Hirdetés
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
callmeakos #11 üzenetére
Nekem a megcserélhető modulok sajnos nem adnak pluszt mert ugye a PS4-es kiosztást nagyon megszoktam és vissza is raktam arra. Viszont a hátsó gombok, a programozhatóság, a ravaszfelezők meg a cserélhető gombák bejöttek. Így ha jönne egy sokkal olcsóbb nem moduláris darab akkor nagyon fasza lehetne, pláne ha a töltés témát kijavítják. Karácsonykor vettem azóta nen volt SW update, persze amúgy hibátlanul teszi a dolgát.
-
Xaels
félisten
válasz
davidfeher96 #7 üzenetére
Ez a kontroller teljesen más liga, tapintásra és kényelemre. Nekem sincs bajom a DS4-gyel de nem véletlenül kerül ez többe.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Sok esetben ezek egyéni preferenciák. Persze az ár az nem, 1 kontroller ami annyiba kerül mint egy 500GB-os PS4 Slim alapvetően mindenhol "drága". Itt majdnem minden rendben van, a töltőkábel is azért lett ilyen, hogy stabil legyen, ne törjön meg és a csatlakozó se menjen tönkre. Egyébként egy hosszú és vaskos kábel van a csomagban, de én pl. nem tartok igényt a kábel nyújtotta előnyökre és csak tölteni szeretném amire valami könnyed mágneses megoldást betehettek volna, mert az, hogy csak a gyári kábellel tudom tölteni kényelmetlenné teszi, pláne mert a PS4 elejében ott a fejhallgató meg a kontroller adó-vevője és nincs más elérhető USB ami áram alatt lenne. A töltöttség visszajelzés meg totál érthetetlen számomra, persze nem sűrűn okozott gondot, meg olyan játékokhoz mint a Darksiders Genesis a DS4-et használom mert szinte semmit nem ad hozzá. Ettől függetlenül kiadhatna a Sony gyárilag valami hasonló pro komtrollert, akár együttműködve az Astro-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest