- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Lehet hogy jobban járna ez a készülék, ha kicsit még várnának a 4.4-el. Nekem a Nexus 7 több furcsaságot produkált az alatt a pár nap alatt mióta kijött rá a KitKat, mint összesen, amióta megvan (fél éve).
Gyári alkalmazás még nem omlott össze, de több más program csak úgy magától leállt. De talán ez betudható annak is, hogy még nincsenek 4.4-re optimalizálva. Az AccuWeather pl. saját lokalizáció közben áll le, de ha manuálisan adom meg neki a helyet, kikeresve a netről, akkor viszont jó. A Bitcasa meg nem hajlandó a felhőből betölteni se a képet, se a bélyegképet (csak homokórázik egyfolytában). Pedig miután feltelepítettem a 4.4-et egyből egy factory resettel kezdtem, hogy ne akadjon a gép. Azzal nincs is baj, láthatóan smooth-abb, mint a JB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest