- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"böngészés (Edge-dzsel, mert az jó)"
És tényleg így van. Tabletként az Edge sokkal kézre állóbb és gyorsabb mint egy Chrome vagy FF. Chrome sok tabbal képes iszonyatosan belassulni, de az Edge még 10-15 háttérben nyitott oldalnál sem gondolkodik el a következő lépés előtt. Van már rá Ad Block és egyéb addin is... szóval használható. Persze pár dologhoz még mindig előveszem a Chrome-ot (pl youtube) de mondhatni hogy 80%-ban Edge alatt böngészem a T101HA-n.
"Kodival filmeket is nézek rajta."
Én hordozhatóság és akkumulátorkímélés miatt a 230Gb-nyi SD kártya + Mini Pendrive kombón tartok filmeket/sorozatokat így tuti mindig nálam van.
Hálón át filmet max 8 órán át tudok nézni, de SD kártyáról megvolt a 10 óra is úgy hogy bepöccintettem az Akku kímélést ami levette a háttérben való adatszinkronizációt."A 4 GB RAM néha azért jól jönne, meg a 128 GB SSD is, gondolom téged is ki fog szolgálni a gép." & "Igaz, ez full HD, de csak 2 GB, meg 64 GB"
Én is sokat toporogtam egy FHD de 2/64-es gép előtt aztán visszaemlékeztem a régi Acer Windowsos tabletemre ami 2/64-es volt és arra hogy 3 hónap után eladtam mert a 2Gb RAM gyakran kevésnek bizonyult ha kicsit többet akartam rajta végezni mint azt a tervezője gondolta.
Így inkább az alacsonyabb felbontást választottam, de legalább időtállóbb lesz a felszereltsége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest