Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
Aktív témák
-
-
moonman
titán
ezt viszont nem értem, hogy attól, hogy szurkolok valakinek, miért kell rühelleni a másikat? ráadásul ezzel a takarózással kezdeni egy hozzászólást - csak, hogy élből hithű forradalmárnak tűnjek... eddig egyetlen linuxossal sem beszéltem, aki nem utálná a Microsoftot, vagy akár a többieket, akik pénzért merik árulni a terméküket és sikeresek is vele. jön a gyerekes összehasonlítgatás, lenézés, innen lopták, onnan lopták szöveg... miért van erre szükség?
én például nem utálom a Linuxot, sőt használom is több helyen, igaz, ezek többnyire célszoftverek (telefonközpont, router), de csak azért, mert szimpatikusak az MS megoldásai nem gondolom, hogy ki kéne irtani, le kéne győzni, lépten-nyomon le kéne fikázni, meg kéne szégyeníteni a másikat.
-
MichaelSD
őstag
-
Nem. Amiket itt írkálok, nem az a lényege, hogy csak űrpilóták vezessenek autót, hanem az, hogy csak olyanok mondjanak autóról véleményt, akik már látták az autót.
Egyrészt remélem, hogy a linux nem akar teret magának, főleg nem azon az áron, hogy alkalmazkodik.
Másrészt gui-ra van szabvány (CDE), az én elvárásom az, hogy amire van szabvány, azt csinálják meg szabványosan. Az én szememben az, hogy pl. átszabták az office 2k7 menüjét, nem előny, hanem hátrány.
Ha hosszú évekig el lehetett úgy adni szoftvercsomagot, hogy minden darabjában máshol volt a find gyorsbillentyűje, akkor nem kéne a linuxon ilyeneket számonkérni.
A bővülésről annyit: akinek windows kell, használjon windowst. De akinek windows kell, az ne akarja, hogy a linuxot is windows pofára szabják, mert akkor az, akinek nem windows kell, nem kapja meg a magáét. Az egy rendkívül idegesítő és idióta hozzáállás, hogy valakinek windowsra szabott linux kell. És nem, nem kell, hogy a linuxosok tábora mindenáron bővüljön.
Aktív témák
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest