Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Értem én. Nincs mit ragozni rajta.
1. Eleve nem szeretem a motion blur-t. Ez az első pont valóban, hogy felesleges is sok esetben, mert nem nyújt jobb látványt hiába "reális".
2. Ill. ezen belül még válasszuk ketté azt az esetet amikor (sokszor) szarul használják és még csak nem is reális. Ott főleg felesleges.
3. Eset: amikor sok az fps, erről írsz te. Eleve felesleges, mert ha kellően sok a mozgásfázis akkor a szem "mossa el" a képet, ahogy a valóságban.
4. Eset: kizárólag erről beszéltem én:
Amikor nincs 120fps, nincs ilyen gyors monitorod sem hozzá. És emellé van egy jó, valós hatást keltő motion blur.
Ez az egyedüli együttállás, amikor érdemes lehet használni.
Na ehhez volt az a véleményem, hogy annyit viszont ez az eset sem ér meg, hogy 3-4x számítással leterhelje a gpu-t. Van 1000 fontosabb dolog, amire használni lehetne/kéne előbb.szerk: Az idézet megvolt nekem is.

-
sb
veterán
Nem teljesen értem ez hogy jön ide.
Épp azért kenik el renderből, hogy el legyen kenve. Tök mindegy hányszor frissít a monitorod, ha egy elmosott "paca" képet frissít.Erről volt szó. Csak ráadásul az elkenés nem postprocess, hanem erőforrás-zabáló módon, többszöri renderrel akarják elérni. Kár belé a Gflops/CO2, ahogy te is írtad.
-
DigitXT
félisten
Az a vicc, hogy a monitorgyártók az utánhúzás csökkentéséért küzdenek,
a játékfejlesztők meg beleraknák ezt az effektet szoftverből, hehe.
Szerk: tudom, hogy a kettő nem ugyanaz, de azért na...
Hagyjuk már a
szemünket normálisan dolgozni: nem hogy nem kenődik el a tárgy éle, de
baromira nincs is egy időben több helyen a tárgy -> többször rajzolják ki?! -
sb
veterán
Én is örülnék, ha minden ojjektumot kirajzolna 20x, csak hogy be*szrjon a gép és szarul nézzen ki.
Egyetértek az első poszttal.@Abu:
Arról van szó, hogy hiába írod, hogy ott a low level API és innentől minden más a program(fejlesztő) dolga. Épp arról szól az írás, hogy milyen olyan megoldásokat szeretnének (és majd fognak?) alkalmazni, ami nem fekszik ennek a hw/sw környezetnek sem.Remélem azon is gondolkodnak már, hogy mi lenne, ha az x86 Win-t a gpu-n futtatnák a rendert meg a 12 szálas (x86) cpu-n. Mert úgy lenne még igazán szuboptimális.
Én mindig a fejlődést pártolom, de most egy kicsit előbb írjanak már bár 50k rajzolásos ÉS jóval szebb, jobb játékot. Aztán jöhet a gondolkodás a további irányokban...Egyelőre itt se tartunk még.
És ha kijönnek tömegével a low level játékok akkor még mindig ott a mondat második része. Kíváncsi leszek jobban néznek-e majd ki.Anno a T&L-nél a retinámba égett erősen a váltás. Jöttek az első progik amik el sem indultak T&L nélkül. De hányás módon néztek ki az ezeréves "régi" cuccok mellett.
Most kaptak új API-t, ideje bizonyítani. Aztán ha ügyesek lesznek kaphatnak újabbat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Társasjáték topic
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hagyjuk már a