Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
egy valamiben korrigálnám magamat
a gyári webböngészőt igaz, hogy itt ott megveri az iPad, de ha letölti valaki rá a Chrome-ot, az viszont még az iPad böngészőjénél is sokkal gyorsabb, és nulla akadás, még 10 megnyitott tab felett isegyszerűen nem értem, hogy miért nem ez a gyári böngésző ICS-en??..

talán a flash plugin hiánya miatt?
egy biztos aki még nem szedte le a prime-jára a Chrome-ot az azonnal tegye meg, mert szintekkel jobb mint a gyári böngésző (és most az asztalival való szinkronizálás funkcióról még nem is beszéltem)
-
Dr.Anonymus
addikt
Qukac:
Sajnos nem tudok ilyesmiről, hallomásból sem ismerek ilyet, de félek hogy nem is létezik még ilyen, amíg alig van billentyűzetes usb-s tablet a piacon addig valszeg nem is hallunk majd ilyesmiről...

Barnes:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itthon van egy iPad is,
és mellette még egy Prime, így van összehasonlítási alapom.
Az iPad nem jobb, csak más...
Ha iPhone-od van, és szereted, akkor vegyél iPadet, mert azt is szeretni fogod
ha ellenben pl. elégedett androidos user vagy, akkor vegyél Primeot, tetszeni fog (tegra 3 alatt nem éri meg androidos tabletről beszélni, mert sajnos szaggatnak)Mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya
iPadre nagyon sok alkalmazás van, de jóval megkötöttebb, pl. nekem egy egyszerű zene mappát se volt könnyű iTunes-sal átmozgatnom rá..
a levelezőjét eléggé gagyinak tartom, és a zenelejátszó felületét is
Ugyanakkor pl. a hangszórója jobban szól mint a Prime-é, és még a hitetetlenül egyben van az egész cucc, még a primenál is jobb kicsivel összeszerelésben, pedig az tényleg az android tabletek legjobbja.a prime mellett szól, az usb, a jobb gmail kliens, a sokkal barátságosabb youtube felület (pl. a keresésnél az iPad egyszerűen nem ad ki beírás közben találati listát, ami nagyon mgnehezíti, egy nem pontosan ismert című szám kikeresését)
valaint ami engem meggyőzött, az a magyar billentyűzet, sokkal kényelmesebben lehet vele gépelni mint a kijelzőnami a böngészőt illeti az iPad nem sokkal gyorsabb(talán a flash hiánya miatt), főleg több tabes böngészés esetén jön ki komoly előnye az ipadnek a prime-al szemben, mivel máshogy áll hozzá a böngészéshez
ez alatt azt értem, hogy ha megnyitsz a háttérben 12 tab-et iPaddel, akkor se fog belasulni, mert igazból nem tölti be mindegyiket, csak annyit amennyivel még gyors marad a böngésző, a többit meg az adott tabra kattintásnál tölti be, míg a prime pedig megpróbálja betölteni az összes megnyitott lapot egyszerre ami lassít
de egyrészt kevesen nyitnak meg 12 lapot egyszerre, és másrészt engem a flash kárpótol ezértszóval szerintem mind2 jó a maga módján, egyéni szimpátia kérdése, hogy melyiket választod
nálam a prime nyert
-
alba-regia
aktív tag
Jól van rá optimalizálva az op.rendszer, illetve jó a marketing. Ezen kívül a használható táblagépek megjelenésekor az elsők között voltak. Nagy csinnadrattával jelentetik meg az új eszközöket, illetve a meghatározó piaci részesedés miatt megpróbálják mindenhova benyomni (oktatás, hivatalok, stb.). Így sokan csak az IPadet ismerik, mint lehetőséget. Pl. az amerikai filmekben is ha megfigyeled, 10 notebookból 9-en világít az alma, jól láthatóan. Nem véletlenül.
Aki tudatosan választ táblagépet, szerintem az ár-érték arányt is figyelembe veszi. Nekem a használhatósághoz pl. szükségem van a flashre, annak ellenére, hogy szükségtelenül rendszerigényes. Illetve nem szeretem, ha valaminek egyes funkcióit korlátozzák. Ettől függetlenül lehet jó választás, de kicsit túl van misztifikálva.
-
Dr.Anonymus
addikt
hi,
ha nem tartasz nyitva 150 flash-es web oldalt egyidejűleg akkor nagyon gyors
eddig leggyorsabb androidos készülék amit láttam (megfordult a kezemben galaxyS2 és Sensation is)Én csak ajánlani tudom a készüléket, minden tekintetben nagyon jó.
ami a wifit illeti nálam néha eldobta magát, de ez kezdetben fordult csak elő, mostanában nem.
-
alba-regia
aktív tag
Szia!
Lehet már hozzá kapni pár napja magyar billentyűzettel külön dokkolót. A GPS-t, amióta megvan, nem próbáltam. Az ASUS honlapján a leírásban már nem szerepel a tulajdonságok között.
A WIFI működik nálam stabilan. Általában 2-3 fal választ el a routertől. Távolabb még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy gondja lenne.
Nálam nem akadozik, tablethez képest nagyon gyors! Egyedül a sok flasht tartalmazó oldalaknál gondolkozik egy keveset, de arra még az asztali gépek is hajlamosak.
Nem tudom, hogy milyen TAB-od van, nekem P1000 volt. Ahhoz képest (is) egy erőmű. Többnyire dokkolóval használom, így nálam az akkuidő is nagyon jó (16-18 óra wifivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Bluetooth hangszórók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest