- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Akkor hogy érthetőbb legyek :
A ZF2 és a Laser nem egy kategória, és amennyire best buy szerintem a ZF2 a maga kategóriájában, annyira nem tűnik nekem annak a Laser.
Az LG G2 egy felső kategóriás telefon volt, de ma már nem az, viszont mindent tud, amit a Laser, csak jobban. És nem drágább. -
-
viano
aktív tag
Köszi, csak az a baj, hogy ez még semmit sem jelent, mostanában egyre több gond van a speckókkal.
Az ASUS-nál pedig regionális változatok is vannak ugyanazon típusszám alatt.
A ZE500KL -ből én már vagy négy változatot ismerek (és itt nem az eltérő színekre gondoltam).Annyit egyébként nem ér a nagyobb akku, ill. annyiba már bele fog férni az erősebb (Snapdragon 615-tel) változat is.
-
viano
aktív tag
Nem!
A ZE500KL 2GB RAM, 16GB-os van ennyiért, de már csak az ezüst (többi szín 189 €)
Igaz spéci változat, mint az előbb írtam, de ennyiért bőven vállalható, főleg, hogy a 8 GB-os kerül 149,90 €-ba szintén akciós áron, de abból sem minden szín.Egyébként, ha kattintasz a linkre, ott megtalálod a részleteket.
-
viano
aktív tag
Ez nem a legjobb hír, a gsmarena speckók sem 100%-osak.
Az ASUS oldalain szerepel a 2070/2400mAh adat, de eddig még nem találtam infót a nagyobb akkuról.
Valószínűleg szinte minden forgalmazó a kisebb akkuval rendeli, mert elég komoly ártényező.
Egyébként szerintem "szabványos" akku, tehát hozzáférhető (lesz) a nagyobb akku, ámbár valószínűleg előbb avul el a telefon, mint, hogy cserélni kellene.
Ez legfeljebb azt érintheti, akinek fontos a hosszabb üzemidő, de egy powerbank is megoldás és az még univerzálisan is használható.-----------------
A francia-olasz készülékeknél egyébként még a kamerán is spóroltak, azokban csak 8 Megapixeles van és ugye van a 8 GB-os változat is, viszont árban nagyon jók tényleg.[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
Szia, lekaptam ma a hátulját és lefotóztam az akkut: akkum
Egyébként nekem a 2070/2000 mAh-s akkuval van. A gsmarena oldalán egyébként 2400 mAh szerepel és hogy lítium-polimer.Még valami a tegnapi rendszerfrissítésről, ma vettem észre, hogy az energiatakarékos mód egy kicsit megváltozott: [link]
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
Szia,
telepítettem a frissítést, de sok különbség nincs az előzőhöz képest.
Verziószámot nem ugrott, maradt 5.0.2.
Ami változást láttam, az hogy a beállításoknál a ZenMotion kicsit modosult. A ZenMotion-ba belépve háromfelé oszlottak a beállítási lehetőségek:
1.) Érintőmozdulat -> itt lehet testreszabni, hogy a kijelző alvó módban milyen alkalmazás induljon el és milyen mozdulatra.
2.) Kézmozdulat -> szerintem ezek az újdonságok, eddig legalábbis nem találtam olyat, hogy ha hívnak, akkor megkopogtatom a telefont (akár a hátlapját is?) és lenémul. Van lenémítás még, ha híváskor lefordítom.
3.) Egykezes módKépernyőképek itt: képek
Akkumulátorról holnap irok.
[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
viano
aktív tag
Ezek szerint sorban frissülnek a Zenfone (2) szériák, (tegnap a ZE551ML).
Tudnál írni pár infót a frissítésről?
Neked milyen akkuval van a teló?
( ha 2400mAh-s tudnál egy jobb minőségű képet feltölteni róla, amin olvashatók az adatai (típusszám, stb), vagy legalább beírni.)
Előre is köszi! -
viano
aktív tag
Akkor mégsem árhiba, csak szinte hihetetlen ár!
Újra kapható, most az ezüst mellett a fekete hátlapos is, az eddigi legjobb áron,
€ 149 + száll. (8,10 > Mo.)Akinek van régebbi amazon reg-je, még ebből is lefaraghat 10 €-t ajándék-kuponos fizetéssel, akkor mondjuk bőven ingyen lesz a szállítás.
Ez a kupon akció már csak a hétvégéig érvényes, de nagy valószínűséggel nem tart ki a készlet, mert a 8GB-os akciós árától is olcsóbban van most a 16GB-os belső táras változat.Nem semmi, ami a mobilpiacon történik.
-
mrbego
aktív tag
Hello,
érkezett ma egy rendszerfrissítés, csak gondoltam szólok.
Jó hétvégét mindenkinek!Üdv, P
-
viano
aktív tag
El is fogyott az a pár db, de
az ár még él, most előrendelhető és árgarancia is van és csak a szállításkor terhelik a CC-ot.Egyébként a 16GB-os kicsit olcsóbb volt, mint a 8GB-os, pedig az is akciós áron van.
. . . . és a villámáras arany és pirosnál is,
lehet, hogy árhiba volt, de aki megrendelte, az valószínűleg meg is kapja, ekkora eltérést (néha még félárat is) le szoktak nyelni.
Nekik fontos a jó hír, a bizalom. -
viano
aktív tag
TOP-ÁR!
EUR 149 + száll. (Az amazon.fr Mo-ra is szállít, fizetés csak hitelkártyával)
Asus ZenFone 2 5" Smartphone débloqué 4G (Ecran: 5 Pouces - 16 Go - 2 Go RAM - Double SIM - Android 5.0 Lollipop) Argent
(csak az ezüst ezen az áron, már csak pár darab van,
de arany és piros színű is akciós![ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Sosem szerettem, ha már első bekapcsoláskor tele van szemetelve felesleges szoftverekkel a felület, még ha törölhetők is.
-
MeGabee
senior tag
Már ne is haragudj,de alig egy hónapja pont az Alcatel Idol 3-ra olvastam tőled ezeket a jelzőket....
Hát hiteles emberke vagy,mit ne hazudjak...."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
viano
aktív tag
Figyelem!
Van egy csak 3G változat is, nehogy valaki belefusson!
Már nálunk is árulják, elég szemtelen áron.Asus Zenfone 2 Laser ZE500KG
8 Mp kamera és LTE nélkül (és ? - annyira nem néztem, mert felejtős)
-
viano
aktív tag
Nem igazán értelek . . .
Az, hogy megemlítek egy készüléket bizonyos összefüggésben, még nem összehasonlítás.Nem is lehet, érdemes a két telót összehasonlítani,
egy, a különböző méret és
2, a legalább két kategóriányi különbség miatt.Szóval nem értem, hogy ha szerinted sem összehasonlítandó, akkor miért hasonlítod össze.
A Zenfone 2 (4GB) egy sikertörténet, attól függetlenül, hogy lassan esedékes lesz egy modell-frissítés éppen az említett "hiányzó dolgok" miatt.Az pedig, hogy a Laser nem minden dologban versenyképes vele (mert nem egy kategóriában versenyeznek) nem jelenti azt, hogy nem lehet Best-buy.
A Best buy leginkább kategórián belül értelmezhető, ezért értelmetlen a G2 -vel hasonlítani is.
Egyébként pedig igenis Best buy és szinte mindenhol Bestseller, egyelőre nem igazán tud eleget gyártani az ASUS, ill. az összeszerelők.
Szóval pár millíó vevő nem a te (bocs, de) elfogult véleményedet ossza.Márkás készülékek között egyértelműen ár/érték bajnok szinte minden Zenfone (2) az új sorozatokból.
Az USA-ban épp most robbant be egy új változat 3GB RAM-mal 200 $-ért. -
zjuhasz
aktív tag
készüléktől függetlenül én egy sms popup nevű progit használok, így pl ha a bankomtól jön sms, akkor üvölt, rezeg, mindentcsinál, míg egyéb esetben csak diszkrét pittyenés a jelzés.
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
gusthy
veterán
A ZF2 teljesen más történet. Persze, nem lézerfényes-ez ebben a telefonban a nóvum- és nem cserélhető aksis, viszont az a beépített aksi másfélszer ekkora + gyorstöltő, és a 4GB RAM egy olyan dolog, amit ha valaki nem próbált, akkor nem lehet elmagyarázni - egész más élmény. És a 410-es Snapdragont ne hasonlítsuk össze ezzel.
Nem azt mondom, hogy rossz telefon, de egyszerűen nem kelt bennem best buy érzést. Amit ez tud, azt egy LG G2 is tudja, csak jobban, pedig az nem mai darab. (Jó, picivel drágább, kb. 80 körül van. Ha választani kéne, tutira azt választanám.)
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
erre esetleg ötlet?
-
mrbego
aktív tag
Pár éve még minden nemalmás telefonra (és tabletre is) mondták azt, hogy egy almás koppintás. Én azon csodálkozom, hogy még nem azzal jönnek az "irigykedők/ellenzők", hogy ha letakarják az Asus logót, akkor teljesen olyan, mint egy Alma 5/5S (mert nekem inkább hasonlít arra, főleg, hogy elölről szoktam nézni nem hátulról).
Egyébként a G2 és G3 is szerintem kerekebb, ívesebb formái vannak, mint ennek. A G4 pedig sokkal sarkosabb. Bár értem én, hogy a lézer/vaku ledek elhelyezése miatt sokakban kételyek merülnek fel, hogy akkor biztos csak egy G3 másolat lehet.
Szerintem mindenki tegye túl magát ezen a dolgon, még ha nehezére esik is, és ne legyen a 483-ik hozzászólás is az, hogy ez egy mittudomén miylen másolat.Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
-
mrbego
aktív tag
Eddig egy telefonomon sem használtam tokot, de ez a telefon nekem már akkora értékű (életem eddigi legdrágábbja), hogy inkább vettem rá. Bárcsak meglett volna már az első héten is, mert újkorában leejtettem aszfaltra kb. 1 méteről. Egészen jól viselte, pedig pofára esett. Csak a képernyő körüli vékony fekete kereten látszanak az esés nyomai.
Nekem ilyenem van, szilikon, egészen vékony és még nem is mutat rosszul:
[link (ebay-ről)]Már úton van a képernyőre való edzett üveg "fólia" is, de az decemberre érkezik meg kb.
[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
-
Arween
senior tag
Esetleg valaki rájött már hogy sms-hez hogy tudok egyéni csengőhangot betenni?A kapcsolatokhoz simán engedett csengőhangot rendelni ,de az sms-nél nem akarja
-
grayracer
csendes tag
Sétálva még nem teszteltem házak között, de szobában, zárt irodában igen (nem ablaknál!!!). 4-8 műholdat talál kiváló minőségben. Sokan csak néztek.
Bp-en autóban, pedig 12-17 műholdat talál kiváló minőségben (iGo Primo) pár mp alatt. Nem dobálta a jelet, bitang gyorsan talál műholdakat. Barátom, aki navigációkra is gyakran telepít programot az azt mondta, hogy azokkal egyenértékű, ha nem jobb ennek a telónak a vétele. Az iGo ismerősöm állítása szerint szépen fut (nekem nincs összehasonlítási alapom).
-
grayracer
csendes tag
válasz grayracer #59 üzenetére
Valamint nem szerettem volna 145 mm-nél hosszabb készüléket venni, sőt ez is határeset, csak modernebb architektúrában (2GB+ RAM), nincs kisebb :-( Remélem nem nőnek tovább a jövőben, mert 2-4 év múlva sem szeretnék nagyobb telefont, ez bőven elég nekem a zsebemben hordani.
-
grayracer
csendes tag
Sziasztok!
Úgy gondoltam írok egy rövid véleményt az életem első okostelefonjáról :-). Mindig ódzkodtam a smartphone-októl, de mára szükségesség vált az életben, na meg kellett már egy navigáció is, így már ordítóan kellett valami Dual-Sim-es, 2 GB+ RAM-os okostelefon. Sajnos a Dual-Sim jelentősen leszűkítette a lehetőségeket, mert jóformán csak egy simes verziókból átalakított szürkeimportos dual-simes telefonok voltak elérhetőek a kínálatban. Sokan írják, hogy ez egy LG G3 koppintás, nos pont azt akartam venni (Dual-Simes), ami 106- 130 000-ért lehetett volna megvásárolni, amit sajnáltam rá, pláne, hogy képernyőbesárgulásról, és műanyag lepattogzásról panaszkodtak itt a forumon, ráadásul a Dual-Sim-es verzió HK-s verziójúak, amitól óvtak. Szóval a gariztatás kétséges minőségű lett volna gond esetén. Ami befutó lett volna az még a Huawei P8 Lite , ha az SD-kártya, nem a másik Sim helyére ment volna. A Lenovok pedig ebben az árkategóriában borzasztó képeket készítenek, és nem volt tiszta, hogy van-e bennük műhold-vevő modul, mert honlapjukon is csak A-GPS szerepel. A Honoroknál, Xiaomi Redmi-knél pedig a beszéd minőségére panaszkodtak. Szóval számomra ezek voltak a szempontok, nem a high-end processzor (én telefonról max 20-30 weboldalt nézek) valamint navigáción, dokumentumolvasáson, kamerán, és zenelejátszón kívül másra nincs igazán igényem. Ja csak a jó minőségű telefonálásra, ami ezen a telón különösen megvalósult. Szóval ezek alapján méregből és elkeseredésemben vettem vakon ezt a telefont (ZE500KL) jó 1 hónapja, és nagyon bevált, főleg a navigáció érzékenysége. Akiknek mutattam mind dicsérte a készüléket, mert szerintük 60 000-ért ez egy kiválló vétel volt. Ezt csak azért írom le, mert én nem értek a telefonokhoz, mások pedig dicsérték akiknek volt már egy pár. Ennyit arról, hogy papíron illetve élőben milyen érzetet ad egy készülék.
Előnyei: Kiváló GSM funkciók (összes frekvencia támogatása), stabil működés, erős közepes fénykép-, és videóminőség (G3-tól elmarad azért), kényelmes fogásérzet, éles, jól látható képernyőminőség (720p, bőven elég) minden szögből, stabil működés, nincs melegedés (G3-nál van), kiváló hangminőség, akár zenehallgatáskor, akár beszélgetéskor (mikrofonérzékenység több mint jó), kiváló összeszerelési minőség, jobb minőségű műanyagburkolat. Dual Sim PLUSZ külön foglalat az SD-memóriakártyának, WW-verzió, tökéletes magyar menü (Lollypop), kivehető akkumulátor. LED-figyelmeztető lámpa (nem fogadott híváskor, üzenet érkezésekor, facebook, stb.). Navigációkat és felső kategóriás telefonokat meghazudtoló műholdvevő (GPS, GLONASS, AGPS & BDS), szobában is vesz 3-7 műholdat kiváló minőségben (iGo), ahol más hasonló kategóriájú vagy jobb telefon nem.
Hátrány: átlagos 1-2 napos üzemidő (főleg a képernyő nagysága miatt), 3-4000 mAh-es akkumulátorral előnyösebb lenne. A 3 funkció"gomb" háttérvilágításának hiánya. A hátlap-levétele nem egyszerű, a sűrű le-felvételt nem igazán tolerálná szerintem. A kétkoppos ébresztés inkább "három", azonban a felső gombot szívesebben használom ébresztésre vagy lezárásra.
eMag szállítás: elégedett vagyok velük. A futár türelmesen megvárta, míg meggyőződtem a megrendelt áruról. 3 munkanap alatt kihozták a mobiltelefont. Gariztatásról vannak kétségeim, de remélem nem kell. Mindegy 60e-ért bevállaltam, lévén, hogy számomra nem volt sok alternatíva.
Természetesen kapott Nillkin tokot és üvegfóliát. Mindkettő nagyon bevált, a tok javított a fogásérzeten és nem lett bumszli a telefon, az üvegfólia, meg mintha nem is lenne, a törést pedig nem szeretném tesztelni :-)
http://www.ebay.com/itm/For-5-0-Asus-Zenfone2-Laser-ZE500KL-Nillkin-Matte-Hard-Cover-Case-Screen-Film-/252115986545?var=&hash=item3ab348a871
http://www.ebay.com/itm/For-Asus-Zenfone-2-Laser-ZE500KL-Nillkin-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-/252096733961?hash=item3ab222e309
Remélem segítettem, 60 000-ért szerintem best-buy kategória (természetesen nekem). Bugot nem vettem észre egyébként, max az bug, hogy szokom az Android op.rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
grayracer
csendes tag
válasz tothmaxy182 #8 üzenetére
Az eMagnál akcióban (ami kéthetente van) 58-60e-ért megvehető 24 hónap garival.
-
viano
aktív tag
Write only . . .
Az, hogy elfogultan nyilatkozol, egy dolog,
de azért még nem kellene másokat félrevezetni, illetve, ha állítasz valamit illene valamivel indokolni is."Xiaomi Redmi Note 2 jobb választás minden szempontból . . ."
Miért is . . .?
Biztosan azért, mert . . .
. . . nincs belőle európai változat,
nem támogatja a legfontosabb európai LTE (B20) frekvenciát.
. . . garancia teljes hiánya, vagy max sufni garancia komolyabb háttér nélkül.Úgy gondolom ez a két dolog a legtöbb embernél már K.O. kritérium,
szép AnTuTu pontszámok ide vagy oda.
Egy igazán jó telefon elsősorban nem a nyers erőről szól,
(talán valamikor majd te is rájössz). -
zjuhasz
aktív tag
nekem nagyon fontos a gps stabil, gyors működése és úgy hallottam, hogy ez nagyban függ a processzortól. Jellemzően a Snapdragon jól teljesít ilyen téren, a MediaTek pedig nem annyira. Ez elrettent az ilyen procis kézül ékektől.
Tényleg, van itt valaki, aki komolyabban tesztelte a Zenfone ilyen képességeit?
pl Budapesten házak között hogyan talál jelet, milyen gyorsan, eldobja-e néha kocsival haladva?
IGO és Endomondo dolgozik nálam sokat..Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
Halkow.
senior tag
Egyre rosszabb telefonokat gyárt az Asus, most meg jön ezzel a G3 Copy hátlappal pfejjj. Konkrétan lemásolták a designerek LG helyében egy jó kis pert indítanék ellenük.
Xiaomi Redmi Note 2 jobb választás minden szempontból mint ez a rosszul sikerült copy.
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok!
Én kb. egy hónapja vettem akciósan 59.900,-ért. Így szerintem megérte, főleg hogy semmi gondolm vele azóta, fürgén, jól működik.
Tudom ajánlani (de nem 65-70 ezerért...). Kicsit félve tértem vissza Androidra (WP-ról), de ez talán jobban pörög a L630-amtól is, arról nem beszélve, hogy mostmár nem látok folyton Betöltés... meg Folytatás... képernyőket másodpercekig.[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
viano
aktív tag
Miért is nem kedvező az ára?
Melyik teló nyújt többet a posztolt árakon?
De nem kínait kérünk garancia és LTE Band 20 nélkül!Valószínűleg akkor nagyon sok buta ember van, mert eddig amit láttam, mindenhol Bestseller és "Sold out"- okat lehet látni.
Egyébként a szürkeségről meg annyit, hogy szinte minden teló duál LTE SIM-et támogat, meg lézer autófókuszos mostanában, de a cserélhető akkut is ide sorolhatom . . .stb.
(. . . hogy ezek egy részét még a 4GB-os öreg Zenfone sem tudja, számít is az . . . )
Szerencsésebb helyeken meg 1 éves ingyenes készülékbiztosítás is jár, olyan feltételekkel, amiről mi még álmodni sem merünk.
Az előrendelések mellé meg eredeti Asus 10.000mAh-s Powerbankot is adtak ajándékba.
Tényleg olyan szürke mindennapos dolgok ezek . . .Talán, ha először csinálnál egy-két összehasonlítást a neten .. . . megalapozottabb komment is összejöhetne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nagyon jól néz ki,jók a paraméterei,de az ára nem kedvezö.Beleszürkül a mezönybe,semmi olyat nem ad ami felé billentené a mérleg nyelvét.
duree54
-
viano
aktív tag
ZE500KL ?
. . . én három változatot ismerek: (a RAM mindegyiknél 2 GB)
.............. 8 GB belsőtáras, 8 Megapixel kamera, 2070mAh akku,
.............. 16 GB belsőtáras, 8 Megapixel kamera, 2070mAh akku,
.............. 16 GB belsőtáras, 13 Megapixel kamera, ? akku, (2400mAh?)Ez országonként, vagy forgalmazótól függően változik. Ez részben a színválasztékra is vonatkozik.
-
Arween
senior tag
digiprime-tól vettem ze500kl típust 67e ft hivatalos 2 év garanciával,eddig nagyon meg vagyok elégedve vele
-
lory256
csendes tag
válasz Dr.FantastiK #23 üzenetére
Emagon is akciozzak, 64.900 most.
[link] -
viano
aktív tag
Ez is elérhető 200 € alatt normális garanciával és szoftverrel, frissítésekkel.
Megnézem, mit fogsz kapni a Meizu-tól.Olvasd el a Zenfone Selfie tesztjét ott részletesen ki van vesézve a ZenUI és az ASUS sw. support.
"Az Asus egyelőre az 5.0-s Androidra épített kezelőfelülettel teszi egyedivé a menürendszert, amely tényleg az egyik legjobb a piacon. Visszafogott, témázható, mégis sok extrát tud . . ." Bog
(Ez egy tapasztalt tesztelő véleménye, aki egyébként szerintem kicsit szigorú volt a Selfie-hez.)
Jobb helyeket pedig, garanciális hiba esetén árvisszatérítés, ill. készülékbiztosítás (csere!) inkluzíve.
[ Szerkesztve ]
-
gabor231
tag
én is néztem ezt.de végül a meizu m2 note lesz a befutó.50 ért.nagyon erősen odaver a nagyoknak.akik már nemtudnak mit kérni a cuccaikért.
-
Joe.36
addikt
válasz tothmaxy182 #8 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
viano
aktív tag
válasz janeszgol #39 üzenetére
. . . 8 GB belső tárral, amiből alig több, mint 1GB szabad gyári állapotban?!
Gyakorlatilag használhatatlan, akkor minek az erősebb SoC?
Ne haragudj,de ezt rendesen benézted, egyébként egy Dual SIM-est, ahhoz is illene hasonlítani.
Ott már 16GB van az M4-ben is, no azt az árat nézzük meg!
Ja és sufni garancia nem játszik.Egyébként, mondjuk a Moto G 3rd Gen. 2GB-oshoz hasonlítsd árban
. . . és nem feltétlenül a drágább helyeken kell venni, amazonon vannak jó árak. -
janeszgol
félisten
Oké majdnem ennyiért van Sony M4 Aqua, ami erősebb, viszont kamerában talán gyengébb picivel.
Kicsit drága ez az Asus, és a legnagyobb hibája a kevés fényereje. Én nem adtam volna plecsnit.[ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
. . . csak ezek az adatok már a ZE550KL típus, azaz az 5,5 zollos adatai,
a fő-felirat (és az ár!) szerint pedig a kisebb 5 zollos készülékről lenne szó.(Egyébként egy nagy nulla egy ilyen adatlap, de a weboldal is szép történet, nem szívesen számolnám össze hágy link van rajta.)
Szóval
ZE500KL
ZE550KL
nem keverendő és - mint már írtam - vannak még altípusok is, mint kisebb kamera (8Mp) és 8 GB belső tár és a kétféle akku kapacitás.
Ez azért kiad pár típusváltozatot és
akkor még nem beszéltünk az erősebb (Snapdragon 615 és 616) SoC-ekkel szerelt FHD-s változatokról. -
zjuhasz
aktív tag
ha egy admin olvassa ezt, akkor megoldható lenne egy fórum egyesítés:
itt ugyanez megy: [link]Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
Janaboy
veterán
Itt is lehet kapni pár félét:
Janaboy
-
zjuhasz
aktív tag
-
viano
aktív tag
Azért nem árt vigyázni a ZE500KL-lel, mert van ebből
- budget (herélt) változat is, 8 Mp-es kamerával,
- sőt az még 8 GB-os tárolóval is előfordul.Ez mind a ZE500KL típusjelzés alatt, ami így sajnos nem a legegyértelműbb jelölés, eltekintve most a ZenFone 2 márkanévként való használatától.
A színválaszték pedig típusonként és országonként (régiókként) is változik.
-
viano
aktív tag
Mert van hozzá olyan is (speckó szerint), csak a forgalmazók gondolom az olcsóbbal rendelik, mert így jobb lehet az árrés.
Egyébként a 2070, 2400mAh szokásos méretek, biztos lesz választék csere-akkuból.Amúgy pedig akku-szempontból kiválóan szerepelt a tesztben még a kisebb akkuval is, (ha valaki nem olvasta volna azt a részt).
[ Szerkesztve ]
-
gergejly
aktív tag
Látom előszeretettel fotózod a Márkus éttermet. Egyszer bejöhetnél egy bambira, ott dolgozom.
Peace -
hagymas7up
tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy melyik 60k környéki Asus a 4Gb RAM-os? Úgy emlékszem van ilyen! Ez amúgy nagyon tetszetős csak az a 2Gb RAM! Kár az S4-et lecserélni erre.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
-
Dr.FantastiK
őstag
turheto.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
lajos75
senior tag
ASUS ZenFone 2 Laser ZE500KL 16GB = 65545Ft. az ipon.hu-n
[link] -
noezmegmi
tag
Asus megint a részleteken kezd elhasalni fényerő 400 nit alatt kevés saját tabletem az élő példa nappali fényben árnyékolni, nyári nap az meg tökfölösleges vinni, mert reménytelen van tavaszi képem amikor kocsiban félig árnyékolva látni, hogy a napos részen semmit nem lehet látni, árnyékolva is alig látszik. De legalább a Ram amiben nem filléreskedtek várjuk az élő teszteteket amikor a napi használat során fog produkálni. Optimizálás az valamiért nem az Asus erőssége
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
Vikooo
addikt
Jo kis teszt, szeretem, hogy Bone123 mindig alaposan es hozzaertoen kivesezi a kamera reszt!
A telefon viszont nem jon be, foleg, hogy nem tul egyedi. -
zjuhasz
aktív tag
érdekes, máshol 2400-as akkuról írnak, itt meg csak 2070mAh
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
dave0825
őstag
"továbbra SEM roskadozik az opcióktól" akart lenni? Ott elírtátok, és így eléggé félreérthető.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
DonMaster
addikt
válasz matteo_szg #9 üzenetére
de ez itt nem egyes részletei hanem konkrétan a logo-és minimális részlet más de minden ugyan az,
nem az van hogy hasonlit rá mert ez is lekerekitatt, emg minden, hanem az-ez csak más a logo.
és itt nem csak designe ellemekröl vna szo, hogy lekerekitett, hanem totál kialakitásrol. pont oylan mint egy kinai szifon amin ottvan középen a gomb lent, mint az iphone nál, távolrol nem mondanád emg hogy az nem is iphone, hanem egy klon, ez is pont olyan, LG G3 klon.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Den Hadnagy
senior tag
75 ezer forintért vékony ez a hardveres felhozatal. Kellemes kis készülék lenne, de kicsit későn érkezett. A 6" verziónak is csak HD a felbontása?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
atikó
őstag
azt a xenon vakut inkább beépítete volna a hátlapba!
-
MeGabee
senior tag
Szvsz kár volt ebbe s410-et rakni,van valami kellemes feelingje,hogy az Asus Intel procikkal szerelte a telefontjait.Így ez nekem csak egy újabb tömegcikk,ami ugyan nem rossz,de nem is emelkedik ki a mezőnyből.
Viszont hatalmas pirospont a viszonylag kis akkuval elért egész jó üzemidő miatt.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
lory256
csendes tag
Emagon 71.900amugy. Erdekesseg hogy a roman emagon 59be jon ki. Hogy mitol ekkora a kulonbseg nemtudom.
-
tothmaxy182
őstag
A 75ezres ár elég meredek. Persze, jó a kamera, de 75ezerért azért már elég nagy a választék. Snapi 410 menjen inkább a 60ezer alatti kategóriába!
Minden szavam magánvélemény!
-
DonMaster
addikt
Ez akkora Copy Paste telefon, mint a huzzat, ilyet a samsung nem nyult le az apple-töl , lekerekitett hátso gomb laseres auto focus, mi ez? az LG megvette titokban az Asus-t? vagy mi?
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Rodzser Mór
senior tag
Hát azon a 2. kerületi - vélhetően - bazi drága ingatlanon miért van akkor dzsindzsa? Ott szipcsiszupcsi kertnek kéne lennie a lakók örömére. Ráadásul nem is egy kis telek van ott a képeket nézve, bőven lenen hely ott egy kellemes hely kialakítására. Ehelyett a 30ezer forintos telekárnál meg a dzsindzsa van csak. Nem értem. Illetve van egy gyanúm, hogy miért ilyen. Feltételezem, hogy társasházi tulajdon és mindenki f0sik bele.
-
kcsa
veterán
Antutu menjen a "hatékonyság" mappába? Mi a halált keresne ott?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Zsidaaj
tag
G3 kopi ez kesz
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
moma
őstag
Ez megakartam már kérdezni. Fotózásnál fény szempontból egy beltéri nem ragyogóra kivilágított nappali az minek számít inkább, nappali vagy fényhiányos környezet?
we all deserve a bit of luck.
-
ricinus13
senior tag
A második oldalon lévő fényerő táblázat kicsit kusza.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS ROG Ally
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest