- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Nekem az a benyomásom, hogy minden gyorsan megy rajta, a multitaskinggal sincs semmi gond. Naná hogy a legkeményebb játékok kivételével szépen futnak rajta a játékok is -- a Temple Run 2 hasít, mint a szél, simán és röccenetlenül.
Ne feledd, hogy az N7 nem bővíthető. A 7HD-nek a 16 gigájából csak alig 12 giga elérhető, szóval nem tudom, a 8 gigás N7-ből mennyi marad szabadon, de tuti nem sok, és főleg nem elég
.
A telóm egy LG 4XHD, elvben hasonló speckóval, de az Asus mégis simábban fut, a programok letöltése és telepítése töredék ideig tart, mint a 4XHD-n. Szerintem jó vas nagyon.
-
moli.hu
őstag
A9 helyett csak A7 nem nagy hátrány?
de, nagy, allitolag 2x sebesseget mondanak. viszont emiatt (meg a 28nm miatt) az A7 fogyasztasa jobb
Meg lehet nyomkodni vajon valahol?
mediamarkt, en 1.5 oraig nyomkodtam ezt es a nexus7-et egymas mellett, senkit nem zavartam. Raktam rajuk netet a mobilom wifi hotspotjaval, regisztraltam ra accountokat, a memopad-et fel is frissitettem, volt ra uj firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest