Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz KPepe #445 üzenetére

Majd lesz. :P
    Tudok pár tulajról, aki már pakolta vissza a 9.9-et 4xxx kártyákhoz, 3xxx tulajok meg szinte játékonként váltogathatják a 8.7-et (utolsó 3xxx Cat.) és az újat. :((( Lehet, hogy az nV szemétkedik, de az ATI sem különb, ezt több éve ATI-sként megtanultam. Azért nem mindegy, hogy egy játék rosszabbul megy egy ATI kártyán nV ellenében, vagy simán a saját drivereit avultatja valamelyik (na, melyik? :U ) cég, hogy új kártyákat vegyenek a userek. Pl. az nV driverét anno, amikor feltelepítettem, évekig azzal ment minden játékom. Ma már az nV-val is akadnak gondok (viszont azokat javítják), talán túl sok volt ATI-alkalmazott ment át hozzájuk... :DDD

fazi001: Win7-nek semmi baja, e módon a CCC és az ATT pedig nem akadhat össze, tehát rossz drivert telepítettél, esetleg sérült valamelyik fájl. Javaslom, hogy távolíts el minden ATI cuccot, még a driver-t is (W7 ezt szépen leszedi, de driver sweeper nem árthat), aztán pucold ki a registry-ből az ott maradt ATI bejegyzéseket (reg pucoló progik nem feltétlenül szedik ki!), és csak ezután telepítsd újra csak a drivert, kizárólag eszközkezelőből. Természetesen az újraindításokról se feledkezz meg az egyes fázisok között!

+1 hibalehetőség: Ha driver eltávolítás után restart nélkül futtattál vmilyen pucoló programot, akkor kivégezted a telepítést, mert a pucoló progi eltávolítja a restart után eltávolítandó fájlokat, így a rendszer mindig újra el akarja távolítani azokat, viszont nincsnenek ott, ha meg telepíted, akkor eltávolítja, ergo nem működik normálisan a VGA. Nem feltétlenül ez a hiba, csak ilyen is előfordulhat.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden ATT felhasználónak!

• fazi001

csendes tag

válasz KPepe #445 üzenetére

ccc fennt van és rendszergazda jogokkal indítom,de mint írtam az első újraindításig tökéletesen műkődik

Új hozzászólás Aktív témák