Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
orbano
félisten
Értem. Tehát autót csak űrpilóták vezessenek, a számítógépek kezeléséhez pedig legalább egy ezirányú doktori cím legyen szükséges. Ha a Linux teret akar magának, bizony alkalmazkodnia kell. Jelenleg minden guija (amikkel én találkoztam, név nélkül) kiforratlan és kényelmetlen. Sok programról nem is beszélve. Látszik, hogy komoly ergonómiai megfontolás nincs bennük, egy rakás kocka leül, és valamit előadnak gui néven, amire azt gondolják, hogy az jó.
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest