyenes profik letöltését mint most az itunesu-t stb-t.
Én galaxy tabról váltottam ipad3-ra. Es soha többe android állapotot vettem fel azóta.
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #7141 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz
gidion90 #7136 üzenetére
Esetleg a DocAS fullos verzióját tedd be a kívánságlistádba, néha azt is le szokták vinni 0,89-re. Multifunkciós hallgatói álom, legalábbis ha hinni lehet a leírásának.
-
Palika71
őstag
Sziasztok! Használok két Apple ID-t. Ha az egyiket használom, akkor nem enged be az Appstore -be. Azt írja, hogy nem lehet csatlakozni. Mikor a másikat használom, simán jó minden.
Több éves ID, amin már rengeteg appot vásároltam, most meg nem tudok frissíteni.
Ötlet esetleg? -
madgie
titán
Igen, sajnos csak URL-t tudsz neki iOS.-en megadni... illetve én ezt úgy értem el kerülőúton, hogy a NAS-nál be volt úgy állítva a Transmission, hogy adott mappát figyeljen, és ha oda kerül a torrentfájl, akkor automatikusan indítsa el. És hogy került oda? FileBrowser-rel.
Hú, leírva bonyolult
Szóval, Safarival a torrentfájloknál feldobja az opciókat, mit szeretnél csinálni (Mercury asszem nem): na ott kiválasztottam, hogy a FileBrowser progival nyissa meg. A FileBrowser meg elérte a NAS adott mappáit és ott oda másoltam be, ahonnan automatán indul. Kerülőút, meg fura elsőre, de én vagy egy fél évig így oldottam meg a "távtorrentezést". Most a Mac Mininél is hasonló valamennyire, csak itt a Utorrent Remote megy.
-
-
vadászcsiga
félisten
Ha ide a sorozatszámot beírva stimmel, akkor nincs semmi vesztenivaló. Elvileg aktiválatlannak fogja mutatni, vagy ha aktiválták akkor meg hogy meddig garis.
Én a Keletinél egy zálogboltban! vettem a 2-esemet és semmi baja, ugyanígy jártam el, fél év gari volt még rajta. Fostam én is de ipadnél nincs bukta mert sorozatszám alapján megy a szervíz
-
erdoke
titán
válasz
ImpersonatoR #7109 üzenetére
Egészen pontosan csak 4 ujj kell az alkalmazások közti váltáshoz, illetve a Dock felhúzásához is.
A Hőmérséklet gombos kilépés helyettesítésére való összehúzásos mozdulathoz szíkséges talán 5 ujj.
(#7113) madgie
Az eddig olvasottak alapján több okból is érdemes kivárni addig, mire kijön az új iPad (+ mini). Addigra talán megfelelően bugmentes lesz az OS, illetve az alkalmazások nagy többsége is frissül. Én egyelőre hajlok arra, hogy utóbbi okból telefonon is halasztom a frissítést... -
buci30
addikt
Itt néztem ki ennél olcsóbban valaki tud?
Megbízható ez a bolt?
Apple iPad 4 WiFi 16GB black, white -
madgie
titán
Visszatettem a 6.1.3-at sz iPad 4-re, a hetes a mostani formájában (GM) vállalhatatlan nekem. A villogásos gyorsékezetes írást már említettem, de emellé maga a virtuális billentyűzet is valamiért kevésbé érzékeny
Például kérdőjel írása eddig meg gyorsan (shift+pont), most a shiften rjta kell tartanom az ujjam egy kis ideig, és úgy lehet... de akkor már mindegy, ha ennyi idő alatt átnyomom a numerikus, másodlagos módba (".?123" gomb), És egyébként is, sokkal pattogósabb az egész, szépen, folyamatosan lehet írni, most, hogy visszaraktam egy fullra berakott hatost.
-
-
válasz
ImpersonatoR #7109 üzenetére
Almás gari 25 ezer egy évre.
-
-
csab2
veterán
Nektek hogyan jönnek ki ilyen brutál akksi idők?
-
Syl
nagyúr
Samsung Tab 8.9-ről váltottam. Érdemes. De azért pár apróság hiányzik (pl. es file explorer, mx player, transmission remote gui)
A PDF-eket sokkal simábban viszi az iPad, de a Tab gyári böngészője szerintem jobb.
Az iPad nehezebb, de az aksi sokkal tovább bírja.
Viszont az iOS ötujjas task-váltása verhetetlen (pedig androidra megvettem a GMD GestureControl-t is)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...