- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Érdekesen viselkedik a Safari az én ipadomon. Két-három tab megnyitva, egy ideig működik a frissítés, majd egy idő után a reload gombra nyomva csak áll a töltőcsík. Sokáig nem tudtam betölteni újra az oldalt csak ha bezártam és ujranyitottam a tabot. Rájöttem ha elkezdem 2 ujjal nagyitgatni meg gorgetni az oldalt mintha el akarnám rontani akkor hirtelen betőlti. Mi lehet ez?!
-
GALARDO
addikt
Király lett, ez az új You Tube.
-
-
csab2
veterán
Nektek is hülyén jelenik meg a Mobilaréna a beépített Safari böngészővel?
Nálam ilyen vacak.
[ Szerkesztve ]
-
salesman
őstag
Ilyet használ valaki?
-
kondás
tag
Amiatt vagyok mérges, a kedvenc rádiós ébresztésem nem működik ios 6 óta
Azelőtt mindig a Tunein rádió ébresztett.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6587 üzenetére
Jaa, értem. Én természetesen az app háttérben futására gondoltam.
Nem futtatok a háttérben videót, mert úgy azt zenének hívják. Arra pedig ott az iTunes Match. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6585 üzenetére
Don't be evil…
-
-
@chain
csendes tag
Kb. mennyiből jönnek ki a létfontosságú alkalmazások? Miket használtok a mindennapok során?
-
lbence
aktív tag
Protuber nevű yt app tud a háttérben is futni.
-
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #6575 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy van olyan böngésző beállítás vagy a gyárin kívül olyan böngésző esetleg, ahol ha hallgatok 1 youtube klippet, és átmegyek egy másik lapra, akkor a zene nem hallgat el?
-
pomk
őstag
Ajánlom figyelmedbe a mostani -40.000-es akciót az XMS, iStyle, Starking boltokban.
Egy Citibank Hitelkártya kiváltása, és a készülék arra történő megvásárlása a feltétel. Én most igényeltem a kártyát, bátran tudom ajánlani!! Ha Fejér vagy Veszprém megyei vagy, akkor kontaktot is tudok mondani. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris #6566 üzenetére
Talán annyit hogy nem írod le majd harmadszor is
-
Perillustris
senior tag
válasz
vadászcsiga #6565 üzenetére
Valóban, de mivel felmerült kérdésként, gondoltam megírom újfent,hátha nem olvasta. Valamint - mint láthatod - az elmúlt napok tapasztalatai tükrében bővebben is írtam, már ami a használhatóságot illeti. SZVSZ igen sok ismétlődés van, pl. a garanciális feltételekről is szó esik több hozzászólásban, úgyhogy nem igazán látom, a te hozzászólásod mit tett hozzá a topikhoz.
BTW erről nem kívánok vitát nyitni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris #6564 üzenetére
Ezt már leírtad egyszer
-
Perillustris
senior tag
Jómagam egy-két napos kutatást követően egy ilyet vásároltam, de nem itt vettem, hanem a Euronics-nél, ahol egy készüléken meg is lehetett nézni-tapintani (nyolc ezer forintba kerül), ami nekem fontos volt, hiszen egy kép a neten nem sokat árul el. A fekvő-kelő funkció jól működik, s bár a már elbúcsúztatott iPAD 2-esre vásárolt eredeti bőr SC valóban prémium hatású, valljuk be, igencsak túlárazott húszezerért, ráadásul idővel el is zsírosodott, koszolódott a (meg)fogási pontokon (tény, hogy nem mostam kezet minden kézbevétel előtt
).
Ez egy masszív, precízen illeszkedő tok, ami kialakítása miatt ugyan kissé üti a dizájnerek sokórás munkáját, azonban nem lesz karcos kicsit sem a hátoldal sem. Hozzáteszem, képes vagyok használati tárgyként kezelni az eszközeimet, nem is rakok tokot és fóliát semmire, azonban két gyerek mellett a kockázatok hatványozottan magasabbak.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Lehet csak én jártam meg ezzel de nálam az első hét után két sarka letört,pedig vigyázok rá mint a hímes tojásra. Képről is jobban fest mint eredetiben. Én bőr színben rendeltem ezt de valahogy teljesen gagyi műanyagos/pvc hatása van az egésznek. Én ezt ezt használom teljes megelégedéssel egy középáras kinai smart coverrel. Tökéletesen működik a felébresztés, jól védi a sarkokat/kijelzőt ugyanis itt a képernyő fölé ér a gumi.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6541 üzenetére
+1
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6559 üzenetére
Ez mondjuk mondjuk igaz, iPadet le se tilthatják, tehát onnantól nem lehet gond, ha az stimmel
-
@chain
csendes tag
válasz
vadászcsiga #6559 üzenetére
Köszi!
-
@chain
csendes tag
Sziasztok! Van valami előnye annak (plusz szolgáltatás, akármi), ha apple premium reseller üzletben veszem meg a készüléket és nem egy elektronikai/gsm üzletben lényegesen olcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Avowed teszt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- További aktív témák...