Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #6855 üzenetére
Az iMPLayer éppen a napokban volt ingyenes, az tud hardveres dekódolást. AC3 hangot szerintem nem, és a felirat kezelését se próbáltam.
Amit mostanában ajánlani szoktam, az az nPlayer. HW dekódolás, AC3 hang, feliratkezelés, NAS-ról lejátszás mind OK, ráadásul univerzális alkalmazás.(#6857) NGA
Érdekes, nálam 2,5 éve tart a laptop hanyagolása. Pedig jó fél éve egy Ivy i5 + 256 GB SSD subnotit használok melóra, itthon pedig Samesung Ultrabookom van.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #6865 üzenetére
Tedd be AppShopperben a kívánságlistádra, majd szól, ha leárazzák. A bevezető 0.89 euró után majdnem egy évig, egészen pontosan július 5-ig 2.69 euró volt. Szerintem ennyire még valószínűleg le fogják vinni. Ha nagyobb szerencséd van, akkor valamelyik promó szolgáltatással még 0.89 vagy akár Free is lehet 1-2 nap erejéig.
A jobbak mind drágák, mert licencelik a szükséges cuccokat, pl. a Dolbytól.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7076 üzenetére
Nézd meg, hogy a keynote-on mit mondott Tim Cook. XY webhuszár fordítása szerintem kevéssé mérvadó...
Én anno a Verge élő blogján követtem, és ők egészen pontosan így írták le, amit hallottak:
"All five of these apps are free. They are free with any new iOS device, Cook says.
Aztán hozzáteszik: "When you set up a new iOS device, you're given a screen to download the iWork apps, iPhoto, and iMovie. Any new iPad, iPhone, or 5th-gen iPod touch."Tehát minden új iOS eszközzel. Amikor aktiválod az új iOS eszközt, ez a kép fog feljönni:
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7078 üzenetére
Mi az, hogy "diszkrimináció"? Nem annak ad valamit ingyen az Apple, akinek akar?
Ha neked van két almád, bemész az oviba/suliba, és a két gyerekednek adod oda, a többiek ott fognak vergődni, hogy diszkrimináció?
Elmondták, hogy eddig a legjobban futó irodai csomag volt az AppStore-ban, tehát azokkal nem akarnak kiszúrni, akik eddig megvették. Te nem vetted meg, tehát nincs is rá igazán szükséged. Akkor mi fáj? Én is csak az iPhoto-t vettem meg, de nem sírok a többiért.A legjobb aláírás a héten
-
addikt
válasz szasanyi #7082 üzenetére
Így működik az üzlet, ez nem segélyszolgálat. Azért adja ingyen az újaknak, hogy ezzel is ösztönözze az új vásárlást, mert neki az már nem üzlet, hogy mi használjuk a régi eszközöket, neki ebből nem jön pénz. Abból jön, ha megveszed az iPad 5-t.
Én is kb. egy hónapja vettem a négyest, de pont nem zavar, hogy kinek mi lesz ingyen. Ilyen árú eszköz mellé megveszem azt a 20 dollárnyi szoftvert ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7082 üzenetére
Nekünk 7 db iOS eszközünk van itthon, és jó eséllyel lesz még 8. az idén. Ha igazán szükség lett volna az iWorks appokra, megvettem volna őket. Mivel nem volt, nem érzem úgy, hogy átvágás volna. Sőt, ha legközelebb új iOS eszközt veszek, nekem is ugyanúgy ingyen lesznek, mint bárki másnak. Megvettem a DocumentsToGo Premiumot 9 euróért (akkoriban 2400 Ft), ami fut az összes eszközön.
Nem egy, és nem is tíz appért fizettem már úgy, hogy később akciózták ingyen. Mindegyik esetben eret kellett volna vágnom magamon? Ugyan már...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7090 üzenetére
Nyilván nem vagy egyedül a véleményeddel. Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy van itt még legalább kétféle hozzáállás: akik már megvették párat a kérdéses alkalmazásokból, illetve az Apple, akinek minél több embert kell elégedetté tennie (vagy úgy tartania), miközben új vásárókat is a táborba szeretnének terelni.
Ha jövőre minden kínált eszköz (független) ára esik 100 dollárt, akkor azért fogod őket hibáztatni, hogy te még drágábban vetted? Változnak a körülmények, és egy cég mindig a változások fényében próbálja megtalálni a legjobb megoldást. Persze így se sikerül mindig...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7211 üzenetére
Mindez elég furcsa, mert az iPad Mini gyakorlatilag hardveresen megegyezik az iPad 2-vel (kivéve rádió chip), illetve az iPhone 4S-sel. Mind a Mini, mind a 4S elég jól futtatják az iOS7-et.
(Ami egyébként már ott vigyorog a frissítés menüpontban).A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7313 üzenetére
Az üzemidőd is csökkent? Mert ha nem, don't give a flying f..k about it...
Apropó, felraktam az iOS7-et. Nekem Mercuryban (most ahogy írom a hozzászólást) a régi billentyűzet aktív. Tény, hogy az appot nem frissítették az új OS-re, de ezen is múlik?
-
Ragnar95
félisten
válasz szasanyi #7377 üzenetére
Az iPad3 kb 35/35 MBitet bír, de töltsd le a speedtest.net appot, az jól mér.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
oszi666
őstag
válasz szasanyi #7601 üzenetére
Én sem értem, miért ennyire változóak a tapasztalatok, és nem hinném, hogy én szúrtam el. Rendszeresen letorlom a felesleges cuccokat, es eleg keves app van rajta, olyan meg szinte alig, ami a hatterben frissitene magat vagy ilyesmi(asszem csak a facebook ilyen) szoval el nem tusom kepzelni mi a bibi. 7.0.2vel ugyanolyan rossz. Nalam valamiert nem valt be
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
senior tag
válasz szasanyi #7599 üzenetére
Igen, valóban az van odaírva, hogy "letöltés és telepítés". A barátom 4s-en meg csak annyi, hogy "telepítés". Ebből gondoltam, hogy nekem még nem szívta le. Ez is fura. Mi lehet vajon az oka annak, hogy egyikre letölti, a másikra meg nem. Szerintem akkor még várok a frissítéssel. Jól elvagyok a 6.13-al. Az meg zsákbamacska, hogy mi lesz frissítés után.
-
bferenc
tag
válasz szasanyi #7629 üzenetére
Nagyon gondolkodok én is, hogy feltegyem az ipad 3-ra az új rendszert. Nagyon senki nem írta le a véleményét . Akkor nincsenek nagy fagyások, sok bug? Valamikor rá kell vennem magam, mert bosszantó, hogy elfoglalja a drága helyemet a telepítő. A frissítéshez kell itunes, vagy csak rányomok a frissítésre?
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7688 üzenetére
Szerintem van védelem a rendszerben, és amit 1 %-nal ír, az valójában olyan szint, ami még nem árt az akkumulátornak. Szóval nem kell vele foglalkozni. Nálunk a gyerekek rendszeresen elfelejtik időben tölteni a cuccokat, soha semelyiken nem vettük észre, hogy problémát okozott volna az akkumulatorokkal.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szasanyi #7945 üzenetére
Ugye i5-ön IOS7 van és eszembe se jutna visszatérni IOS6-ra, viszont sose volt iPad-em, és nem tudom hogy viselkedne ez IOS7 alatt mert ugye a 2-es nem megy mai darab. Igazából barátnőm fog játszani rajta sokat, illetve a munkámhoz kell, de ugye ehhez ide nem kell nagy teljesítmény, mert csak emailezek rajta. Így tulajdonképpen az most az első szempont hogy a játékok hogy fognak muzsikálni IOS7 alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest