Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Médiatartalmak fogyasztása az irány
Pontosan ezt mondtam én is. Nekem sem volt több elvárásom a tabletemmel kapcsolatban, csak hogy vigye a videókat amiket nézni akarok rajta, és ezt teljes mértékben tudja is. Sosem mondtam hogy ezek munkára alkalmasak, és soha nem is vártam el ilyesmit.
-
Hieronymus
veterán
-
wxppro
aktív tag
Örülök, hogy segíthettem.
Nekem is Asus táblagépem van, de a GPS miatt egy Zenpad 10. Androidos, teljesen jól tudom használni. Ha lenne normális alternatíva GPS-képes windows-os tabletből, nekem is az lenne.
Még valamit észrevettem. A végén, az Összegzésnél az atomstabil mágneses dokkolás pro és kontra érvek alatt egyaránt szerepel. Ez direkt, vagy véletlen? -
Tigerclaw
nagyúr
Most gondolkodok egy újabb tableten, de olyan mintha megállt volna az idő és csak ugyanazt a döntést tudom meghozni, mert nem változtak a feltételek.
- Egy Windows-os 2 in 1 sok szempontból jobb mint egy hagyományos noti, de tabletként alig fejlődött az elmúlt pár évben.
- Egy androidos tablet továbbra sem elég biztonságos, a frissítések inkább nem jönnek, mint jönnek, vagy ha mégis akkor későn és rövid ideig. A Store tele van gyenge minőségű és veszélyes appal.
- Az iPad tabletként a csúcson áll minden szempontból, de a zártsága naponta okoz fejfájást a használónak.Az ember azt hinné, hogy tanulnak egymástól, lopnak egymástól ötleteket, megkérdezik a vásárlókat, hogy melyikben mit szeretnek és mit nem, ami alapján fejlesztenek, de olyan mintha mégsem történt volna semmi az elmúlt pár évben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest