- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
Köszi! Én pont emiatt hezitálok 400 nit alatt Fonepad 7 az intő példa amikor nyáron velem volt és akartam valamit csinálni az döbbenet volt nem tudtam fel van oldva a képernyő vagy nincs
Azért várok egy napos időt amikor kiderülhet tényleg mire lesz elég, bár a Gorilla elvileg nem tükröződik !?Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
noezmegmi
tag
válasz #32577792 #210 üzenetére
Szia! Szerintem érdemesebb Asus hazai képviseletével beszélni! Én anno egy Asus fonepad7 készülékkel mentem a jégre és szerencse a 14 napos gondolkodás és egy pici levelezés és visszakaptam a pénzem. Asus lokális garancia ami jelen esetben amikor a kezedben van a készülék és beolvasod nekik a gyári számot és ők elmondják Magyar garis vagy nem.
Valakinek tapasztalata a képernyőnek a fényereje milyen napsütésben?? 400 nit alatt általában igen kevésnek tűnik.Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
noezmegmi
tag
ZE500KL érdekelne akinek van ilyen és már használta napfényben, lehet bután hangzik mennyire erős a képernyője ?? Teszteken 400 nit alatt mondták és az egy erős napfényben az lehet hátrány is. Nekem Fonepad 7 van és azzal napsütésben használhatatlan
Másik véglet Honor 4x aminek közel 500 nit azzal nem volt még probléma a legdurvább napsütésben is látni mi van a képernyőn[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
noezmegmi
tag
Az edigiben most van 5.5 2Gb ram- 16Gb rom azon most gondolkodok várom a véleményeket akinek esetleg olyan lenne. B.U.É.k
-
noezmegmi
tag
Asus megint a részleteken kezd elhasalni fényerő 400 nit alatt kevés saját tabletem az élő példa nappali fényben árnyékolni, nyári nap az meg tökfölösleges vinni, mert reménytelen van tavaszi képem amikor kocsiban félig árnyékolva látni, hogy a napos részen semmit nem lehet látni, árnyékolva is alig látszik. De legalább a Ram amiben nem filléreskedtek várjuk az élő teszteteket amikor a napi használat során fog produkálni. Optimizálás az valamiért nem az Asus erőssége
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest