- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok
kezdek elveszni annyira mások a spec-ek
8/16GB
8/13Mpx kamera
amazon vagy ebay-ről ha veszek, a gari érvényes itthon is? -
Surda-
őstag
Sziasztok!
Nekem a kamera nagyon fontos,emiatt agyalok a készüléken.
Feltöltenétek pár fotót és videot,ami a készülékkel készült?
Az igaz,hogy az előlapi kamerájával nem lehet videot készíteni?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
szupi92
tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen készüléket és játékot szeretnék felrakni rá,de a data fájlokat egyszerűen nem engedi se obb mappába sem sehova.Hogyan lehetséges ez ? köszi -
zjuhasz
aktív tag
akku nálam minimum 2 nap, jobb, mint az s5 minim volt. és végre egy olyan töltöttség jelző, ami nem azt csinálja, hogy 30% alatt hirtelen elkezd zuhanni és 2 óra múlva 5%-ot jelez. Ehelyett nagyjából lineáris.
fényerő gyengébb, nyáron még nem használtam, de félek tőle, hogy karcsú lesz[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
noezmegmi
tag
ZE500KL érdekelne akinek van ilyen és már használta napfényben, lehet bután hangzik mennyire erős a képernyője ?? Teszteken 400 nit alatt mondták és az egy erős napfényben az lehet hátrány is. Nekem Fonepad 7 van és azzal napsütésben használhatatlan
Másik véglet Honor 4x aminek közel 500 nit azzal nem volt még probléma a legdurvább napsütésben is látni mi van a képernyőn[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
viano
aktív tag
Akku-, üzemidőkkel kapcsolatban tudna valaki pár sort írni a gyakorlati tapasztalatokról.
Előre is köszönöm.--------------
Egyébként ennyire jó a teló, hogy senkinek semmi problémája nincs?
. . . vagy van valami jobb fórum máshol?[ Szerkesztve ]
-
zjuhasz
aktív tag
válasz gabenn4241 #192 üzenetére
Október óta nyúzom, nekem folyamatosan jó a gps...
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
gabenn4241
tag
Sziasztok! Már pár hónapja használom a telót, hibátlanul dolgozott eddig, de pár hete a gps egyszerűen használhatatlan lett. Nehezen talál jelet, ha meg is van folyamatosan eldobálja... Egyedi probléma vagy másnál is hasonlóan sz.r a helyzet ???
[ Szerkesztve ]
-
kantiszepi
csendes tag
válasz gigiradok #186 üzenetére
Intenzívebb használat hatására minden okostelefon melegszik, nem minden esetben egy speciális, esetleg sunyi módon háttérben futó alkalmazás okozza, kivéve a Kamera app esetén, akkor 7 fogásos ebédet lehetne rajta sütni + még szívja is az akksit. Akárhogy nézzük ez egy kis számítógép, csak nincs benne hűtés, ventillátor (na az még hiányozna...). Az enyém (ZE500KL) is melegszik, bár én kellőképpen kihasználom a tudását, de nem agódok miatta, mert az előző telefonom (Samsung Galaxy Ace 2) már kisebb erőforrást igénylő alkalmazások esetén is, és Fonepad 7-em is melegszik.
Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
-
D4ni
őstag
Valaki tudja,hogy a hands on videóban szóló számnak mi a címe?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
viano
aktív tag
Megkezdték az eredeti 3000mAh-s akku értékesítését.
pontosabban külső akkutöltő kapható, amelyikhez egy tartalék akku is jár.
30 $ az USA-ban.
Ez az akku van az 5,5 és 6"-os Laser készülékekben és a ZenFone Selfie sorozatokban is.
Remélhetőleg lesz hamarosan a kisebb méretben is. -
viano
aktív tag
@ gigiradok
Nagyon úgy tűnik, hogy valami dolgozoik a háttérben, és gyakran frissítgeti magát vagy lehet még pár dolog.
Van ilyen app igen, ami segít a tettesek kiderítésében.
A nagy Zenfone 2 topikban fognak tudni neked segíteni.
[link]Volt már frissítve a telefon?
Legelőször ki kellene deríteni, hogy friss Fw. van-e rajta, OTA működik?[ Szerkesztve ]
-
gigiradok
tag
ZE550KL verzióm van kb, 1.5 hónapja használom. Eddig tökéletes volt, de mostanában észrevettem, hogy időnként el kezd melegedni (nem az aksinál, hanem a felső részén, ahol a kamera is van) és szerintem most az aksi is hamarabb merül, bár mostanában intenzívebben használom, szóval az lehet attól. Azt mondták nekem, hogy talán vmilyen app csinálja, de fogalmam sincs hogyan lehetne ezt kinyomozni. Gondolom erre is van egy app Tudna valaki segíteni? Vagy észrevetettek már hasonlót?
-
sipoczgabor
tag
Üdv, annyi kérdésem lenne hogyha leveszitek a hátlapot, és a telefon alja teteje csavarás hatására mozgékony? mármint nekem elég rugalmas :/ tokkal még ócskább hatást kelt
-
sipoczgabor
tag
válasz sipoczgabor #182 üzenetére
Hátlap megoldva. 3x1 réteg szigetelőszalag a recsegő pontoknál és már jó is
-
sipoczgabor
tag
ha kézbevesszük akkor a telefon jobb oldalán. vagyis azon az oldalon ahol levesszük a hátlapot.
egyébként akkor szerepel csak 2x a telefonnévjegy ha használom a keresőt, hacsak a csúszkán huzogatom a névjegyeket akkor nincs ott... annyira nem zavaró
Egyébként az akksi nagyon nehezen tölti fel a 3 százalékot, és nagyon hamar el is veszti.
lumiám viszont hamar felment 100%-ig bár az úgy merült hogy sokáig képes volt 100-on lenni, de ha egyszer lejött 100%-ról akkor onnan már meg nem állt lefele
[ Szerkesztve ]
-
Balázs Z.
tag
Az imént frissített kb. 30 appot a telefon. (Két napja van meg). Azóta kb. percenként megjelenik a "restricted access changed - data service is blocked" értesítés. Ezt vajon mi csinálhatja? Az adatforgalom ki van kapcsolva egyébként, csak wifit használok.
Úgy veszem észre, ha 2G-re rakom, akkor nem csinálja... -
viano
aktív tag
válasz sipoczgabor #171 üzenetére
Ez már a régebbi akksiknál is így volt, mikor telítődik már nehezebben veszi a töltést, ez fizika.
Hátlap . . .
eddig még nem hallottam ilyen panaszról.
Melyik részen?
Meg kellene nézni, hogy mi okozhatja, helyén van rendesen?
Esetleg valami sorja maradék valamelyik rögzítési pontnál, stb.
látatlanban nehéz erre, mit mondani.@ Zoch
Lehet egyáltalán 5"-os méretben kapni?
Eddig csak 5,5-ösben láttam, a régi ZF 2-höz.[ Szerkesztve ]
-
Zami007
csendes újonc
válasz sipoczgabor #172 üzenetére
Nálam is kétszer szerepel minden névjegy...akkor nem egyedi "probléma". Mondjuk nem zavar, csak meglepődtem.
-
Rekureku
tag
Sziasztok,
milyen lézer van a telefonban, látni mikor fényképez? Egy pontra világít? Szemre nem káros? vagy ez inkább csak infrafény? -
sipoczgabor
tag
Illetve minden nevjegy a telefonomban 2x szerepel. Otletek?
[ Szerkesztve ]
-
sipoczgabor
tag
Udv. Az akksi utolso 3 4 % at mert tolti lassan? Egyebkent nagyon tetszik a keszulek. Nalam a hatlapja kicsit nyiszog de nem veszesen
-
Balázs Z.
tag
Sziasztok! Szerintetek Magyarországon hol kapható eredeti Asus flip cover ehhez a telefonhoz? Vagy honnan érdemes rendelni, hogy tuti eredeti legyen? Köszi!
-
Wojtek...
csendes tag
Arra rájött valaki, hogy lehet elolvasni azokat a szöveg részleteket, amelyek nem férnek ki a kijelzőn?
(Csak a szöveg fele látható)
Régi telómon ha hosszan nyomtam, akkor elkezdte eltolni a szöveget, de itt nem...
Ötlet? -
Zami007
csendes újonc
válasz sipoczgabor #161 üzenetére
Itt van a szilikon tokos kép, csak most tudtam csinálni képet róla.
-
viano
aktív tag
Multitasking témában tudni írni valaki a tapasztalatokról?
Köszi, előre is!
-
Soybex
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen készüléken gondolkozok :
http://www.aqua.hu/asus-ze550kl-zenfone-2-laser-mobiltelefon-fekete-41032023-392018.html#Tehát a Ze55kl verzión.
Olyan kérdésem lenne hozzátok , hogy a Hearthstone nevű játék akadásmentesen fut rajta? Továbbá mennyi a kijelző üzemideje ?Köszi előre is!
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
sipoczgabor
tag
a szilikon tokról tudnál képet küldeni? mármint úgy hogy rajta van a készüléken. a szilikon tok engem is csábít. és láttam 8 körül vannak azok a tokok.
Tegnap este megrendeltem Geomobilról, remélem már kedden meglesz a telefon. és remélem tudok rá rakatni mezei telefonosnál fóliát[ Szerkesztve ]
-
Zami007
csendes újonc
válasz sipoczgabor #159 üzenetére
Én a tok-shop.hu-tól rendeltem szilikon tokot és fóliát is. Mintha az ipon-nál láttam volna "okos"tokot, nem tudom, van-e még nekik.
-
sipoczgabor
tag
Valamelyik oldalrol lehet telefont es melle fóliát rendelni? Esetleg meg hatlapra való szilikon tok vagy ilyesmi?
-
Zami007
csendes újonc
válasz sipoczgabor #157 üzenetére
Fekete, fehér és arany színben kapható! Meg talán a drágábbik verzióból ezüst is van.
-
Zami007
csendes újonc
válasz sipoczgabor #152 üzenetére
Nekem ma érkezett meg az említett telefon, a Media Markt-tól rendeltem 71899 Ft-ért. Ingyen kihozták és két év garancia van rá. Az Ipon-nál valamivel olcsóbb lett volna, de ott még 2000párszáz Ft a postaköltség és csak 1 év garancia... Szerintem ennyiért nagyon jó vétel, bár én még csak most ismerkedem a telefonnal és ráadásul ez az 1. androidos telefonom.
-
sipoczgabor
tag
Koszonom a válaszokat. Feherbe feketebe meg aranyba lattam eddig csak. Marmint 70alatt. Vagy fehér vagy fekete lesz az biztos. Egyebkent 2000mha os lumiam van 4.7es kijelzővel 480x800as felbontással. Uzemidoje ennek nagyon rendben van. Kb két naponta töltöm. 305os a feher szinereje. Nagyon nem zavart. Ha akarok hányat tudok fordítani napnak. De nem ertem hogy hogy lehet 2070mhabol ilyen teljesítményt kicsavarni ha valóban igaz az asusnal. Egyebkent a leírások alapján jo lesz az akksi is ha nem akkor meg powerbank. Bar az minden telefonhoz kijár megegyszer koszonom a valaszaitokat. Bízom az asusban. 4es fel eves laptopomnak meg baja nem volt
-
Tamianyu
újonc
Nézd meg az aqua.hu -nál, több színben is van, megbízható cég, mi sok cuccot vásároltunk már tőlük
Okostelefonbuzéria
-
viano
aktív tag
Nem nagyon van gond a készülékekkel, ezért visszajelzések se igen vannak.
Nézelődj a webshopokban, ahol vannak vevői bejegyzések, érdemes átolvasgatni ezeket, egyébként pedig figyeld az árakat, esetleges akciókat.
Hivatalosan csak 16GB-os és 13 Mp kamerával szerelt változatok vannak Mo-on, tehát a nagyobb shopokban valószínűleg ilyet fogsz kapni. Elméletileg 7 féle színben létezik, de én nem tudom, hogy itt hány féle kapható.
2400mAh-s akkuval nem elérhető itthon, az téves információ, nem kell vele foglalkozni, az SD410 egyébként jól fogaszt, hatékony proci, még nem találkoztam panasszal akku témában.Ez a telefon (ugyanez a technika) 5,5"-os kijelzővel is kapható (ZE550KL), csak az akku nagyobb, 3.000mAh-ás.
Ez azonban az árból is ki szokott derülni . . .
Láttam már ahol az 5"-osra írták az 5,5-öt, hibásan, talán éppen a Digiprime oldalán.Jobb árak egyébként külföldön vannak, azaz inkább voltak, mert karácsonyra leginkább az összes Laser elfogyott, ahol jó akciók voltak.
[ Szerkesztve ]
-
sipoczgabor
tag
Udv. Ze500kl.t honnan erdemes rendelni? Megbízható bolt illetve biztosan 2/16gb 13as kamerákkal (valahol 2400as akksit irnak.valahol 5.5kijelzot) illetve olcsobb bolt ami 70ezerig bezárul. Koszonom.digiprime pl? Bar ott meg a telefonszint nem tudom eldönteni h milyet lehet egyaltalan venni
[ Szerkesztve ]
-
Zami007
csendes újonc
Tegnapelőtt rendeltem a Media Markt-ból, remélem, nagyon jó kis cucc lesz. Rosszat még nem hallottam róla.
-
noezmegmi
tag
Az edigiben most van 5.5 2Gb ram- 16Gb rom azon most gondolkodok várom a véleményeket akinek esetleg olyan lenne. B.U.É.k
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
mrbego
aktív tag
válasz dark-zso #148 üzenetére
Igen, sajnos én is szoktam küszködni ezzel. Ha kicsit ráérek és előjön belőlem a művészlélek, akkor a Manuális beállításokat szoktam használni, kedvemre csavargatni. Amúgy a legutóbbi app vagy rendszerfrissítés óta a manuális beállításoknál a záridő végre bővebb lett, már egész hosszú záridőt is be lehet állítani.
De makrót amúgy egész jókat készít, nem életlen.
Szerintem nagyon függ a kép minősége a jó fényviszonyoktól, vagyis hogy minél több fényt kapjon. Így a zaj is kevesebb.
Gondoltam már valami kicsi állványfélére is, de még nem akadtam bele.Üdv, P
-
dark-zso
csendes tag
A fényképezőgépet milyen beállításokkal használjátok? Az a gondom, hogy sokszor kissé elmosódott, életlen képet csinál. Gyakorlatilag csak akkor tudok éles képet csinálni, ha nincs mozgás.
-
mrbego
aktív tag
Sosen szoktam a rendszer dolgaihoz nyúlni, így nem töröltem azt sem amit Te írtál, főleg, hogy azt sem tudom mit kell. Én egyébként azon a véleményen voltam mindig is, hogy egy felhasználónak ne kelljen ilyesmiket tudnia. Ezt szerettem az előző Windows telefonomban, ott nem is látható semmi a rendszerből.
De egyébként azóta ugyanolyan jól működik, mint előtte. Most is 55%-on van és megy már lassan két napja.Üdv, P
-
zjuhasz
aktív tag
amit nekem kéne javítani, ill. amilyen bajaim vannak ezzel a modellel:
-a duplakopp sokszor nem oldja fel a képernyőt
-lehetne egy kicsit több kakaót adni a képernyőre, kicsit gyenge a fényerő (nem tudom, ezt lehet-e szoftveresen húzni)
-ha egy kapcsolaton állva húzok valamelyik irányba, akkor hívja. Ezzel 2 bajom van: 1. jó lenne, ha másik irányba húzva lehetne más funkciót hozzáadni, pl sms vagy email küldés. 2.elég lassan csinálja mindezt
-launcherben jó lenne egyenként cserélgetni az ikonokat, illetve szerkeszteni az alatta levő szöveget.
-Egyedi csengőhang hozzárendelése a kapcsolatokhoz is nagyon hiányzik.
-Rezgésminták beállítása
-LED értesítési színek beállíthatósága
Figyeltél, Jézuska?Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
mrbego
aktív tag
Nekem még hétfőn jelzett, fel is telepítettem. Semmit nem vettem észre hogy változott volna, leszámítva azt, hogy lett egy ASUS Mobile Manager nevű app, ami így elsőre olyan, mint a CleanMaster csak Asus módra.
Gondolom minden más változás a "motorháztető alatti" dolgokat érintette.
Viszont történt egy számomra furcsa dolog, mégpedig hogy tegnap reggel 35%-os akku környékén egyszercsak kiírta, hogy leállítás, és be sem tudtam kapcsolni. Aztán töltőre tettem és egy kis idő múlva engedte bekapcsolni 0%-ról kezdett tölteni.
Nem tudom azóta sem, hogy mi lehetett vele. Remélem nem az akku adja meg magát, hanem csak valami program akadhatott be.Üdv, P
-
zjuhasz
aktív tag
Kijött tegnap egy frissítés. Jó lenne egy changelog, h mit érdemes figyelni...
-
viano
aktív tag
válasz matteo_szg #140 üzenetére
Most egyébként éppen a ZE550KL 5,5"-osról beszélgettünk, amit ugye nem érint a dolog, mert abban 3000mAh-s akku van. Az pedig az SD410 és HD duóhoz bőven elég.
Köszi a választ, nem is bukkant fel sehol közben 2400-as akku, pedig szorgalmasan reklámozták mindenfelé, amíg valaki nem reklamált, de néha még tovább is.
Csere, tartalék akkuként van lehetőség a beszerzésére?
Legalább egy típusszám vagy valami azonosító jó lenne. -
obligat
senior tag
Az emag-os készülékekről nem tudjátok milyen 4G támogatással szerelt telefonok?
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
viano
aktív tag
válasz drstupid #136 üzenetére
Akkor téged az akku téma nem érint.
Bevállaltad a kisebb PPI-t . . . tesztelted valahol előtte?
Láttam yout. összehasonlítást, de szinte semmi különbség nincs az 5 és az 5,5-ös között.
Persze van ütősebb változata is . . .
de majdnem felesleges, ha nem játszik valaki (persze az sem mindegy, hogy mit) és nem indítana mindent egyszerre. -
mrbego
aktív tag
válasz drstupid #136 üzenetére
Beállítások -> Hang és értesítés -> Egyéb hangok -> Érintéskor rezegjen.
Ja egyébként, ha debreceni vagy akkor van két tempered glass üvegfóliám az 550-bez. Mikor az én 500KL-emhez akartam rendelni, akkor véletlenül 550KL lett rendelve. Akkor vettem csak észre mikor megérkezett.[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
drstupid
tag
Tegnap vásároltam meg a ze550kl az aquaban, edigitalban megrendeltem a ze500kl-t arany szinben és visszairtak hogy fehér szinben van illetve 3000ft engedményt adnak rá, akit érdekel 62-ért ze500kl szóljon és elküldöm az emailt. Illetve olyan kérdésem lenne azokhoz akiknek ilyen telefonjuk van, hogy az alsó gombok rezgését merre tudom kikapcsolni? köszi
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
viano
aktív tag
válasz Wojtek... #134 üzenetére
Úgy tűnik sehol a világon nem elérhető "out of the box".
Sajnos elég komoly ártényező és a mobil-szektorban kemény harc megy a piacért.
Elég hihetetlen árakat láttam mostanában éppen a Laser vonalon, nyugatra lassan begyűrőznek a fejlődő árak.Lehet, hogy közben az ASUS-nál rájöttek, hogy bőven elég a kisebb akku is, aki pedig nagyobbat szeretne, az vegyen ZenFone Max -ot (5 000mAh).
Egyébként csak jókat lehet hallani az akku-időről, az SD410 jó ilyen szempontból és a ZenUI is rendben van, jól optimalizált, ill. bőven kínál beállítási lehetőségeket ebben a témában is.Egyébként szerintem szabvány akku, de akkor már lehet, hogy érdemesebb egy Power Bank-be beruházni, mert az jobban kihasználható.
Az ASUS-nak vannak is néha 'free Bundle' akciói ZenPower-rel.
-------------
Egyébként várjuk a választ a mo-i képviselettől a nagyobb akku témában, de Tajvan messze van.[ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
válasz hodostamas #131 üzenetére
Azért nem rossz ez az összeállítás az árhoz képest, főleg, hogy az ASUS folyamatosan fejlesztgeti.
Azért a 2GB RAM még nem általános ezen az áron.Ha bevállalsz egy külföldi vételt, akkor jóval olcsóbb, esetleg ismerősön keresztül még ingyen biztosítást is lehet intézni.
Egyébként figyelni az árakat és lecsapni egy akcióra. -
hodostamas
addikt
Sziasztok,
olvasgatva a hozzászólásokat, akkor 65-ért nem éri meg? A kijelző fényerején kivül mást nem nagyon láttam hátránynak jelenleg, ha nem csúcs hardverre számít az ember. Bár kérdéses ez a kombó 1 év múlva hogy fogja bírni.
-
viano
aktív tag
-
viano
aktív tag
Csak ismételni tudom magamat:
Az, hogy írnak valahol valamit, sajnos nem jelenti azt, hogy az úgy is van.A ZE551ML 1,8GHz nem kínai EU raktárból, hanem mostmár hivatalos WW verzióban kapható az EU-ban.
Az Amazon az, aki szállít is Mo-ra.
Most voltak akciók a fekete péntek környékén, de el is vittek mindent.
Csak a nagyoknál volt még jó áron, máshol legalább 100 € -val több.
Majd jelzem, ha látok valahol jó árat, amúgy se ártana kicsit várni, hátha előkerülnek a 32GB-sek is.
Én mókolt kínait már semmiképpen nem vennék, mert amit írtam azokra normális EU garancia, esetleg csere van. -
SzLacik
csendes tag
Köszi.
Itt az asus store-ban azt írják dual active.
http://store.asus.com/us/item/201510AM290011662/A39266Csak olyat olvastam, hogy mindkét sim foglalat tudja a 4G-t, de egyszerre csak az egyik tud fellépni 3G/4G - re, a másik olyankor 2G-n van...
Csak erről még nem találtam máshol leírást, vagy videót, azért kérdezem.Az 551ML esetében EU raktárból melyik oldalon érdemes venni, hol érdemes szétnézni?
-
viano
aktív tag
A Snapdragon szerintem nem tudja a Dual-Active-ot, ez csak elírás a (gondolom) Amazonon.
Egyébként én még nem találkoztam olyan LTE+LTE Dual SIM-essel, ami tudna DA-t.
Szerintem még csak LTE+2G-s van.Az SD615 bőven sok a mindennapi használathoz, (ahhoz már az SD410 is elég, kivéve heavy-userek).
Tehát ebben van tartalék a hosszabb távú használatra is.
Olvasd el a ZenFone Selfie tesztjét, az szinte egy az egyben ez a készülék, kivéve a komolyabb frontkamerát.
A ZE551ML topikjában ill. a Selfie-sben már megtörtént az összehasonlítás, arrafelé keresgélj.
A ZE551ML (4gb/32gb) már inkább 2,3GHz (Z3580) változatban elérhetőbb, ami jóval drágább.
A ZE551ML (Z3560) 1,8GHz-es lehetne alternatíva - azt már láttam 200 €-ért - igaz "csak" 16GB-al, de legalább Eu-ban elérhető, tehát vámmentes ezzel is kalkulálni kell.--------------
Sajnos azt sem lehet szentírásnak tekinteni, ami a GSMArena oldalain szerepel és ami még szomorúbb a gyártók sem kényeztetik el információkkal az érdeklődőket.
Még a kezelésikben sem lehet mindent megtalálni ill. sokszor benne maradnak a csúcs-verziók jellemzői vagy közös manual-ok vannak.Érdemes a felhasználói értékeléseket (pl. amazonon) böngészgetni onnan lehet még érdekesebb dolgokat megtudni.
Valamint, amennyiben van megkeresni egy jó fórumot/fórumokat.[ Szerkesztve ]
-
SzLacik
csendes tag
Sziasztok!
ZE551KL (3gb/32gb) és ZE551ML (4gb/32gb) között mik az eltérések?
Qualcomm Snapdragon 615 proc. úgy gondolom elegendő napi használathoz (lassabb, mint az intel 3560-as?)
Ára miért olcsóbb a KL551-nek?Mindkettő dual aktív sim?
köszi
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok,
egy kis segítség kellene. Most nemrég a kijelzőfeloldást minta rajzolásra állítottam be, de most visszaállítanám a Söprésre, mert kényelmesebb. Viszont... ahogy ezen a képen is látszik nem engedi a söprést meg azt hogy egyáltalán ne legyen beállítva semmi.
Szóval hogyan tudnám visszaállítani a megszokott söprés feloldást? Csak ezért nme akarok egy gyári visszaállítást, ha nem muszáj.
Köszi!Üdv, P
-
Janaboy
veterán
Igen, ez nem kicsi kavar volt az egyik ismerősnél nem régiben, hogy a CL az inteles (nem 4g-s) a KL meg a snapis 4g-s verzió, és majdnem úgy volt, hogy nem megy rajta a candy crush, ott majdnem telót örés volt
Aztán én is meglepődtem, hogy mennyire oda kell erre figyelni és normálisan a médiamarkt se tájékoztatta..
Janaboy
-
viano
aktív tag
Szia!
Ha külföldi vásárlás szóba jön, akkor szerencséd van, mert éppen a piros (és a fehér is) akciós a francia Amazonon.
180 € körül jön ki, ebben már a szállítás is benne van.Ha esetleg elég a 8 GB-os belső tár, akkor azok még olcsóbbak.
Ha lenne Olasz- vagy Spanyolországban ismerősöd (sokfelé vannak már magyarok ugye) ott 1 éves ingyen biztosítással árulják, még a saját hibás töréskár! is benne van.
Ingyen biztosítás németben is lenne, csak valahogy a telefonok nem akarnak odaérni, pedig a promóció nov. elején már elstartolt!
-------------------
Itthon arra érdemes figyelni, hogy a Zenfone 2 Laser -nek van csak 3G-s, LTE nélküli verzója is, amit ráadásul szinte a rendes áron árulnak.
Nehogy valaki belefusson egy ilyenbe!-------------------
A 2400mAh-s akkuadat az ASUS speckóból van, ahol vagylagosan szerepel, de eddig még a gyakorlatban nem sikerült találkozni vele.
Egyébként a 2070mAh-s akkuval is nagyon jól bírja a telefon, még nem láttam panaszt ebben a témában sem.[ Szerkesztve ]
-
r_zsolt
tag
Van valaki, aki kötött már új telóra biztosítást és törés, vagy más nem garanciális hibánál sikerült igénybe venni?
Van értelme megkötni?[ Szerkesztve ]
-
zjuhasz
aktív tag
eddig sehol nem láttam 2400as akksival. Illetve a kiírásban láttam, de a valóság mindenhol 2070mAh-s.
Készülj, hogy akkora lesz. Ha meg nem, akkor "Örülünk Vincent"
HA viszont a kiírással ellentétben csak 2070-es lesz benne, akkor ez jó ürügy arra, hogy félretájékoztatás miatt visszavigyed, ha más miatt nem tetszik..Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
Csima
tag
Szia, Hasonló cipőben járok mint te, a fiamnak keresek feketét. Én nem találtam olcsóbbat a belinkeltnél. Tegnap ott jártam megnézni a készüléket. Be van fóliázva a doboz, nem bontják ki, bemutató darab nincs.
Érdemes online rendelni (akár személyes átvétellel) mert akkor van 14 nap visszavételi kötelezettségük.
Az exdi..-nél lévő készülékek 16G-sek s nem 8G a ram, a kamera is 13Mp-es nem a butított verzió. Sajnos az akksit nem tudom. -
r_zsolt
tag
Sziasztok!
Ilyen telót készülök venni a lányomnak karácsonyra.
A topicot végigolvasva nem találtam különösebb okot, hogy aggódjak, hogy gond lenne a készülékkel.De nem igen találok piros színben. Esetleg a fehér is jó lehet, erre ezt találtam:
[link]De itt is 65k. És 2400-es aksit írnak.
Esetleg tudtok hivatalos forrásból jobbat?
Köszönöm a segítséget,
[ Szerkesztve ]
-
GeniusM
újonc
Sziasztok!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi
Gondolok itt az átlagos használatra, nem játékok, hanem böngészés, naptár, galéria megnyitása/görgetése, dokumentumok megnyitása, fájlkezelő sebessége?
Mennyi a készülék képernyőideje két töltés kozött? -
zjuhasz
aktív tag
néhány tapasztalat:
a gps hihetetlen gyors, eddig semelyik samsungom nem talált ilyen gyorsan jelet és nem tartotta meg így.
A kijelző fényereje viszont valóban gyenge, teljes fényerőn olyan, mint a samu AMOLED-je 2/3-on. A színek is mások, de az állítható, szokható. Az email értesítések nem mindig jönnek meg egyből, csak feloldva látszik, hogy jött levél. Az értesítő LED is elég egyszerű darab, gyenge fényerejű, kicsi és nehezen állítgatható. A duplakoppos feloldás nagyon hasznos, a launcher is fasza, le is szoktam az eddig használt nova launcherről.Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
viano
aktív tag
Szinte mindig akad, amit optimalizálnak és az kihat az akkuidőre is.
Jó, hogy az ASUS törődik a készülékeivel és úgy tűnik elég ügyesen modul-rendszerben építik ki a választékot, HW és SW-vonalon egyaránt, aminek sok előnye van, pl. a frissítéseknél.Egy az egyben ez a technika van 5,5" méretben is (ZE550KL), most éppen akciós az olaszoknál, belefér 200€-ba.
Ja, bocs azt 3000mAh akkuval szerelik és ugyanúgy cserélhető.
[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
Hali,
a múlt heti szoftverfrissítés óta nekem érzésre tovább bírja az akku. Másnál is így van?Üdv, P
-
viano
aktív tag
Write only . . .
talán, ha kicsit visszaolvastál volna!Kit érdekel, hogy mi volt tegnap!
Egy értelmes ember a mai információk és a mostani piaci helyzet szerint dönt
(ne beszéljünk most a várható dolgok, igények figyelembe vételéről).
A G2 nem Dual SIM-es, nem bővíthető (noku SD), sokkal drágább, ennyi már bőven elég kell legyen a többségnél, hogy lekerüljön a listáról és akkor még nem beszéltünk a kijelző-problémákról.A Best-buy pedig kategória függő - ezt már írtam neked - szóval lehet jönni a konkrét ajánlatokkal, amik hozzák a Zenfone 2 Laser (ZE500KL) speckóját 200 € alatt, de inkább a 150€ közelében.
(Mert még mindig él az ár, igaz most csak előrendelésben, mert érdekes módon ezen az áron kifosztották a boltot, pedig az Amazon valószínúleg nem százas nagyságrendben tart ebből a már Bestseller darabból).
Az "öreg" ZenFone 2 (Intel SOC) 4GB-os érdemeit pedig senki nem vitatja, de itt nem ez a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest