Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert07
aktív tag
#4 Erahurka:
Pontosan. Az azert meg nyaron se megy le 1.5-1.7Ghz ala. Es azt sem tudom, hogy errol is miert hagytak le a normal USB-t. Ha hirtelen akarok hasznalni egy pendrive-ot, valamit lemasolni rola, akkor mindig tartsak magamnal egy atalakitot? Tudom, ezt mar sokan megmondtak, es tudom, hogy ez a jovo, de nem varhatom el mindenkitol, hogy type-c-s pendrivval saladgaljon csak azert, hogy ezzel is kompatibilis legyen. Meg egy par evig nem. Es az atalakito sem draga, viszont mindig arra figyelni, hogy akkor nalam legyen, na az egy ido utan idegesito tud lenni. A masik dolog meg az, hogy akkor mar egyszerre ket dolgot is lehetne hasznalni, ami meg kulon jo lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest