Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Tibee86 #2563 üzenetére
Az lent is van, csak én láma iBooks-ot nem néztem. Dokumentumokat csak úgy tudok iPad-ra szinkronizálni, speciel ilyen .epub formátummal rendelkező könyvet hogy az adott dokumentumot ráhúzom az iPad nevére a bal sávba? Mert ugye pdf--nél alkamazásoknál rámegyek hogy Adobe Reader, hozzáadás kiválasztom és kész.
De .epub-nál pl csak ez a ráhúzásos módszer megy az iPad nevére, és úgy egyből rászinkronizálja?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Tibee86 #2565 üzenetére
Meg is oldódott köszi
Lenne egy másik gondom. Szedtem le iPad-re youtube-ról egy klippet. .flv a kiterjesztése, és Ace Player meg Oplayer is akad. Gondolom az .flv hibája, pontosabban a formátum miatt van ez. Milyen lejátszót érdemes használni flv videókra? Vagy inkább konvertáljam át?
iPhone 13 Pro Max
-
pescara
aktív tag
válasz Tibee86 #3408 üzenetére
ok! Megvan, mar van hang is! Kiraly vagy, koszi! De a feliratot nagyon szarul kezeli, kimaradnak betuk.Nem zavar, igy is jo, de ez normalis? Az oplayeren jobb volt a felirat, csak hang nem volt!:-)) Vegyek megegy ipadot es nezzem a ketton egyszerre???:-))
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz Tibee86 #4819 üzenetére
Azon az áron azért nem nagyon lesz, eleinte végképp nem, max a 4-est kapod meg olcsóbban olyan 110 környékén 16GB WiFi terméket, de lehet annyit sem fog hirtelen esni, a 3-as és 4-es közt is csak 10k volt amikor én vettem 1,5 hónapja és akkor már igen rég kint volt a 4, szóval max azért érdemes várni h olcsóbb legye a 4, vagy 5-öt venni mert az újabb, bár nem tudom h mivel fog többet tudni, mert nem sok dolgot lehet/kell javítani sztem
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Tibee86 #4821 üzenetére
Akkor viszont megéri várnod, ha 32GB-s verziót vennél mert akkor a 4-es 32GB-t sztem megkapnád 10k-val olcsóbban ami azért jó, de akár még többet is eshet az ára. Az iPhone meg a szolgáltatóknál esik nagyot, az iPad-nál ez nem nagyon játszik sajna, így ezért nem zuhan akkorát sztem, de így mindenképp érdemes várnod, ha már eddig bírtad
Matthew 24:42
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #4821 üzenetére
De, itt is ugyanúgy van. Az új modell a régi árát kapja meg és a régi olcsóbb lesz
Szerintem megéri várni 1-2 hónapot, ha újonnan akarsz venni, bár ugye 1-2 hónap múlva is simán benne van,h megveszed és rá 1 hónappal kijön az új modell....Eddig ugye mindig tudtuk, mikor érdemes venni, a 4-el jól megkavartak mindentPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csab2
veterán
válasz Tibee86 #4874 üzenetére
Azok a mágnesek vannak máshol szerintem, amelyek a képernyő feloldását/zárolását szabályozzák. Nekem az ebay-en vásárolt műbőr tok a 4-essel nem zárolja/oldja a kijelzőt, holott 2-essel működött ez a funkció. A Smart Coverrel természetesen semmi gond nincs, habár azt a 4-eshez vettem.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
agabe
addikt
válasz Tibee86 #4874 üzenetére
igy néz ki egy idő után a zsanéroknál.
Van sok más cover, vagy tok is, pl. ez és a tok a hátulját is védi.... vagy ez pl.
Van ami átlátszó hátul, de most nem jut eszembe a márkája (pedig nekem is olyan van, és a gyári smart cover-t jelenleg nem használom pont a fényesedés lehetősége miatt).Ezen kívül még természetesen sok más tok is elérhető... kinek mi tetszik.
-
szijartg
őstag
válasz Tibee86 #5375 üzenetére
Köszi, néztem ezt a boltot is.
Csak átugrottam "olcsó húsnak híg a leve" alapon.Bár, gondolom az 1éves apple garin felül adnak még 2év bolti HU garit is?
Én is megvárnám, csak az a baj, hogy a mini az már túl kicsi lenne nekem.
Egy 2007-es macbook pro-t cserélnék le erre a retinásra.. Webezni, levelezni meg távoli asztalon szervereket buzizni megtenné ez is. -
szijartg
őstag
válasz Tibee86 #5375 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy inkább az Aqua-ban veszem meg a 32GB-os 4-est.
Felhívtam ma az ujmobilok boltot. Elég furcsák voltak, nem épp a legkedvesebbek.
Megkérdeztem mi a garik közt a különbség - 1év EU garinál csak a tabletet kapod!! Mondom anyád!
2év HU garival kapod az egész dobozos verziót, de hogy melyiket azt nem tudni. Azaz nem tudod, hogy milyen töltő van benne... US, UK vagy EU-s. De, mondták, hogy adnak átalakítót!
Mondom, köszi akkor tárgytalan az egész!
Meg a véleményeket is olvasva elment a kedvem az itteni vásárlástól!Inkább fizetek 15k-val többet, de legalább megbízható boltból lesz, EU-s töltővel. Nem kell az átalakítóval sem bajlódni!
Fehér lesz, az jobban tetszik. Bár 4s-emben meg a fekete tetszik jobban.
Valami rejtett hibára kell figyelni? Szerintem, ha megjön a boltba akkor ott kibontom miután kifizettem, aztán, ha szar akkor legalább ki is tudják cserélni egybőlTokot milyent ajánlatok? Ami nem fényesíti ki az oldalát, hátulját!
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz Tibee86 #5415 üzenetére
Nem akarom sehol sem elhagyni. Hogy mindenhova vegyek, az meg luxus lenne.
Amúgy meg áfá-s számlát sem ad ez a bolt. NAV biztos örülne nekik0pityesz0: Megnéztem ezeket a tokokat, köszi.
Sajnos egyik sem tetszik... az szép és jó hogy lehet hajtogatni mint az origamit, de a legalapvetőbb funkció az hiányzik. Miért nem tapad oda a hátuljára a cover?? Ezt nem értem meg.
De, toll az kell a hátuljára. Minek?Na mindegy. Vissza olvasgattam a fórumot. Megtaláltam ebay-ről ezt
Ez szép is, jó is ahogy olvasom, és még a cover is oda tapad a hátuljára.
Aki vett ilyent, az meg van vele elégedve? Auto sleep, wake up fukció is frankón működik?
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Tibee86 #5468 üzenetére
A héten két filmet szedtem le, az egyik 21, a másik 28 GB...
Persze nem kell ilyen messzire menni, átlagos 1080p mkv 14-15 GB. Ebből is max. 2 fér a 32-esre, 720p-ből a duplája. 2048x1536-on nem fogok 720x380-as avikkal igénytelenkedni. Ezért jó a stream, hálózatról simán nézhető akármennyi 1080p videó.
Nekem iPhone-ból kell a nagyobb tárhely, mert azzal szoktam videót felvenni, majd azt szerkesztgetni. IPadből eddig elég volt a 32-es.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #6456 üzenetére
Simán, 700megás film az már tökéletesen nézhető, mivel DVD-ből készült...
Amúgy szerintem is 32giga a minimum, nekem is akkora van és így elfér rajta 7-8film nyaralásra és van hely bőven minden másnak isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop
- Apple iPad Mini 6, Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, garanciális + Pencil
- Apple iPad Pro 2024, M4, Oled, 11'' bontalan,új, 256Gb, Wifi, 1 év apple garos , Space Black
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- iPad 6th, 32GB, Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest