Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
he? Mi személyes a kérdésemen?
Mind a KDEben mind a GNOMEban megvan. pl. a wifire, az adott program. Nem értem mit hiányolsz, hacsak nem a felugró buborékot....
Ezért kérdeztem, hogy mit butítsunk, mert szoftverben szerintem nincs miért panaszkodni. De ha ez neked személyes, akkor igen is a lelkedbe gázoltam.

-
MichaelSD
őstag
Kezdődik....
Mit butítsunk le? A problémák legnagyobb része a hardver támogatás hiánya. Az pedig a hadver gyártok sara. Vagy megírják rendesen a meghajtókat (kevesen teszik), vagy megnyitják a spcifikációikat (még kevesebben teszik) és akkor megírják a drivert. Ezért jó a Linuxosoknak, ha tényleg átállnának az oroszok.
A Linuxosok mindig hajráznak. A válasz költői volt...
-
MichaelSD
őstag
Ez, ok, de attól, hogy filozófia még lehet kereskedelmi terméként is eladni (annak ellenére, hogy rossz a GUIja...
). A Mandriva, Red Hat, pont ezt csinálják.Az elterjedségének okát már hülyére vitáztuk máskor, abba most nem mennék bele.
A Linux nem olyan mint a csalad, hogy ez van ezt koll szeretni, hanem olyan mint egy no, azt valasztod amelyiket akarod, de attol meg mellefoghatsz vele rendesen.
--by Dark100
Ezt terjeszteni kell! -
MichaelSD
őstag
Nem a Te hozzászólásodra reagáltam.

Sok disztrónál már lehet "csomagokban" kiválasztani a dolgokat, ha a user nem akar belemászni a szoftver listába. Mondjuk ha nincs a repoban, és így a szoftver listában sem az adott program akkorn valóban nehézebb telepíteni. Viszont olyan sok progi szerintem nincs amit egy átlag user használ és nincs a repoban. Mondjuk most ne a 0.12 alpha meg beta programokra gondoljunk...
-
MichaelSD
őstag
Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). A Mandriva, Red Hat, pont ezt csinálják.