Aktív témák

• bambano

titán

válasz moonman #152 üzenetére

"átfaragták, hogy a saját megoldásaikkal is kompatibilis lehessen.": erre csak abban az esetben van szükség, ha a saját megoldásaik eredetileg sem kompatibilisek a szabványokkal. tényleg felfogásbeli különbség, én azt mondom, jobb lett volna mindent eredetileg szabványosra faragni, akkor a monopolista vádak nagyrésze kipukkadt volna.

Eléggé megszűnt a linuxos olpc piaca. Az meg marhaság, hogy ha valaki linuxon nő fel, nem lesz választási lehetősége. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a desktopok igen nagy százaléka win, a reklámok és marketing költés gyakorlatilag win, ha valaki lát linuxot, az biztosan lát windowst is, fordítva ez majdnem teljesen hamis.

Azt nem tudom, hogy egyszerűbb-e saját és jó megoldást fejleszteni, eddig csak a sajátot láttuk, a jót nem.

Az, hogy valami sorozatosan szegi a szabványokat, jobban megalapozza a hulladék kifejezést, mint egy marginális technológiai területen egy soha ki nem deríthető kémkedési ügy... De ha már flame, flameljünk rendesen: igenis forza ferrari, csak miért pont a hulladék procit sikerült kiválasztani? meg amióta ms hpc-t használnak, azóta nem is nyerik meg sorozatban a vb-t ;)

#153: "sosem fogok megbízni a Google-ben, mivel információból él": ezt most úgy mondtad, mintha nem lenne jogerős német bírói ítélet amiatt, hogy az ms nem volt hajlandó kiadni, hogy a passport miket tárol egy userről a nagy redmondi adatsilóban... Az ms-nek szerintem az fájhat legjobban a guglival kapcsolatban, hogy amit most a gugli csinál, azt ők is megpróbálták, de nekik nem sikerült. upsz...

Aktív témák

Hirdetés