- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Azt hiszem, beszélhetek már nyíltabban is. Épp ma adtam be a felmondásomat nyugdíjba vonulásom miatt. Talán nem sújt le rám az "istenek" haragja.
Szóval a Tauril a munkahelyem. Ha itt dolgozol, akkor lehet, hogy ismerjük egymást. Két taurilosról tudok, hogy köztünk van, "miattam" regisztráltak be. Lehet több is, a csuda tudja.
Hogy ki a bolond, azt a többség határozza meg. Ha a bolondok vannak többségben, akkor a normálisok a számkivetettek.
Nem mindegy? Ha idáig nem nőttek be a kutacsaim, nem voltam képes megkomolyodni, akkor miért akarnék belesimulni a normálisok táborába? Akar a fene komolykodni.
Hundertwasser mondta egyszer a riporternőnek, amikor rákérdezett, hogy miért van az egyik lábán csíkos, a másikon meg kockás zokni: "Csak a hülyeség szimmetrikus."
Már csak az a kérdés, hogy Hundertwasser normális volt-e.
Szentségtörés, de azt mondom, hogy nem. Márpedig ha ő nem volt normális, akkor büszke vagyok rá, hogy én sem vagyok az.
Avagy ő volt normális, a többi építész pedig szolga módon sablont követett?Avagy itt van Salvador Dalí
Ha ezek az emberek nem normálisok, akkor határozottan örülök, hogy én sem vagyok az.

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs