Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz Colos1 #759 üzenetére

Köszi!

Közben nem tudtam megvárni míg hazaérek, kibontottam Universal Extactorral, belenéztem a WhatsNew -be, és a kérdésem második felére már választ kaptam.

"Please recreate your 3D profiles if you have HD5xxx video board"

Számítottam rá, mert ha az eddigi elvileg nem támogatta az 5XXX -et, ez igen, akkor biztosan van valami komolyabb változás.

Nálam ha nem veszem ki a FRAP -s ot, nem veszi le 2D-re.

Muntithreading?!? Ilyent a jelenlegiben - illetve a régiben - nem találtam. :F Ez valami újdonság?

• katt777

félisten

válasz Colos1 #759 üzenetére

Eltávolíthatod, és választhatod a beállítások megtartását. Az sem rossz ötlet, ha kimented a reg-ből az összes beállításodat, így bármi rendszerbaj esetén sem kell újra tökölnöd vele. Nekem is minden el van mentve, mert az AMD meghajtóinak hála frissítéskor inkább visszateszem a rendszerpartíciót, amelyen még nincs híre sem az AMD szoftvereinek, aztán friss drivert fel (máskülönben idővel veszik a VGA teljesítménye, ezt már megfigyeltem), ATT install, reg-import, és minden készen, csak a Multithreading-et kell újra engedélyezni, illetve feloldani az új AA és AF metódusok tiltását, mert azt valamiért mindig elfelejti (nem találtam, hova menti el :B ). Ja, és az auto túlhajtás kivételekből mindig ki kell venni a gyárilag oda telepített programok egy részét, főleg a Fraps-et, különben 2D-ben menne minden Fraps-szel futtatott játék.

Új hozzászólás Aktív témák