- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthonyo
újonc
Nekem sikerült szert tennem egy ilyen lapra (ASRock PV530-ITX).
Sajnos elég rossz lett a tapasztalatom vele. 2*2GB ram és halot a gép!
Nagyot csalódtam benne.
Ráadásúl nem megy 64 bit-es renszerrel. se XP x64, Se Win7 x64-el "Nem 64 bites támogatású CPU", ezt írja ki 64 bites telepítésnél.A 32 bites rendszeren csak 2 és 3 GB RAM -ot ismer fel, és ebbő 512MB-ot a videokártya használ fel, -csak tudnám mire- de semmi értelmét nem látom. Egy PIII-as 1200MHz-es gép 512MB RAMmal és egy 64MB-os VGA-val nagyobb teljesítményt mutat, mint ez a vacak. Játékot még gondolni sem lehet, hogy elindít rajta az ember, netezésnél pedig a 4. fül megnyitása után haldoklik a rendszer.
Miért tetek bele egyáltalán DDR3-at? A technológia szégyenének tartom ezt a kütyüt. Triplán lekörözi egy Abit alaplap+AMD2800+(1600MHz)és 1GB DDR ram(eből 2256MB-ot az integrált VGA foglal le) Nyugiban elmegy rajta "GTA SA Carbon". Nem vagyok egy játszó típus, de tesztre jó néha elindítani egy konfigon 1-2 játékot. Hát.... Gondoltam, ha már DDR3 foglalat van rajta és 4GB-ig kezeli a ramokat akkor elfut rajta egy 64 bites rendszerm ivel a 32bites csak 3GB-ig kezeli a memóriákat, a boot.ini megpiszkálásával is. Hát a lényeg, hogy NAGYOT CSALDTAM EBBEN A LAPBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest