Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
Szedjük részeire a problémát.
Ha egy gyártó nem ismeri fel a saját üzleti lehetőségeit, akkor bukásra van ítélve.
Én már megszórtam volna a piacot CUDA/Physx segédkártyákkal. Olcsó, jó és gamer/profi kivitelben.
Egy megvásárolt videokártya szoftver nélkül kidobott pénz, mert használhatatlan. Ha a gyártó, vásárlás után korlátozza az eszköz használhatóságát, akkor csináljon visszavásárlási akciót. Visszakapom a pénzem és minden OK.Ha valóban kártékony programkódot tartalmaz a szükséges segédprogram, az nem csak a játékosok gépére lehet káros, hanem minden netenre kapcsolt gépre.
Aki futtatja, nem csak magának okozhat kárt, ez az igazi probléma. -
-
Illegális?? Miért lenne az?
Attól, hogy nem hivatalos, és sérti egy gyártó érdekeit, még nem lesz illegális.
Szerintem nem sért törvényt.
Egyedül az Eula-val lehetnek gondok, de nem tudok róla, hogy ilyet tartalmazna, bár sosem olvastam.Mellesleg ettől még lehet akár fertőzött is, nem mindegy, hogy csak a kért módosításokat végzi el, vagy zombivá teszi a gépedet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest