- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt20
tag
Magyar használati leirás delphi autocom szoftverhez nem tudna felteni valaki?
-
zsolt20
tag
Sziasztok. Segitség kellene daewoo matiz diagnosztika csatlakoztatásban. Adott tcs-cdp interface 16pin az auton szintugy ez a csatlakozás (autos obd csati védősapkában ellenálas összeköt két lábat) . A problémám ha rádugom az interface-t az autora nem kapcsol be vagy is valószínüleg nincs az autoról 12v , gyujtás után sem változik a helyzet. Biztositék tábla elenőriztem nincs szakadás, esetleg hiányzik valami biztositék mert üres szlot van pár. Neten láttam lm327 olvasot csak rádugtak és már villágit is. Mi lehet a baj?
Minden tanácst köszönök előre is
-
Doki16
addikt
VCDS-el kapcsolatban ami a VAG csoport autóihoz kell ki mennyire tapasztalt? Melyiket éri meg leginkább megrendelni aliexpressről?
-
Webszter
újonc
Üdv Urak.
Sok kérdés felmerült,megválaszolnák néhányat.
Az összes kütyü ami wow,delphi,cdp, tcs néven forgalmaznak mindegyike fut a wow 5.00.8 al
delphi és autocom programal.Ha valaki maga szeretné behozatni a kütyüket főleg dhl-el a delphin kívül mindegyik megjön mivel jogvédett termék.
A fimware 1622 ig stabil.
A lefoglalt terméket nem adják vissza,meg bírságolni csak akkor tudnak ha elkülditek a nyilatkozatot hogy ti rendeltétek és fizettétek ki az árút.
Vagy bebukjátok a kifizetett pénzt az áruért vagy kifizetitek a büntetést.
Rendeljetek Európából onnan megjön,igaz drágább de biztosabb.
-
Jabby
őstag
válasz
Bendeguz01 #356 üzenetére
Ha még aktuális.
Eset hasonló, csak a személy más. -
gmatyi88
tag
Sziasztok. Böngészgettem a jófogást és láttam sokan hirdetnek delphi ds 150 et valamint würth wovot.Azt mondta nekem az egyik kollegám hogy a delphi interfész amin a piros delphi felirat van kezeli a wowot? Ez igaz vagy a kettő teljesen más? Bocs de ezt a részt nem nagyon vágom.
-
qdak
addikt
adott 1 huawei p8 32 gb, micro usb -> usb, usb-> opcom, torque nevu program, nem ismeri fel a kapcsolatot, usb n van de semmi, vkinek vmi otlet ?
ilyesmi az enyem ez jon telobol, pendrive, sd olvaso mind mukodik, de az op com al nem akar csatlakozni
-
tvamos
nagyúr
Valaki hasznal mar STN1110 alapu megoldast? Volt mar 3 ELM327 alapu kutyum, de mindnel nagyon sokat kesik a kijelzes a valodihoz kepeset. Vagy ez a lassusag a kocsi tulajdonsaga? (G Astra a joszag.)
-
majki699
újonc
ELM327 BLUETOOTH MULTIPROTOKOLL diagnosztika mini
Android Torque Pro
Mercedes-Benz C 220 CDI 2000.11.Havi
Ez így müködik fullra menet közben is nyomja az adatokat. Simán törli a hibatárolót.Diagrammok is jók.
Ha valakit érdekel
-
demars
addikt
válasz
krisztian978 #345 üzenetére
Próbáld meg újra telepíteni a programokat, aztán az eredeti firmware így talán felmegy.
Tavaly szívtam én is a frissítéssel. Megakadt, 3 órát vártam, de semmi. Feladtam végül... -
krisztian978
újonc
Internetkapcsolat nélkül akartam csinálni :
1622 firwamre lett bemásolva a mappába.
-
törölt tag
válasz
krisztian978 #343 üzenetére
A frissítés hazavégja az interfészt. Nem is ajánlatos internet kapcsolat mellett használni.
-
krisztian978
újonc
Sziasztok! Valakinek van ötlete arra hogy mi baja van az interfészemnek ? Frissíteni szerettem volna a firmwaret mert nem igazán működött rendesen. Autocommal frissítettem 1622-re de frissítés közben kiírta azt a hibát hogy megszakadt a kapcsolat vagy az áram vagy az usb.. Pedig látta ugyanúgy az interfészt.. Azóta lefut a teszt és nem ír ki semmit,üresen marad az ablak. A firmware frissítés ugyanúgy csak a feléig megy el. Próbáltam wowwal frissíteni, ott meg a firmware felmásolásánál elakad és nem megy tovább..
Az interfész vörösen világít azóta.
USB driver is fel van téve, avval sincs gond...Win10 64 bit
Autocom tcs cdp+ interfész
Delphi 2015.3
Wow 5.008 -
törölt tag
Szeretnék érdeklődni, hogy TCS CDP nem bluetoothos eszközzel lehet e párosítani a WOW diagnosztikai programot. Van valakinek tapasztalata a fent leírtakkal kapcsolatban?
-
törölt tag
válasz
BigDarkJoy #334 üzenetére
Mennyiért és melyik?
-
törölt tag
És megérkezett a TCS CDP csomagom wish ről rendelve. Vámkezelés nélkül keresztülment a postán. 5 dolcsi volt a borítékra írva.
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
2007 mazda 6 2.0 diselhez szeretnèk diagnosztikai eszközt venni. Amire használni szeretnèm: dpf nullázás, dpf nyonásszenzorok èrtèkeinek valós figyelèse, hibakód kiolvasása-törlèse, egyèb szenzorok, ABS,ESP, lègtönegmèrő valós időben törtènő kiolvasása stb.
Erre a 2e gondoltam a fórum olvasása közben.
obdlink Sx vagy MxMelyik lenne a jobb választás, vagy tud-e valaki jobbat ajánlani hasonló árkategóriávan.
-
törölt tag
válasz
BigDarkJoy #334 üzenetére
Hát figyelj nem tudom mi van a csomagba. És mi alapján szedik ki. Nekem még nem érkezett meg 10.03.-án lett leadva a rendelés. mivel 10k postaköltséggel biztos, hogy vám köteles lesz.
150 ezer ft nem túlzás érte egy kicsit??? -
törölt tag
Sziasztok !
A Párom is rendelt nekem egy CST PDC - t és most szembesülök vele, hogy elég sokan szívnak a VÁM-olással, valamit, hogy megsemmisítés lesz a tranzakció vége.50 dollárért lett rendelve WISH nevezetű oldalról. Mivel a párom nevére lett rendelve és nem akarok neki kellemetlenséget egy picit most be vagyok sz...va.Rá volt bízva a rendelés és nem foglalkozott vele, hogy tartalmaz-e a csomag CD-t programmal vagy sem.
Érdekelne tapasztalat is. OPEL Astra H és Citroen C5 2009- hez lenne használva. Ha esetleg megérkezne remélem hibátlanul fog működni mind a 2 autóval.
Van olyan kolléga akinek meg érkezett CD-s től és átment a VÁM-on mostanában?
Kösz az infókat !
-
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy 1,4-es 2004-es Fiat Stilom. A problémám, hogy a kulcs távirányító része amivel az ajtókat tudnám nyitni és zárni nem működik. Elemcsere megvolt, a gombok nyomogatására villog a led de sajnos nem működteti a zárat.Van egy Elm327-es bluetooth-os csatlakozóm. Multiecuscan 3.1 full verziós programmal próbáltam csatlakozni az autóhoz de ezt írja:
Please connect the interface to a car!
Scanning ...ELM 327 v1.3+ (Bluetooth) interface found at port COM7, speed 115200bps
WARNING: This interface is not compatible with ELM 327 1.3! Will not connect to any CAN module.KESZ
Scan Master ELM v2.1 full verzióval tudok csatlakozni az autóhoz de nem tudom abban lehet-e egyáltalán távirányítót programozni....
Tudtok ajánlani valami másik programot amivel tudnék távirányítót programozni? Vagy megoldást a multiecuscanre?Köszi.
-
solties
tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában, és szeretném a hozzáértők véleményét kikérni!
találtam az Aliexpress-en egy kézi scannert, :
[link]
Kérdésem, ismeri-e ezt valaki, mennyire használható?
Vagy inkább ez a jobb?:
[link]
Igazából egy SEAT Cordoba 2007 autóhoz kellene, de olvastam olyat hogy a Vgate vs450 a Golf 7-nél olykor Link Error-t dob!
Melyiket ajánlanátok? Esetleg jobb a VW típusokhoz ezen árkategóriában?
Köszönöm! -
TheProb
veterán
PC-re amúgy milyen szoftvert ajánlotok? Puntomhoz a multiecuscan-t használom, de az kb csak olaszokhoz jó. Azon kívül is jó lenne valami, amit univerzálisabban lehetne használni. Delphi cucca pl mennyire jó?
-
Kamikazeman
aktív tag
Visszataláló
-
n_stolz
tag
Az eredeti terméket az autocom nevű cég fejlesztette. Ők levédették a CDP nevet is az EU-ban, mint szabadalom. Innentől kezdve jogértelmezési kérdésről beszélünk. Amúgy amit nekem küldtek eszköz, azon rajta volt a cdp név. Kibontotta a vámos miután kibukott a röntgen alatt, mivel ezekre utaznak. Aztán lefotózta, így tudtak mivel argumentálni. Nyilván vastagon benne van ebben a lehúzásgyárban az, hogy egy átlag ember nem fog egy szabadalmakkal foglalkozó ügyvédi irodával pereskedni, az egyenlő a széllel szemben h#gyozassal...
-
n_stolz
tag
Szia!
Én is szoftver(CD) nélkül rendeltem az olvasót, és az eladó csupán hardvert küldött.
Amin fogást találtak, az a svéd autocom által az EU-ben levédett CDP mozaikszó, mint védjegy volt. Egy szabadalmi per pedig elég nagy szívás lett volna.
Utólag én azt a tippet kaptam, ha EU-n belüli raktárból rendeled, akkor nem akad fel a vámon elvileg. De még nem próbáltam.
Üdv. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan aliexpress-es eladót, aki biztos, hogy cd nélkül adja fel az olvasót? Nincs kedvem felülni a szopórollerre nekem is...
Valamint wifi vs bt-os olvasók közül melyik ajánlott/nem ajánlott? bt-os már van, de wifi-s nemtom milyen a gyakorlatban,
-
n_stolz
tag
válasz
electrician #317 üzenetére
Nem titok.
Lásd itt [külföldi rendelések topic] -
n_stolz
tag
válasz
electrician #315 üzenetére
Az általad linkelt eszközökkel nem fogsz mellé.
Annyival viszont számolj, hogy ez jogilag szürke zóna. Én a külföldről(china) rendeléssel jártam rosszul, és mint kiderült, még elég sokan. (ergo nagyon is valós veszély, mivel erre utaznak)
-
electrician
tag
Üdv!
Elég régen volt ár hozzászólás itt a topicban, de kérdeznék.
Szeretnék a fiamnak ajándékba venni egy diagnosztikai készüléket. Többfélét láttam, többféle beszerzési forrás lehetőséggel. (pl jófogás, ali, ebay.
Kérdés, melyiket érdemes megvenni? Csak példaképp láttam ilyet: a jófogáson [TCS CDP+]vagy ilyet: szintén a jófogáson:[Delphi]
De ugye ottvannak ezek az ebayon vagy az alin is.Aki ismeri minkettőt megoszthatná velem, hogy melyik milyen!
Amit az egyik fenti hsz-ben olvasni, hogy lefoglalták a vámon mennyire lehet valós?Köszi előre is.
-
demars
addikt
Üdv,
Vettünk egy ilyen interfészt. Feltettük a szoftvert ahogy kell és a leírásban volt. Működött is.
Volt egy lehetőség firmware frissítésre ( utólag belegondolva nem kellett volna, de azt írták, hogy stabilabb lesz a rendszer), de az nem sikerült.
wow!-on keresztül próbáltuk, bluetooth kapcsolattal (vezetéken nem is lehetett).
Folyamat leírás szerint 2-3 perc, nálunk 1 órát futott és semmi. Megszakítottuk, működik a kiolvasás, csak érdekelne, hogy más találkozott e ezzel a problémával? -
n_stolz
tag
Sziasztok!
#######Tanulságos eset! #######Rendeltem aliról Kínából egy tcs cdp diagnosztikai kütyüt, a rendelésnél beleírtam, hogy szoftver nélkül küldjék!
Az országba ért a csomag, de a nav kiszedte ellenőrzésre, és megállapította hogy feltehetően szellemi tulajdont sért. zárolta a cuccot és továbbította a S_B_G_K nevű szabadalmi irodának, ahonnan azonnal jött egy levél, hogy meg kell semmisíteni a csomagot, mert szerződésben állnak a autocom nevű céggel. Az ügyvédi díj, megsemmisítési díj szumma 50000Ft , mégpedig 5 naptári napon belül.
Vagy jogi útra terelik az ügyet.Valaki találkozott ilyennel? Vegyem komolyan a fenyegetést, vagy kamu próbálkozás?
-
powermause
tag
Üdv!
Elnézést a zavarásért
Ha valaki használ op-comot.Csak annyi érdekelne hogy nem tapasztalt olyat esetleg hogy egyszer csak nem látta a laptop az usb egységet az op-comot?Egy haver vett egyet de miután jól működött,(álligatta az autót főleg a műszerfal beállításait) egyszer csak nem ismeri fel a winows a csatlakoztatott eszközt.Másik géppel még nem próbálta,de ez akkori érdekes,mert már megyszer működött.Nem kell esetle valami "extra" driver?
-
evo87
őstag
Én a minap próbáltam egy ELM327-es cuccot, Torqu applikációval a Lanceremen. Teljesen jól működik, de amíg rajta van az OBD-n a cucc, addig a sebességmérő óra a műszerfalon nem működik, 0-t mutat menet közben. Ez valahogy kiküszöbölhető?
-
s.martin69
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy 98-as g astrám x14xe.
Az ELM327 multiprotokolos bluetooth-os és a ScanMyOpel app-al
tökéletesen lejönnek az adatok az ECU-ból.
Viszont a Torque Pro app.-nál, a ODBII beállításnál mindenhol zöld
pipa van kivéve az ECU-ELM327-nél. Azt írja hogy nincs kapcsolat
az ecu és a elm327 között.
Mind a két app.teljes verzió.
Van valakinek erre ötlete?Köszönöm előre: Steve.
-
Ciccuka
veterán
Melyik eszköz ajánlott VW/Seat autókhoz hibakód olvasásra (olyan ami konkrétan kiírja mi a hiba és egyszerűen használható)? Benzines régebbi Golf 4 nem indul. Olajcsere periódus nullázás, stb. Ilyen például megfelelhet erre, vagy van olyan ami diesel-hez is egyaránt jó? Másik fajta autókat is támogathat?
-
tvamos
nagyúr
Szisztok!
Szeretnek az G Astramba egy ilyen BT-s OBD adaptert. Az lenne a jo, ha allandora bennehagyhatnam a gepben, szoval jo lenne egy olyan mikro adapter, amivel meg fel tudom rakni a burkolatot is.
Ha valaki tudna ilyet... van forrasztopakam, es merem is hasznalni, szoval, ha epiteni, vagy atalakitani kell, az sem gond.
Elore is kosz a segitseget! Udv, TomiSzerk: Ilyesmit vettem regebben, kettot is, de az egyik mukodik, a masik meg nem. Viszont mindketto kitartja a burkolatot.
-
huan
őstag
Mazda 6 2.0 dízel (2007) hez keresek odb-kábelt.
Mit ajánlotok? -
pela03
csendes tag
Sziasztok!
Az autó fogyasztását hol tudom megnézni?
A pillanatanyi fogyasztás érdekelne /100 km-re.
előre is köszönöm.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kicsit ugorva az ígéretemmel ellentétben, bemutatok néhány adaptert és a hozzájuk való programot.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest