Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Köszi!
Közben nem tudtam megvárni míg hazaérek, kibontottam Universal Extactorral, belenéztem a WhatsNew -be, és a kérdésem második felére már választ kaptam.
"Please recreate your 3D profiles if you have HD5xxx video board"
Számítottam rá, mert ha az eddigi elvileg nem támogatta az 5XXX -et, ez igen, akkor biztosan van valami komolyabb változás.
Nálam ha nem veszem ki a FRAP -s ot, nem veszi le 2D-re.
Muntithreading?!? Ilyent a jelenlegiben - illetve a régiben - nem találtam.
Ez valami újdonság?
-
katt777
félisten
Eltávolíthatod, és választhatod a beállítások megtartását. Az sem rossz ötlet, ha kimented a reg-ből az összes beállításodat, így bármi rendszerbaj esetén sem kell újra tökölnöd vele. Nekem is minden el van mentve, mert az AMD meghajtóinak hála frissítéskor inkább visszateszem a rendszerpartíciót, amelyen még nincs híre sem az AMD szoftvereinek, aztán friss drivert fel (máskülönben idővel veszik a VGA teljesítménye, ezt már megfigyeltem), ATT install, reg-import, és minden készen, csak a Multithreading-et kell újra engedélyezni, illetve feloldani az új AA és AF metódusok tiltását, mert azt valamiért mindig elfelejti (nem találtam, hova menti el
). Ja, és az auto túlhajtás kivételekből mindig ki kell venni a gyárilag oda telepített programok egy részét, főleg a Fraps-et, különben 2D-ben menne minden Fraps-szel futtatott játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest